Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φανταστική ιστορία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος frendy, στις 27 Ιουλίου 2007.

1. frendy

frendy Regular Member

Απάντηση: Φανταστική ιστορία

78ο μέρος

Ο Γιώργος σηκώθηκε από το πάτωμα, αφού η Μαρία είχε πάει ήδη στην κουζίνα και κατευθύνθηκε στην τουαλέτα. Στο κεφάλι του στριφογύριζαν όλα όσα είχαν διαδραματιστεί το προηγούμενο βράδυ και ένοιωσε τον πούτσο του να έρχεται σε στύση. Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα γέμισε την μπανιέρα νερό και ξάπλωσε μέσα. Αμέσως μετά άρχισε να παίζει τον πούτσο του.

Ήταν τόσο …απορροφημένος σε αυτό που έκανε που δεν άκουσε την Μαρία που τον φώναζε να πάει στην κουζίνα για να της ετοιμάσει πρωινό. Η Μαρία ανησύχησε που δεν έπαιρνε απάντηση και ταυτόχρονα είχε νευριάσει με τον Γιώργο… Σηκώθηκε από την καρέκλα και κατευθύνθηκε στο μπάνιο. Χωρίς να χτυπήσει την πόρτα μπήκε μέσα και είδε τον Γιώργο να μαλακίζεται!!!

«Τι κάνεις εκεί ρε παλιομαλάκα;» του είπε και ο Γιώργος τινάχτηκε επάνω σαν ελατήριο. «Σου έδωσα εγώ άδεια να μαλακιστείς;» τον ρώτησε με θυμωμένο ύφος. Ο Γιώργος είχε σηκωθεί όρθιος μέσα στην μπανιέρα και ο πούτσος του ήταν …κάγκελο. Είναι αλήθεια πως η Μαρία τον πρόλαβε λίγο πριν χύσει.

Εκείνη τον πλησίασε και άρχισε να τον χαστουκίζει. «Μα καλά τόσο μαλάκας είσαι; Μαλακίζεσαι χωρίς να πάρεις άδεια από εμένα; Ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα;» του έλεγε και τα χαστούκια διαδέχονταν το ένα το άλλο. Του είχε αστράψει καμιά εικοσαριά ανάποδες και ο Γιώργος δεν αντιδρούσε καθόλου. Από το πολύ το ξύλο ο πούτσος του είχε αρχίσει να πέφτει και πάλι…

…συνεχίζεται.

2. mushr00mita

mushr00mita New Member

Re: Απάντηση: Φανταστική ιστορία

frendy εισαι φοβερος μπραβο σου!!!
    το story σου με κρατησε ξυπνια all night long...  
    αναμενουμε τα επομενα μερη με ανυπομονησια...

3. hrostratos

hrostratos Regular Member

Ωραία ιστορία! Μπράβο σου!

4. sklavos1977

sklavos1977 Regular Member

Ωραία ιστορία!

5. tanlab2

tanlab2 Regular Member

Τι γίνεται? Πότε έχει συνέχεια?

6. nikos123

nikos123 New Member

αντε βρε fredy συνεχεια εχει?μασ τρελανεσ  

7. frendy

frendy Regular Member

79ο μέρος

«Τι βλέπω; Δεν σου αρέσουν τα χαστούκια παλιοσκουλήκι; Το σκουληκάκι που ονομάζεις πούτσο μαραζώθηκε. Κάτι θα πρέπει να κάνουμε για να το φέρουμε στα ίσα του αν και δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ μαζί σου πρωί πρωί αλλά ας όψεται το ότι πήγες να μαλακιστείς χωρίς να πάρεις άδεια από την Αφέντρα σου», είπε η Μαρία και έβγαλε το μπουρνούζι της.

Ήταν τελείως γυμνή και η θέα της ήταν αρκετή για να κάνει τον Βίκτωρα να καυλώσει και πάλι. «Γονάτισε στο κέντρο της μπανιέρας», του είπε. Ο Γιώργος γονάτισε και η Μαρία μπήκε μέσα και στάθηκε όρθια μπροστά του. Το νερό έφτανε μέχρι το στήθος του Γιώργου και φυσικά τα πόδια της Μαρίας ήταν κάτω από το νερό.

«Φιλησέ μου τα πόδια» του είπε και ο Γιώργος άρχισε να της φιλάει τα …γόνατα. Η Μαρία τον κλώτσησε με δύναμη στα αρχίδια. «Τι κάνεις ρε άχρηστε; Βούτα μέσα στο νερό και φίλα μου τα πόδια. Δεν κατάλαβες τι σου είπα; Ελληνικά δεν μιλάω;» Ο Γιώργος πήρε μία βαθιά αναπνοή και βούτηξε το κεφάλι του μέσα στην μπανιέρα. Φίλησε κανά δυο φορές τα πόδια της Μαρίας και βγήκε για να πάρει ανάσα.

Το χαστούκι που έφαγε ήταν ίσως το πιο δυνατό του …πρωινού. Η Μαρία το άρπαξε από τα μαλλιά και βούτηξε το κεφάλι του μέσα στην μπανιέρα. Ο Γιώργος άρχισε και πάλι να φιλάει τα πόδια της αλλά όταν προσπάθησε να βγει έξω για να πάρει ανάσα η Μαρία τον εμπόδιζε, καθώς του κρατούσε το κεφάλι. Φυσικά κατάλαβε πως ήθελε να πάρει αναπνοή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον άφησε να βγει έξω…

…συνεχίζεται.

80ο μέρος

«Δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη έτσι», είπε η Μαρία και του έκανε νόημα να βγει από την μπανιέρα. Ο Γιώργος σηκώθηκε και βγήκε έξω από την μπανιέρα. Αμέσως γονάτισε στο πάτωμα και ένα χαμόγελο έσκασε στα χείλη της Μαρίας. «Πολύ ωραία του είπε» και κοίταξε τον πούτσο του ο οποίος παρέμενε πεσμένος. «Κάτι θα πρέπει να κάνουμε για αυτό», του είπε δείχνοντας του τον πούτσο του. Ο Γιώργος αμέσως κατάλαβε τι τον περιμένει.

Η Μαρία βγήκε έξω από την μπανιέρα και στάθηκε εκ νέου μπροστά στον Γιώργο. «Ξεκίνα να μου φιλάς και να μου γλύφεις τα πόδια. Εδώ υπάρχει αρκετό οξυγόνο και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα», του είπε με ειρωνικό ύφος. Ο Γιώργος άρχισε να κάνει αυτό που του ζήτησε η Αφέντρα του η οποία παρέμενε όρθια και ακίνητη κοιτώντας τον ΣΚΛΑΒΟ της να κάνει αυτό που του είχε ζητήσει.
    Μετά από περίπου 15 λεπτά του είπε να σταματήσει και τον έβαλε να ξαπλώσει ανάσκελα στο πάτωμα του μπάνιου, μπροστά από την μπανιέρα. Αυτή κάθισε επάνω στην μπανιέρα και πάτησε τα πόδια της στο στομάχι του Γιώργου. Τα νύχια της ήταν σε τέλεια κατάσταση και φρεσκοβαμμένα με ένα βαθύ κόκκινο χρώμα. Άνοιξε τα πόδια της διάπλατα και φάνηκε το μουνάκι της. Ήταν ξυρισμένο με μία λεπτή γραμμή να εφάπτεται των μουνόχειλων της.

Ο Γιώργος στην θέα του αιδοίου της Μαρίας άρχισε και πάλι να καυλώνει. Η Μαρία το πρόσεξε και του έθεσε το εξής δίλημμα: «Τι προτιμάς σκλάβε; Να γλύψεις το μουνάκι μου και να μην σου ξανακάνω την ΑΦΕΝΤΡΑ από εδώ και πέρα ή να παίξουμε με τα ποδαράκια μου και να εξακολουθήσω να είμαι η ΑΦΕΝΤΡΑ σου, για όσο καιρό θέλω εγώ φυσικά;»

Το δίλημμα για τον Γιώργο ήταν τεράστιο…

…συνεχίζεται.

8. ipakouossklavos

ipakouossklavos Regular Member

Re: Απάντηση: Φανταστική ιστορία

Σιγά το ερώτημα. Φυσικά προτιμά να παίξουν με τα πόδια Της και να συνεχίσει να είναι σκλάβος Της.

9. frendy

frendy Regular Member

81ο μέρος

«Δεν έχω σκοπό να περιμένω μία ζωή για να μου απαντήσεις», είπε η Μαρία μετά από περίπου δύο λεπτά. «Λοιπόν τι προτιμάς; Μουνάκι ή ποδαράκια;» Ο Γιώργος απάντησε μετά από παύση ορισμένων δευτερολέπτων… «Ποδαράκια ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!» Η Μαρία χαμογέλασε και έβαλε την πατούσα της στο στόμα του Γιώργου. «Πολύ καλά λοιπόν. Άρχισε να γλύφεις ΣΚΛΑΒΕ». Ο Γιώργος έγλυφε με μανία την πατούσα της Μαρίας ενώ αυτή με το άλλο της πόδι πατούσε τον πούτσο και τα αρχίδια του.

Ήδη το μόριο του Γιώργου είχε σκληρήνει αρκετά και η Μαρία κατάλαβε πως ήταν θέμα λίγων λεπτών το να χύσει. «Τι βλέπω; Ετοιμαζόμαστε να χύσουμε;» τον ρώτησε ειρωνικά για να κουνήσει καταφατικά το κεφάλι του ο Γιώργος. Η Μαρία τράβηξε το πόδι της από το στόμα του και από την πούτσα του και στάθηκε όρθια επάνω στο στομάχι του.

«Λοιπόν. Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που χύνεις μόνο και μόνο επειδή μου έγλυψες τα πόδια θέλω να το απολαύσεις», του είπε και έφυγε από πάνω του. «Παίξε τον πούτσο σου και χύσε για εμένα», του είπε και κάθισε στην τουαλέτα για να απολαύσει το θέαμα. Ο Γιώργος άρχισε να παίζει τον πούτσο του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχυσε.

«Πολύ ωραία. Δεν καθυστέρησες καθόλου. Τώρα πλύσου και έλα στην κουζίνα που σε χρειάζομαι», του είπε η Μαρία και έφυγε από το μπάνιο. Ο Γιώργος έκανε ένα γρήγορο μπάνιο και αφού τελείωσε βγήκε από το μπάνιο γονατιστός και πήγε στην κουζίνα όπου η Μαρία είχε φορέσει και πάλι το μπουρνούζι της και καθόνταν σταυροπόδι σε μία καρέκλα.

«Ευχαρίστησε με ΣΚΛΑΒΕ», του είπε και ο Γιώργος έσπευσε να της φιλήσει και να της γλείψει για ακόμη μία φορά τα θεϊκά της πόδια. Μετά από λίγα λεπτά και αφού η Μαρία του είπε «ΤΕΛΟΣ» σταμάτησε. «Φτιάξε κάτι να φάω για πρωϊνό. Κουράστηκα αρκετά και θέλω να πάρω ενέργεια γιατί η μέρα θα είναι πολύ μεγάλη», του είπε με νόημα και πήγε στην κρεβατοκάμαρα για να ντυθεί.
    …συνεχίζεται.

10. john_slave96

john_slave96 Contributor

Πολύ ωραία ιστορία. Πολύ σωστά έβαλες την Αφέντα να παραχωρεί σε άλλη Αφέντρα το σκλάβο της, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν μια κανονική πουτάνα. Τώρα είναι ιδιοκτησία της και την κάνει ότι θέλει.

11. nikos123

nikos123 New Member

νομιζω αξιζε η αναμονη frendy  

12. nightmare

nightmare New Member

η συνέχεια που είναι?