Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φεμινισμος και bdsm...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 14 Φεβρουαρίου 2021.

  1. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Να σας ευχαριστησω ολους για τα συλληπητηρια και την συνδρομη σας σε αυτο το thread. Καταλαβα αρκετα πραγματα μεσα απο διαφορες αποψεις και τα ξεχωρισα καπως στο μυαλο μου.

    Φυσικα σε μια σχεση d/s δεν χωραει το ισμος, που ειπε και η μαργαριτα.

    Αλλα σωστα ειπε και η brenda για τις αντιληψεις μας και πως εφοσον αυτες εχουμε ειναι σημαντικο να προστατευουμε τον εαυτο μας. Κατεληξα λοιπον πως δεν απλως το ζητημα ο φεμινισμος (ηταν αφορμη για να ξεκινησει ολη αυτη η διεργασια μεσα μου) αλλα τελικα μπορει να συμβει με οποιοδηποτε θεμα εχει σημασια η προτεραιοτητα για εμας. Θελω να πω...πως εφοσον το υ μπει στη σχεση με το Κ, φυσικα θα το ακολουθησει, αυτος ειναι ο ρολος του. Αλλα οταν ακομα εχουμε το περιθωριο επιλογης μηπως ειναι σημαντικο να επιλεγουμε Κ πολυ πιο κοντα στην δικη μας θεωρηση των πραγματων ωστε να ειναι πιο ευκολο να ακολουθησουμε τις αντιληψεις του; Διαφορετικα θα ερχομαστε σε συγκρουση αντι να υπαρχει συμπνοια αποψεων και ομονοια;

    Ενα υ πρεπει να αφηνει χωρο σε εναν Κ να του πλασει τις αντιληψεις και τις κοσμοθεωριες; Η δεν ειναι απαραιτητο και τελικα μπορει να ειναι διαφορετικες αυτες εφοσον το Κ επιθυμει και να ασχολουνται μονο με τα δικα τους ερωτικα θεματα;
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Κοίτα, η τυφλή βία, όταν προέρχεται από άνδρες είναι οκ, αν μία νέα κοπέλα λαλήσει και αρχίσει να κλωτσάει, έτσι όπως κάνουν εκατομμύρια άνδρες στα γήπεδα, στα μπαρ, ή οπουδήποτε αλλού, για οποιονδήποτε λάθος λόγο, τότε είναι μία υστερική μικρή μαινάδα, τελειωμένη μισάνδρας και ναζίστρια.
    Η απλή βλακεία δηλαδή δεν παίζει;
    (παρακινημένη σαφώς από τον διάχυτα σεξιστικό στίχο του Νοε)
    Εγώ λέω πως είναι χίλια δυό λάθος πράγματα, αλλά ναζίστρια δεν θα την έλεγα.
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Το τελευταίο που λες, λογικά διέπει όλες τις πετυχημένες σχέσεις, για κάθε βλαμμένο Κ, υπάρχει ένα εξίσου βλαμμένο υ, για κάθε ειλικρινές Κ ένα εξίσου ειλικρινές υ κοκ.
    Όσο πιο κοντά είναι τα αξιακά συστήματα δύο ανθρώπων, τόσο λιγότερη είναι η τριβή.
    Με φαντάζεσαι εμένα πχ με έναν σεξιστή;
    Μαύρη θα είναι η ζωή και τον δύο μας.
    Οπότε ναι, καλό είναι να μαθαίνουμε τις απόψεις του συμπορευτή μας, αν θέλουμε η συμπόρευση να μακροημερεύσει και να είναι ευχάριστη για όλους.
    Αλλιώς είναι ένα πάθος που ξεφουσκώνει υπό το βάρος των διαφορών.
    Συνήθως.
    Κατά τη γνώμη και την αντίληψη μου.
    Πάντα  
     
  4. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Τελικα και εγω αυτο καταλαβα, ειδικα ποσο σημασια εχει για μια σχεση που θελεις να ακολουθησεις τον Κ...δεν λεει να εισαι μεσα στη μαυρη μιζερια γιατι αισθανεσαι πως θα πρεπει να παραιτηθεις απο δικες σου πεποιηθησεις για να το κανεις. Ενδεχομενως με λιγη υπομονη ο καθενας θα βρει καποιον πιο κοντα στα δικα του αξιακα συστηματα, χωρις αντιπαλοτητα σε αυτα τα θεματα, απλουστευονται οι σχεσεις των ανθρωπων και ειμαστε πιο πολυ στα ομονυμα και οχι στα ετερονυμα.
     
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Καταλαβαίνω τι λες. Δεν ισχύει για όλους φυσικά. Μερικοί απλά δεν γουστάρουν τη μη συναινετική βία. Προσωπικά δύσκολα θα έβαζα ταμπελιτσα σε οποιοδήποτε 15χρονο (γιατί τόσο τα κόβω όλα αυτά εκεί). Και εγώ που τα είπα αναρχικά, λάθος έκανα. Ακόμα δεν ξέρουν τι είναι.
     
  6. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Ωραίοι στίχοι...και που μίλησε τόσο πολύ ήταν. Δεν τον ξέρω τον καλλιτέχνη και ούτε θέλω να τον ξέρω...συγγνώμη.... Αλλά δεν φταίει αυτός, αυτοί που ασχολούνται...ούτε για λιντσάρισμα δεν είναι...και τιμή του έκανε η μικρά...προφανώς είχε τους λόγους της.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    το να είναι κάποιος σούργελο, δεν τον καθιστά μη ναζιστή. αντίθετα. ναζιστής και σούργελο συχνά χαρακτηρίζουν το ίδιο πρόσωπο.

    η θεωρία «μόνον με τους ομοίους μου μπορώ», «μόνον με τον εαυτόν μου, και αν ...» περιγράφει με αρκετή ευστοχία το σούργελο ναζιστή.
     
  8. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    σωστά ο ναζιστής θέλει να τα κάνει όλα σαν τα μούτρα του...τόσο αντέχει...
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    και ξεσπάει υστερικά που δεν είναι όλα σαν τα μούτρα του.
    υπάρχει και στο φορουμ σχετική εμπειρία.
     
  10. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    Υπάρχουν και ναζιστές που δεν ξεσπάνε εύκολα...

    αλλά την κοπέλα δεν την κόβω ναζίστρια προφανώς θιγμένη, γιατί αν η καλλιτεχνία του καλλιτέχνη περιορίζεται στους στίχους ""είστε σαν γκόμενες σε οικοδομή, άχρηστες .... Στον καναπέ μου σας περνάω από casting 4 σε μια μέρα"... " ε να μην εκφραστεί...αρκετά με τον οχετό...και αν αυτό εννοεί ελευθερία, τον σεξισμό να τον καταπιεί...τους υπερασπίζεστε κιόλας...σιγά μη χάσουμε την τέχνη.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    προφανώς δεν την «κόβετε», προφανώς!
     
  12. karamel

    karamel Don't bother! I won't.

    δεν την κόβω γιατί δεν υπάρχουν οπαδοί του Χίτλερ στην εποχή μας τώρα...και αν υπήρχαν, θα φτιάχνατε δικό σας thread...Ναζισμός κάτω από το φεμινισμό δεν θα το βάζατε...