Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φθόνος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 14 Ιανουαρίου 2019.

1. iolanda

iolanda Contributor

Έχω υπάρξει αντικείμενο φθόνου άλλης γυναίκας,με την έννοια ζήλειας και μίσους μαζί, η οποία ήταν νυν και εγώ η πρώην.
    Στην αρχή μου το μετέφεραν αλλά δεν το πίστεψα, μετά προσπάθησε ανεπιτυχώς να με βλάψει και το αντιλήφθηκα και η ίδια.
    Απομακρύνθηκα.
    Φθόνο δεν έχω νιώσει, έχω νιώσει όμως πολύ έντονη ερωτική ζήλεια σε σημείο παραλογισμού, δεν μου άρεσε ο τρόπος που με αλλοίωνε και με δηλητήριαζε αυτό το συναίσθημα κι έμαθα να αποφεύγω ανθρώπους που με φέρνουν σε αυτό το σημείο.
    Πιστεύω πως δεν είναι θέμα καταστάσεων ή μέγεθος συναισθημάτων αλλά καθαρά θέμα ανθρώπου που με το σύνολο του χαρακτήρα και τις συμπεριφοράς του, σου πατάει αυτό το κουμπί.
    Τους ξεχωρίζω πλέον πολύ εύκολα με ελάχιστη αλληλεπίδραση και τους αποφεύγω.
    Ζήλεια ή φθόνο για οτιδήποτε άλλο δεν έχω νιώσει ποτέ, ούτε από άλλους προς εμένα.