Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετίχ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος athensbottom98, στις 21 Οκτωβρίου 2021.

1. athensbottom98

athensbottom98 New Member

Καλησπέρα στην ομάδα. Εμένα που λέτε φετίχ μου είναι να είμαι δεμένος, δεν με νοιάζει αν είναι στο σεξ ή όταν βλέπω ταινία ή όταν κοιμάμαι, απλά μου αρέσει να είμαι δεμένος. Αυτή η αίσθηση του περιορισμου, και ήθελα να ρωτήσω.. υπάρχει κανένας άλλος εκεί έξω να του αρέσει σε τέτοιο βαθμό; να βαριέται και να δένεται; ή είμαι ο μόνος; είναι φυσιολογικό;

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Σε αυτό το φόρουμ ρωτάς αν είναι "φυσιολογικό" (και γαμώ τις λέξεις, εύγε) το να αρέσει σε κάποιο άτομο "να βαριέται και να δένεται"..!
    Μά'στα, μά'στα..!
    Μου θυμίζει τ' ανέκδοτο... ( http://www.anekdota.gr/view.php?joke=3347 )
    Χαλαρά και κουλ νέε μου...

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Χαχαχαχα πόσο αλήθεια. :- )

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Αν είσαι τυχερός μπορεί να σε χρησιμοποιήσει καποια/ος δεσιματέρ για να κάνει προπόνηση.
    Μην αφήσεις όμως άπειρους, σαν και του λόγου μου, να σε δέσουν. Την άλλη την ξέχασα δεμένη στο μπουντρούμι, γιατί με πήραν τηλέφωνο να πάμε για τσίπουρα  

5. Brt

Brt #ολαπολυ

Δεν είσαι μόνος. Δεν έχει να κάνει με το σεξ. Εμείς είμαστε για δεσιμο, των αλλωνωνε τους αρέσει να δένουν κι έτσι καταλήγουμε να μας κάνουν διάφορους κόμπους (βρες ναυτοπροσκοπο, the best)     

6. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

Δε θέλω μωρέ δέσιμο με έπρηξες!!

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Εύγε νέε μου  

8. Error

Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

Για «δεσιμο» ειστε..

9. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

Ναι ρε εσένα σε χάλαγε χαχαχα

10. Error

Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

Δεν καιγομαι

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ούτε από αγνό, παρθένο μελισσοκέρι..; Ίντρεστιν..!

12. athensbottom98

athensbottom98 New Member

Εεε που και πως να βρω κάποιον είναι πιο πολύ το θέμα μου.. Πέρα από εμένα δεν έχω μιλήσει από κοντά με κάποιο ζωντανό ωόν που να έχει τέτοια γούστα.. Bytheway φοβερός ο ναυτικός κόμπος