Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχ με τον μεγάλο ή τον μικρό κώλο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 13 Μαϊου 2016.

1. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει και δύο γαλάζια στο χρώμα του ουρανού φτεράκια άρα δεν είναι ακριβώς μονόκερος αλλα κατι σαν διασταύρωση Πήγασου-μονόκερου και πονυ...

2. Elune

Elune Priceless

Παιδιά τί παίρνετε να πάρω κι εγώ;

3. Θα εκτιμούσα πολυ να μην με βάζεις σε ένα τσουβαλι με ολα τα υπολοιπα καιολακια που διεκδικούν τον αφέντη και οποτε θες να πεις κάτι για μένα νά λες "το υπέροχο μοναδικό υπερτελειο κοντο καιολακι"
    Ευχαριστω πολυ .

4. lorelei

lorelei Regular Member

υπέοχο μοναδικό υπετέλειο κοντό καιολάκι?

5. lorelei

lorelei Regular Member

Αφέντιμπιζμπιγκι !

6. Τώρα τα θέλει ο κωλος σου!!!!!!κυριολεκτικά!!! Δηλαδή σοβαρά τώρα!! Με ρωτάς τι παίρνω να πάρεις κι εσύ! Πουτσα αγόρι μου! Πούτσα!το καλυτερο φαρμακο!

Υποθέτω ήθελες να πεις "τι πινετε.." αλλά μάλλον λανθάνουσα γλώσσα...

7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Υπεοχο!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! σατανά!! Πνίγηκα απο το γελιο!!!!!καθιερωθηκε λοιπόν!!!!
    Υπεοχο!!!!!!!

8. Elune

Elune Priceless

Ντροπή σου! Τι λόγια είναι αυτά; Πιπέρι. Θα πω στον @bumblebee να σε μαστιγώσει για παραδειγματισμό. Σαν αρνί το Πάσχα θα γίνεις...

9. Μαστιγώνετε τα αρνια το πασχα?!?!!??Wtf!!!!!!!!!
    Εμείς εδώ βόρεια τα κάνουμε στην σούβλα η σε χτιστο φούρνο..

10. Elune

Elune Priceless

Είχες και σχολή τρομάρα σου! Γι' αυτό την έκλεισες, λογικό.

Το χρώμα σου μετά το μαστίγωμα θα είναι ροδοκόκκινο σαν τα αρνιά το Πάσχα.

Αλλά άμα δεν παίρνει στροφές το ρημάδι, δεν...

11. A!!!!!!!!!!! Οκ!!! Ευχαριστώ για την διευκρινιση γιατί προς στιγμήν τρόμαξα.. Που να ξέρω τι κάνετε εσείς οι κουζουλοι Αθηναίοι εκεί κάτω ??!! πήγε το μυαλό μου στο κακό!

Η σχολή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά καθημερινά εκτός σαββάτου και Κυριακης που πηγαίνω εκκλησία.. επίσης οποίος ενδιαφέρεται ξεκινούν σε λίγο καιρό και τα θερινά τμήματα ..θα δωθεί ιδιαίτερη σημασία στην σωστή εκμάθηση επιλογής μαγιό ανάλογα με τον Κύριο που έχουμε. Είναι νέο τμήμα αυτό και ξεκινά μετά από απαίτηση χιλιάδων μελών μας..

12. Elune

Elune Priceless

Χαχαχαχαχαχαχα. Ποια θα είναι υπεύθυνη γι' αυτό το πολύ σημαντικό μάθημα; @bumblebee να στείλουμε τις υποτακτικές μας για να γελάσουμε;