Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φανταστική ιστορία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος frendy, στις 27 Ιουλίου 2007.

1. your_slave666

your_slave666 Regular Member

Απάντηση: Re: Φανταστική ιστορία

πες τα... πες τα....

2. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Δεν γνωρίζω την Ελληνική λέξη. Την διδάχτηκα σε Αμερικανικό πανεπιστήμιο όπου ο καθηγητής έτρεμε και μόνο στην σκέψη ότι είμαι Ελληνίδα. Μας δίδασκε τις πηγές του Δυτικού πολιτισμού κι έκλεινε τα μάτια του σε έκσταση όταν με έβαζε να διαβάζω Ιλιάδα μπροστά σε όλη την τάξη.

Η πηγή μου για την ετυμολογία της λέξης ήταν αυτή:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kudos

Αν είναι λάθος, σκέψου ότι ίσως χρησιμοποιεί την Ερασμιακή προφορά και κάνει σύμπτυξη τα δύο φωνήεντα (αυτό μου θυμίζει τη Μεγάλη Χίμαιρα του Καραγάτση, μ' εκείνο το λαθάκι της καημένης της γκομενίτσας που πρόφερε την χίμαιρα ΞΙΜΑΙΠΑ - και άλλα πράγματα μου τη θυμίζουν αλλά ας κάνω το κορόιδο να μην χαλάσω την υπέροχη ιστορία που έχουμε στα χέρια μας).

Θα αποσύρω την μαρμελάδα από κυδώνια λοιπόν. Αλλά έχω κι άλλες συνταγές στα συρταράκια μου. 

3. thanasis

thanasis Contributor

Το φωνήεν δεν χάθηκε στην λέξη (που είναι ολόσωστη-Kudos και στον καθηγητή σου), αλλά σε μια αντωνυμία (ψάξε, ψάξε, δεν θα το βρεις). Θσ απολάμβανα εξαιρετικά την συνέχιση μιας κουβέντας επιπέδου www.befa.gr (δεν το κάνω λινκ, διότι ξέρω οτι θα το χρησιμοποιήσεις), αλλά είναι άσχετη με το νήμα.  

4. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Ένα "υ" όπως εγώ γνωρίζει πολύ καλά τα λάθη του. Ο δρόμος από το "ανέγνως" ώς το "έγνως" και το "κατέγνως" δεν είναι ιδιαίτερα μακρύς.

Είναι όμως όπως μια συνταγή μαγειρικής. Έχεις τη γαμημένη τη συνταγή, έχεις τα κωλο-υλικά και μένει να φτιάξεις το φαγητό.

Με αγάπη
    Βέφα.

5. thanasis

thanasis Contributor

Κι έτσι είναι άπαντες ικανοποιημένοι.  

Και, μετά το κουζινοintermission, ώρα για την συνέχεια της ιστορίας;;;

6. frendy

frendy Regular Member

Απάντηση: Φανταστική ιστορία

KUDOS? και πως κολλάει όλη αυτή η συζήτηση με την ιστορία μου. χίλα συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις με υποχρεώνουν να καθυστερήσω την συνεχειά της. Υπόσχομαι πως το συντομότερο δυνατό θα επιστρέψω...

7. Georgia

Georgia Owned Contributor

χμμ..είπα κι εγω,πόσταρε την συνέχεια???
    ανυπομονούμε!!!! 

8. john_slave96

john_slave96 Contributor

Άντε βρε frendyyyyyyyyyyyyyyy, έχουμε μείνει με το αχ.

9. frendy

frendy Regular Member

Επέστρεψα. Σας έλειψα?

64ο μέρος

Μόλις έφτασαν στο dungeon η Αφροδίτη έκανε νόημα στην Μαρία να κατευθυνθεί στον θρόνο. Η Μαρία πήγε και κάθισε σταυροπόδι στον θρόνο και η ΑΦΕΝΤΡΑ είπε στον Βίκτωρα να γονατίσει και να πάει να φιλήσει τις μπότες της φίλης της. Αυτή κατευθύνθηκε στον πάγκο βασανιστηρίων τον οποίο άρχισε να προετοιμάζει για να υποδεχθεί τον σκλάβο της. Ο Βίκτωρας εξακολουθούσε να φιλά τις μπότες της Μαρίας.

«Γλύψε παλιοβρωμιάρη», είπε η Μαρία και έβαλε την σόλα της μπότας της στα μούτρα του Βίκτωρα. Φυσικά ο ΣΚΛΑΒΟΣ δεν είχε καμία διάθεση να αρνηθεί, αν και ήξερε πως ότι και να έκανε η τιμωρία που τον περίμενε θα ήταν αυστηρότατη. Έτσι λοιπόν, έβγαλε την γλώσσα από την σχισμή της μάσκας που υπήρχε στο στόμα του και άρχισε να γλύφει τις σόλες της Μαρίας. Ξαφνικά ακούστηκε η Αφροδίτη η οποία είπε στην Μαρία να πάρει τον ΣΚΛΑΒΟ και να τον πάει στον πάγκο βασανιστηρίων.

«Ξάπλωσε μπρούμυτα στον πάγκο», είπε η ΑΦΕΝΤΡΑ στον Βίκτωρα. Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ξάπλωσε και η Μαρία του έδεσε τα χέρια και τα πόδια. Αυτό ήταν. Πλέον ο Βίκτωρας ήταν στο έλεος των δύο Αφέντρων. Αυτές πήραν από ένα μαστίγιο και άρχισαν να χτυπούν αλύπητα τον Βίκτωρα ο οποίος υπέφερε κυριολεκτικά από τα μαστιγώματα που έπεφταν ανελέητα επάνω στο κορμί του. Αυτό κράτησε για περίπου 15 λεπτά και οι ΑΦΕΝΤΡΕΣ σταμάτησαν όταν τελικά άρχισαν να φαίνονται οι πρώτες κηλίδες αίματος στο κορμί του Βίκτωρα.

«Αρκετά», είπε η Αφροδίτη και άρχισε να λύνει τα χέρια και τα πόδια του ΣΚΛΑΒΟΥ. «Ξάπλωσε ανάσκελα τώρα», του είπε και τον ξανα έδεσε. Ο Βίκτωρας ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα γυμνός πάνω στον πάγκο βασανιστηρίων και ήξερε πολύ καλά τι τον περίμενε. Οι Αφέντρες άρχισαν και πάλι να τον μαστιγώνουν. Η Αφροδίτη κρατούσε στα χέρια της ένα μαστίγιο ιππασίας και η Μαρία ένα με εννιά ουρές. Το μαστίγωμα κράτησε 10 περίπου λεπτά.

«Νομίζω πως πήρε καλό χρώμα», είπε ειρωνικά η Αφροδίτη. «Τι λες και εσύ Μαρία;» «Έχεις δίκιο», απάντησε η φίλη της.

…συνεχίζεται.

10. alex_greece2

alex_greece2 Regular Member

Επιτέλους ρε Frendy....νομίζω πως έλειψες σε αρκετούς από εμάς.

11. frendy

frendy Regular Member

65ο μέρος

Οι ΑΦΕΝΤΡΕΣ άφησαν τον Βίκτωρα δεμένο στον πάγκο και άναψαν από ένα τσιγάρο. Αλλωστε, χρειαζόνταν και αυτές ένα διάλλειμα μετά το εξαντλητικό μαστίγωμα στο οποίο υποχρέωσαν τον ΣΚΛΑΒΟ τους. Μόλις τελείωσαν τα τσιγάρα, τα έσβησαν στην κοιλιά του Βίκτωρα και πήραν στα χέρια τους από ένα κερί.

«Νομίζω πως θα πρέπει να ζεστάνουμε λίγο τα αρχίδια και τον πούτσο σου», είπε η Αφροδίτη και κρατούσε το κερί πλάγια επάνω από τα γεννητικά όργανα του ΣΚΛΑΒΟΥ έτσι ώστε το λιωμένο κερί να πέφτει επάνω στα αρχίδια και τον πούτσο του. Το ίδιο έκανε και η Μαρία μέχρι που τα γεννητικά του όργανα καλύφθηκαν από ένα στρώμα παχύρρευστου κεριού.

Στη συνέχεια οι δύο ΑΦΕΝΤΡΕΣ πήραν από μία βελόνα και άρχισαν να τον καθαρίζουν ενώ ταυτόχρονα ξεσπούσαν σε γέλια. Ο Βίκτωρας δεν μιλούσε καν αλλά υπέφερε το μαρτυριό του. Μέσα του πίστευε πως αν δεν αντιδρούσε ίσως η Αφροδίτη του έκανε την χάρη και δεν του έβγαζε την μάσκα. Όμως, όλα κατέρρευσαν μέσα του όταν η ΑΦΕΝΤΡΑ του είπε τα παρακάτω λόγια.

«Μαρία λύσε το σκυλί και φέρτο στον σταυρό του ΑΓΊΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. Θα τον υποβάλλουμε και εκεί σε κάποιες δοκιμασίες και στη συνέχεια θα έχεις την ευκαιρία να δεις το προσωπό του. Αλλωστε, όπως γνωρίζεις πολύ καλά εγώ κρατώ πάντα τον λόγο μου και αφού κέρδισε στο παιχνίδι του χαμένου θησαυρού θα πρέπει να τον ανταμείψουμε».

Η Μαρία έλυσε τον Βίκτωρα και τον οδήγησε γονατιστό στο επόμενο στάδιο της δοκιμασίας του. Αφού τον έδεσαν επάνω στον σταυρό με το πρόσωπο προς τον τοίχο άρχισαν και πάλι να τον μαστιγώνουν. Αυτή την φορά κρατούσαν ένα Bullwhip και εναλλάξ τον χτυπούσαν από μακριά. Αυτό επαναλήφθηκε και στη συνέχεια αφού πρώτα τον γύρισαν με το πρόσωπο μπροστά.

…συνεχίζεται.

12. frendy

frendy Regular Member

66ο μέρος

Μόλις «κουράστηκαν» να τον μαστιγώνουν η Αφροδίτη πήρε ένα ζευγάρι βαρίδια και τα κρέμασε στα αρχίδια του Βίκτωρα. Οι δύο ΑΦΕΝΤΡΕΣ άρχισαν να κλωτσούν τα βαρίδια και ξεσπούσαν σε γέλια. Στη συνέχεια γύρισαν τον Σταυρό ανάποδα φέρνοντας το κεφάλι του Βίκτωρα στο πάτωμα. «Ανοιξε το στόμα σου», είπε η Αφροδίτη και μόλις ο ΣΚΛΑΒΟΣ το έκανε έβαλε το τακούνι της μπότας της μέσα στο στόμα. Ακολούθησε η Μαρία ενώ ταυτόχρονα η Αφροδίτη τον έλυνε από τον σταυρό με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.

Τότε, και οι δύο μαζί άρχισαν να τον κλωτσούν με τις μπότες τους σε όλο του το κορμί. «Ξάπλωσε ανάσκελα», τον πρόσταξε η Αφροδίτη. Ο Βίκτωρας ακολούθησε την εντολή της ΑΦΕΝΤΡΑΣ του και ξάπλωσε στο πάτωμα. Η Αφροδίτη είπε στην Μαρία να ανέβει επάνω στην κοιλιά του και την κρατούσε την ώρα που η Μαρία άρχισε να χοροπηδά επάνω του. Ακολούθησε η Αφροδίτη η οποία πηδούσε με μανία επάνω στον ανήμπορο να αντιδράσει ΣΚΛΑΒΟ.

Στη συνέχεια τον πρόσταξαν να γυρίσει το κεφάλι του στα πλάγια έτσι ώστε το μαγουλό του να ακουμπά στο πάτωμα και άρχισαν να τον πατούν εναλλάξ στο κεφάλι. Ο Βίκτωρας πίστευε πως το κεφάλι του θα άνοιγε ή ότι τα τακούνια από τις ψηλοτάκουνες μπότες των αφέντρων του θα χώνονταν μέσα στο κεφάλι του. Οι δύο φίλες έδειχναν να το διασκεδάζουν και δεν έδειχναν διατεθειμένες να τελειώσουν σύντομα το μαρτύριο του Βίκτωρα. Και έτσι έγινε. Το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε για αρκετή ώρα όταν τελικά η Αφροδίτη τον πρόσταξε να γονατίσει και να τις ακολουθήσει μπροστά από τον θρόνο του dungeon.

Η Αφροδίτη κάθισε στον θρόνο και η Μαρία στάθηκε όρθια δίπλα της. Ο Βίκτωρας ήταν γονατιστός μπροστά τους και η ΑΦΕΝΤΡΑ είπε στην Μαρία να φέρει ένα ζευγάρι χειροπέδες και του δέσει τα χέρια του πίσω από την πλάτη. Η Μαρία έκανε αυτό που της είπε η φίλη της και πήρε και πάλι την θέση της δίπλα στην Αφροδίτη.

…συνεχίζεται.