Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φθόνος του πέους και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Master_mind_Ath, στις 21 Οκτωβρίου 2021.

1. Brt

Brt #ολαπολυ

τι είναι το σατραπών;;;; Τι μας κρύβουν!!!!

Στο θέμα μας. Προσωπικά θέλω να πατάω like σε όλες τις φωτογραφίες με τα πετεινα, αλλά μετά έχω να δώσω εξηγήσεις στα πμ. Εξάλλου έχω πει, έχω αρκετές dick pics να κάνω μια Μπιενάλε, να αναδειχθεί τέλος πάντων κι αυτή η μορφή φωτογραφίας.

2. Master_mind_Ath

Master_mind_Ath Mind the gap.

Δεν είμαι συνηθισμένος με τον σωστό τρόπο χρήσης του site. Προσπαθώ να μάθω και σε ευχαριστώ που μου το επισημανες

Last edited: 21 Οκτωβρίου 2021
  3. Master_mind_Ath

Master_mind_Ath Mind the gap.

Αχαχαχαχ , κλαίω  

4. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Φόβο για ποιόν;
    Βλασφημία για ποιόν;
    1)Διότι σε τούτο εδώ το φόρουμ δεν κάνουμε διακρίσεις στο μέγεθος του πέους, ούτε στο φύλο, ούτε στο ξύλο,ούτε σε κωλοτρυπίδες ούτε σε μούνια.
    2)Δεν βλέπω κάπου την συσχέτιση των αποριών σας αυτών με την αρχική ιδέα του νήματος.

5. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Λογικα στραπόν είναι. Και εγώ κάνω ορθογραφικά, αρκετά συχνά, αλλά όταν περνάς όλο το κείμενο από τον κορέκτορα επειδή δεν ξέρεις να γράφεις ούτε το όνομα σου ,δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις αν αυτό που επέλεξε ο κορεκτορας είναι σωστό.
    Ακόμα χειρότερα, αν γράψεις το ίσως με "ο", ο πισίς θα το θεωρήσει σωστό γιατί υπάρχει αντίστοιχη λέξη με όμικρον.
    Ένα παράδειγμα:
    Για να εμπνεύσεις τα πλήθη, τσεκάρεις δις αν η οθόνη έχει κοκκινέλι και φροντίζεις να επικαλεστείς κάποιον γαμάτο που δεν διάβασες ποτέ για να στηρίξεις την θεωρία σου.
    Π.χ. , μπορεί να είναι ο Σωκράτης, ο Φρόιντ, ή ιδανικά ο Βαμβακούλας.
    Επίσης ξέχασα να σου πω, καλό είναι να μη συμμετέχεις ποτέ στα νήματα που ανοίγεις γιατί μπορεί κάποιο τρολ, άκουσον άκουσον, να πιστέψει ότι δεν έχεις ιδέα, όχι μόνο τι σου απάντησε, αλλά ακόμα, ακόμα και τι έχεις γράψει εσύ εξαρχής.

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Το ίδιο παθαίνω με τα κωλίδια. Δώκε θάρρος και τρέχα για ρακές.

7. Brt

Brt #ολαπολυ

Μα ναι. Έρχεται το πμ «σου άρεσε το πουλί μου κι Ελα να το δεις από κοντά»
    «Όχι, εντάξει το θαυμάζω κι εκ του μακρόθεν»

βασικά ψέμματα, συνήθως τους λέω να στείλουν κι άλλες φωτογραφίες από το πλι, έτσι για το σπορ     

8. Dark_Explorer

Α εμένα παίρνουν πρωτοβουλία και μου στέλνουν και το πουλάκι τους ενώ είχα θαυμάσει το κωλαράκι  

9. Brt

Brt #ολαπολυ

Να βρεθούμε μια μέρα να συγκρίνουμε συλλογές, κι ο,τι έχουμε διπλό να το δώσει η μια στην άλλη  

10. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Έχω κι εγώ μια συλλογή από ανδρικούς κωλους που μου στέλνουν στο msg. Τη θέλετε ή μόνο με 'τικ πικ βολεύεστε;

11. Dark_Explorer

Ασ'το, για ρακές θα σε πάω  

12. Brt

Brt #ολαπολυ

Έχω έχω, βασικά έχω και με σφήνες, μαρκαδόρους, στυλο…δεν θυμάμαι τι άλλο έχω ζητήσει. Ααα ένα αποσμητικό.   Δεν μου το είχατε, πείτε το.