Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχ με τον μεγάλο ή τον μικρό κώλο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 13 Μαϊου 2016.

1. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

που σαι εσυ βρε?

2. gazza

gazza Regular Member

βαλε για εμας τα αγορια 

3. lorelei

lorelei Regular Member

μουαχαχαχαχαχα λυσσάξτε ρε εμένα ψάχνει το Αφέντη! εγώ του έλειψα! @brenda @Elena_gr @sokolata

4. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Αφεντη οχι. Σε παρακαλω εκφρασου ελευυερα. Ασε μας εμας να λεμε..ζηλευουμε. θελουμε και εμεις τις σφαλιαρες μας

5. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Σου στέλνω μια καρδια γι'αυτο το σχόλιο

6. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

τις σφαλιαρες σας τις θελετε σιγουρα τερμα οι φωτο απο σημερα

7. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Καλα. Δεν επιμενω. Αφεντης εισαι και ξερεις. Θα κατσω με τις φιλες μου, θα ψαξουμε στο google και θα ποσταρουμε τους κωλους

8. brenda

brenda FU very much

Όχι, αυτό είναι λάθος, θα σου πω με ταπεινότητα , θέλουμε να βλέπουμε το έργο σου, εγώ ζω πια γι΄αυτό, είναι εθιστικό, για μένα και μόνο, μην σταματήσεις να ποστάρεις, άστα τα καιολάκια να σκούζουν, μέχρι την σιωπή, μια σφαλιάρα δρόμος, μη νομίζεις... 

9. Τι να σε κάνει εσένα παιδί μου? τι σου ζήλεψε πραγματικά..?!! αυτή η φωτό σου με κλειστά τα μάτια και τό ένα χέρι να ξεπροβάλει είναι εντελώς σκιαχτικη και εκτός γούστου του αφέντη.. απορώ.. απορώ..

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Σταματα να πινεις εσυ

11. milgeo69

milgeo69 Regular Member

τι σου είναι η ζωή; από ένα "φαινομενικά αθώο" νήμα μπορεί να καταστραφούν κόποι και θυσίες ετών....      

12. Όχι και παιδί.. 52 χρόνων κοπέλα είμαι.