Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχ με τον μεγάλο ή τον μικρό κώλο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 13 Μαϊου 2016.

1. Σε λυπάμαι μικρέ ελουν.. το ελάχιστο σου μυαλό δεν μπορεί να συλλάβει την πολυπλοκότητα ενός τέτοιου μαθήματος..

2. Aether_Ror

Aether_Ror Ꮖ ɖօռ'Շ ҽxɨֆՇ

Αγάπη μόνο!  

3. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Μην ανησυχείς εσύ ρε....έχεις βίσμα εμένα....
    Θα μιλήσω προσωπικά στον Τεράστιο.....

4. MARKISIOS69

MARKISIOS69 Regular Member

5. ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ...!!!!!    Η @sokolata καπου καπου παιρνει και κοκτεηλ΄πορτοκαλαδας με σταφιδοψωμο που δινει και μποι.....   

6. ενα εχω να σου πω..........μπριτς..!!!     

7. bumblebee

bumblebee Contributor

Συντροφε εγω το κανω συχνα   Την στελνω εις το περιπτερον για @sokolata , και μετα μπαινω στο φορουμ να διαβασω τις μπουρδιτσες της σοκο   Και μολις παλι γραψει κατι για το στουντιο μασαζ που εχει και μου ανεβασει την πιεση παιρνω το σφυρι και χλατς , παρε και αυτη, παρε και εκεινη , κανω την σοκολατα θρυψιλα.. και την τρωω.

Αλλες φορες την τεμαχιζω με το μαχαιρι, αλλες φορες της βγαζω το περιτυλισγα και την παω στο μπαλκονι για παμπλικ, αλλες φορες την πεταω μεσα σε ενα ποτηρι νερο και της κανω γοτερ ντομινεισον, αλλες φορες της βγαζω τα μυγδαλα και την τρωω μπροστα της, αλλες φορες της κανω εξευτελισμο , της λεω οτι αυτη ειναι λακτα και η ιον αμυγδαλου ειναι καλυτερη  

Τι εχει τραβηξει αυτη η @sokolata εν αγνοια της ουτε που ξερει.

Αναμεσα στο κωλαρακι και την κωλαρα , τη διαφορα την κανει παντα αυτη η παλιοσοκολατα 
    Θα μας το πληρωσει.

Last edited: 16 Μαϊου 2016
  8. Pain-Inducer

Pain-Inducer Regular Member

το θεμα ειναι να ξερει να τον χρησιμοποιει τι μεγαλος τι μικρος αμα σου τριφτει το ιδιο αποτελεσμα θα εχει . αλλα μην κρυβομαστε ο μεγαλος εχει την χαρη και ο μικρος την γλυκα .

9. Στούντιο μασάζ δεν είχαμε ποτέ.. αυτές είναι δικές σου ασχολίες. ..ευτυχώς τα κορίτσια που είχες στην σχολή ήταν έξυπνα.. σε πήρανε χαμπαρι και φύγανε.. δυστυχώς τώρα δουλεύεις εσύ στην θέση τους.. και επειδή και χάλια μασάζ κανεις και κωλο δεν δίνεις φεύγουν και οι λιγοστοί πελάτες που σου είχαν απομείνει..
    Η ώρα που θα έρθεις πάλι παρακαλώντας για μια θέση στην αξιοπρεπή σχολή σοκο πλησιάζει..
    Έχω μια κενή θέση για καθαριστή στο μάθημα με τα κλυσματα ..άν δω καλή διαγωγή θα σε βαλω για βοηθό βοηθού καθαριστή να στιβεις την σφουγγαρίστρα!!

10. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Ας συνεισφέρουμε στο στατιστικό δείγμα με κάτι παραπάνω από θεωρίες.

11. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Xμμμμ, νιαου  

12. postman

postman New Member

μικρός μεγάλος όπως παντου παντού παίζει ποιότητα και σαπίλα