Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχ με τον μεγάλο ή τον μικρό κώλο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 13 Μαϊου 2016.

1. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Οχι τιποτα αλλο αλλα το ξεχαρβαλιασαμε

2. lorelei

lorelei Regular Member

είναι ποιοτικός ο Μπίκυς κοπελιά, δεν είναι πλέμπα!

3. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Άμα δεις πως έκανα τ' αμάξι μου χθες το απόγευμα θα αλλάξεις γνώμη.... χαχαχαχα

4. brenda

brenda FU very much

Γελάστε, γελάστε καιολάκια, είστε κοντόφθαλμα και δεν βλέπετε ότι τώρα δημιουργούνται τα ορόσημα του μέλλοντος.
    Θα λένε οι απόγονοί μας το 2050 για την ''Περίφημη σχολή αφέντηΜπίκυ''. Εδώ γράφεται η ιστορία και εσείς χλευάζετε.
    Σας οικτίρω, γιατί οι κώλοι αφέντηΜπίκυ είναι η αρχή της εποχήςΜπίκυ κι εσείς χαμπάρι δεν πήρατε ακόμη, πτωχά μου παιδιά... 
    Δεν βλέπετε μακριά, γι΄αυτό δεν πάτε μακριά, να το ξέρετε, αφήνετε την μοναδική ευκαιρία να συνδιαμορφώσετε τις αναμνήσεις του μέλλοντος να πάει χαμένη...

5. Sonam

Sonam The most inflated egos are often the most fragile.

6. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ντάξει συγγνώμη που ενοχλώ αλλα επειδη έχεις και μια ιστορία μαζί του..σε παρακαλώ θέλω να εγγραφώ και εγω

7. Πάρε νούμερο..και στησου ... με σειρά προτεραιότητας μας παίρνει.
    Κατι άκουσα ότι παίρνεις πόντους αν είσαι άγριο θηλυκό με τατουάζ και τέτοια.. και μάντεψε.. έχω τατουάζ έναν ροζ μονόκερο πάνω σε ένα υπόλευκο σύννεφο να τρώει ένα παγωτό χωνάκι.. φάε την σκόνη μου bitch!

8. lorelei

lorelei Regular Member

θα λαδώσω και θα σας παρακάμψω !

9. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Εγω θα κανω και θα ειναι μεγαλυτερο απο το δικο σου. Εισαι και κοντη. Φαε την σκονη μου.

10. Elune

Elune Priceless

Αμα είδατε ενα ροζ μονόκερο πανώ σε ένα υπόλευκο σύννεφο α) Σταματήστε τα ναρκωτικά β) πείτε του πως το λευκό με το ροζ δεν παει.

11. Άσε τα λάδια και τα λιπαντικά κατά μέρους.. εδώ μονομαχούμε δίκαια.
    Η κάθε μια με τα όπλα της.. έχω εγώ ας πούμε ακαταμάχητο χιούμορ και σπινθηροβόλα προσωπικότητα συσσωρευμένα σε 1.57 cm υπερσυμπηκνωμενης τελειότητας έχεις κι εσύ ένα χέρι και δύο κλειστά μάτια.. εντάξει ας νικήσει η καλύτερη κοντή.

12. lorelei

lorelei Regular Member

μαρη η χαμένη μου αδερφή είσαι?! @Elena_gr την βρήκαμε επιτέλους! και το καιολάκι θέλει να μας φάει και τον αφέντη!