Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχ με τον μεγάλο ή τον μικρό κώλο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 13 Μαϊου 2016.

1. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

για την τηρηση της ταξης κ της οικογενειακης πειθαρχιας

2. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Πωπωπ σούπερ φωτος της γυναίκας. Σού...

3. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

@lorelei πέρα του ότι την έχει ξεφωνίσει την έρημη την Βυκάρα έχω μια παρατήρηση. Ο κώλος της διαφέρει σε όλες τις φωτο και να προσθέσω ότι έκανε και τατουαζ

4. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Εμένα πάντως εκτός απο τον κώλο σου μου άρεσε και το εσώρουχο!

5. brenda

brenda FU very much

Αυτό που είστε μέσα στην αμφισβήτηση εσείς οι νέοι, είναι καλό πράγμα. Τώρα που το λες και το παρατηρώ, όντως, κάτι ελίτσες, κάτι τατού, κάτι από δω, κάτι από κει, βρε λες να μας δουλεύει ο αφέντηςΜπίκυς και να μας ποστάρει ό,τι ναναι?
    Α ρε Μπίκυ, είχα άλλα όνειρα για μας, εγώ πίστεψα σε σένα πραγματικά, τώρα γιατί το κάνεις αυτό, μου λές?
    Γιατί, γιατί, γιατί?   

'Ενα απείθαρχο, δαντελωτό κορμάκι ήτο, μερσί... 

6. Μιλα για τον εαυτό σου εγώ τον έχω βάλει.

7. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

@brenda ο Αφέντης δεν μας δουλεύει απλά...μας γλεντάει! Πάρτο απόφαση. Εσύ και η Mpikh δεν θα συνυπάρξετε. Δεν σε χαραμίζω στα φαντάσματα!

8. Το ότι κανεις ακριβώς όλα τα σχόλια που σκεφτομαι κι εγώ να κάνω με ξεπερνά!!!!!!!
    Και για το πεντικιουρ και για τα τρία διαφορετικά κορμιά και άλλα πολλά!!

9. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Αγαπητή μου υπάρχει τηλεπάθεια  

10.  
  11. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Το αφιερώνω με την σειρά μου στην Μπυκη

12. που να τα ξεγελασεις τα θηλυκα μας παιζουν στα δαχτυλα....