Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχ με τον μεγάλο ή τον μικρό κώλο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 13 Μαϊου 2016.

1. Dapom

Dapom Contributor

Αυτό είναι ένα νήμα ελαφρύ (τα βαριά κάθονται στον πάτο) και ζητάει να καταθέσει ο καθένας τα γούστα του είτε περιγραφικά, είτε με κάποια εικόνα.

Στο εξωτερικό (υπαίτιος κυρίως η Kardashian νομίζω) καιρό τώρα, είναι μεγάλη μόδα οι «τεράστιοι κώλοι» και έχω παρατηρήσει ότι πολλές (celebrity και μη) παραπονιούνται για τον μικρό τους κώλο και πως θα προτιμούσαν να είναι μεγαλύτερος.

- Αν είσαι άντρας και σε έλκουν σεξουαλικά οι γυναίκες πες μας τον ιδανικό (είναι της μόδας αυτή η λέξη) κώλο για μια γυναίκα

- Αν είσαι γυναίκα και σε έλκουν σεξουαλικά οι γυναίκες πες μας τον ιδανικό κώλο για μια γυναίκα

- Αν είσαι γυναίκα και σε έλκουν σεξουαλικά οι άντρες πες μας τον ιδανικό κώλο που θα ήθελες να έχεις για να νιώθεις πιο σεξουαλικά ποθητή.

- Αν δεν είσαι τίποτα από τα παραπάνω πες μας ότι θες για να μην νιώθεις σαν «όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια»

Διευκρίνιση 1: Το νήμα αυτό δεν είναι το ίδιο με το «Του κώλου ήρθε η εποχή του κώλου ήρθε η ώρα» ούτε πάει να το ανταγωνιστεί. Το παρόν νήμα αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε γυναικείους κώλους και ποιους βρίσκεται εσείς καυλωτικούς…τους τεράστιους αλλα Kardashian ή τους μικρούς «παιδικούς» (βλέπε Keyra Augustina η πρώτη διδάξασα);

Διευκρίνιση 2: Εδώ θα ήθελα να δηλώσετε ιδανικά (άντε πάλι αυτή η λέξη) τι κώλο θα θέλατε να έχει η σύντροφός σας και όχι να αρχίσετε τα «εμένα δεν με ενδιαφέρει αρκεί να εχει καλό χαρακτήρα» και αλλα τέτοια γλυκανάλατα.

Παράκληση 1: Τα μπράτ αν δουν τον/την σύντροφό τους να ανεβάζει φωτογραφίες με κώλους που απέχουν έτη φωτός από τον δικό τους ας χρησιμοποιήσουν τα νεύρα τους εποικοδομητικά…πχ αρχίστε να βαράτε τον κώλο σας κάτω να μελανιάσει και να πρηστεί αν θέλει να είναι μεγάλος ή αρχίστε να τρέχετε ακούγοντας Slayer(κατά προτίμηση τα πρωτα 3 αλμπουμ) στο mp3 σας για 5 -6 χλμ.

Παράκληση 2: Οι υποτακτικές αν δείτε φωτογραφίες που δεν έχουν καμία σχέση με τον δικό σας…μη βάλετε τα κλάματα…και μην αρχίσετε να φτύνετε στον καφέ του ή στο φαγητό του. Σκεφτείτε ότι ίσως ένας από τους λόγους που σας κάνει τον κώλο μπλε μαρεν με το caneή με το παντλ ή με οτιδήποτε άλλο, μέσα σε όλα είναι μπας και καταφέρει να τον φέρει στα μέτρα που θέλει.

Παράκληση 3: Οι σκλάβες να πάρουν άδεια από τον αφέντη τους για να δούν αυτό το νήμα.

Ευχαριστώ για την συμμετοχή.

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

- Αν είσαι γυναίκα και σε έλκουν σεξουαλικά οι άντρες πες μας τον ιδανικό κώλο που θα ήθελες να έχεις για να νιώθεις πιο σεξουαλικά ποθητή.

- Αν είσαι γυναίκα και σε έλκουν σεξουαλικά οι γυναίκες πες μας τον ιδανικό κώλο για μια γυναίκα

3. Dapom

Dapom Contributor

@Madeleine Rk σε ευχαριστω για την συμμετοχή...όμως (μάλλον φταίω εγω) στο πρώτο δεν ζητάω αντρικούς κώλους...αλλά εσυ σαν γυναίκα (που σου αρέσουν οι αντρες) τι κώλο θα ήθελες να εχεις που θα σε έκανε να νιώθεις πιο σεξουαλικά ποθητή.
    Εκτός κι αν εγώ δεν κατάλαβα σωστά το post σου...και εννοείς οτι ήθελες να εχεις αντρικό κώλο σαν αυτούς στη φωτογραφία.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αυτό τον αντρικό κώλο, θα ήθελα, σωστά κατάλαβες.

5. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Πολυ περιπλοκες αυτες οι ερωτησεις... οποτε εγω θα απαντησω οτι μ αρεσει ο κωλος μου οπως ειναι και δεν θα τον αλλαζα για κανεναν αλλο κωλο... τωρα για το τι κωλους βρισκω ποθητους θα επανελθω με φωτογραφιες γιατι νομιζω πως αν το περιγραψω δεν θα ειναι τοσο ευδιακριτο. Παντως για να δωσω μια πρωτη εικονα σιγουρα δεν μ αρεσουν ουτε οι πολυ μικροι ουτε οι πολυ μεγαλοι.
    Προτιμω να ταιριαζουν στην προσωπικοτητα του ατομου που τον φοραει. Εχει δλδ κ σημασια πως πλασαρεις τον κωλο σου. Βλ. Τα μεταξωτα βρακια θελουν κ επιδεξιους κωλους...ε κι οι επιδεξιοι κωλοι θελουν και μεταξωτα βρακια...αναλογικα το λεω.

6. tithon

tithon Contributor

καλός κώλος, είναι ο κώλος μπροστά μου.

7. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Λοιπον αυτη η εικονα θεωρω ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικη για το τι μ αρεσει να νιωθω σε μια γυναικα. Ειναι τοσο οσο. Δεν προκαλει. Παρεχει μια ασφαλεια..τι αλλο να πω; ειναι σχεδον ιδανικος.

8. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Να εχει περιφερεια κωλου γυρω στο 130% της περιφερειας μεσης.
    Ισχυρο συν η λαγνοθυμια προς την καταπύγιση.

9. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Θα θελα πιο τουρλωτό κώλο.Θα αρχίσω σκουατ με μπεργκερ κάτω απ'τα πόδια

αυτός είναι ο ιδανικός για εμένα

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Απεχθανομαι τους τεράστιους, αγυμναστους κωλους γεματους κυτταρίτιδα. Ειδικά όταν είναι σετακι με μεγάλες πατσοκοιλιες, πόδια ελέφαντα και χέρια ίσα με τα δικά μου μπούτια.

Γυμαστειτε και λίγο, όχι το μυαλό μόνο στη μασα.

11. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

12. brenda

brenda FU very much

Μα τον Βούδα, μα τον Αλλάχ, θα ανοίξω νήμα, του μυαλού ήρθε η ώρα, ή Φετίχ με το μεγάλο ή μικρό μυαλό, να δω εκεί τι θα ανεβάσετε και τι θα γράψετε, μερικοί και μερικές... 
    Δεν ποινικοποιώ την πορνογραφία και την πορνοαισθητική, αλλά δεν αρχίζει και τελειώνει η καύλα εκεί. Δεν είναι μόνο αυτό, τουλάχιστον όχι για μένα και την δική μου αισθητική.
    Καλό είναι το πορνό, το γυμνό, το γνωστό γουοτέβααα, αλλά τότε θα ήθελα να ήξερα γιατί όλοι εσείς, εμείς, δεν έχουμε δίπλα μας πορνοστάρ με γυμνασμένα κορμιά, six pack και γλουτιαίους αψόγου...
    Eπίσης απορώ γιατί αυτοί -και κυρίως αυτές- που -θεωρητικά- τα έχουν όλα, και κώλο θανατηφόρο και ένα σχετικά καλό μυαλό τελικά δεν είναι ευτυχισμένοι?