Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχ με τον μεγάλο ή τον μικρό κώλο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 13 Μαϊου 2016.

1. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

2. Έχεις δίκιο αφέντη.. δεν έπρεπε να βγάλω βιαστικά αφελή συμπεράσματα.. ήταν κουτο εκ μέρους μου να υποθέσω ότι βρήκες διάφορες φωτό γυναικών στο διαδίκτυο και τις παρουσιασες σαν της κοπέλας σου μόνο και μόνο για να ανέβουν οι μετοχές σου στον γυναικείο πλυθησμό και να μπεις στο μάτι του αντρικού αντίστοιχα ..
    Λυπάμαι ειλικρινά για λογαριασμό δικό μου και της @brenda που παρασύρθηκαμε απο αυτη την σουπιά την @Elena_gr .

3. afenthsbikys

ενταξει ετσι νομισε.που ξερεις πως τα φερνει η τυχη κ ηζωη ισως καποια στιγμη ανεβασω κ δικες σου

4. brenda

brenda FU very much

Είσαι καθαρός, αλήθεια λες τώρα? Να σταματήσω τα κλάματα? Να πετάξω το τέταρτο τσίπουρο που μόλις έβαλα?
    Ναι, δεν σε ρωτήσαμε, αλλά πες το μας και μας, να μην απογοητευόμαστε και νομίζουμε ότι τσίμπησες φωτό από κάπου αλλού και μάς τις μόστραρες ως της Βικούλας, βρε μπαγασάκο, εσύ τις τράβηξες όλες? 
    Θέλω να μας το πεις καθαρά, να το γνωρίζουμε, να μην σπιλώνεται άλλο το περήφανο όνομά σου!!!
    Αν ναι, το respect το έχεις κερδίσει με το σπαθί σου, να ξες... 
    Αυτή η κάργια η @sokolata είδες πως την σιγόνταρε την @Elena_gr , να την κάνεις πέρα επιτέλους, γιατί τα βλέπεις τα μπερδέματα που δημιουργεί, να μην στα ξαναλέω, πάντως, που θες να τής ανεβάσεις και φωτογραφίες, να τής κάνεις τέτοια τιμή, σε ποιαν? 
    Σ΄αυτήν που σε υπονομεύει? Για σκέψου το.... 

5. gazza

gazza Regular Member

χαχαχα ρε κοριτσια μην τον μπερδευετε τον αρχοντα βρειτε τα μεταξυ σας πρωτα 

6. afenthsbikys

δε πειραζει παιδι ειναι να το δηρεις θα κλαει να το γαμησεις θα θελει κι αλλο τι να κανεις

7. brenda

brenda FU very much

Ναι, αλλά δεν απαντάς στην ερώτηση και με στεναχωρείς, να ξέρεις... 

8. afenthsbikys

ποια ερωτηση

9. lorelei

lorelei Regular Member

καιολάκια παιδί μου, καιολάκια..

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Έκλαψα με την απάντηση σου. Πώς μπόρεσες ξαφνικά να υποθέσεις οτι μπήκε google πήρε τις φωτος και της ποστάρισε λέω εγω τώρα η πονηρούλα. Σου λέει μωρη ο άνθρωπος.. δεν είναι όλοι οι κώλοι της Βυκάρας. Απλά ξεχασε να το διευκρινήσει ο μέγιστος γιατί τον διακατέχει και μια κάποια διακριτικότητα.
    Έχουμε και τηνάλλη @brenda κλάμα,ποτό, τσιγάρα δεν μαζεύεται. Τον θέλω λεει κάτσε της λέω. Να τώρα ο άνυρωπος μας το λεει κατάμουτρα. Ειμαι και αφέντης και έμπειρος. Ααααχ ρε Βυκάρα..λαχείο τράβηξες.

11. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ααααα δεν θέλω τέτοια..

12. afenthsbikys

καλα ρε κοριτσια δεν ξανα ανεβαζω τιποτα