Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιδάκι ή Γκρινιάρης...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cadpmpc, στις 2 Οκτωβρίου 2016.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Η λ΄ξη κλειδί είναι το "αντικατοπτρίζουν"...
    Γιου νόου "αντικατοπτρίζουν"..?
    Αι αμ σούαρ γιου ντου...
    Γκουντ!

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Αντικατοπτρίζουν μια φιλοσοφία που ανήκει σε παιχνίδι (όπως και είναι παιχνίδια ) και καλούμαστε να επιλέξουμε ποια μας εκφράζει. Σωστά; μην μου την πεις αμα δεν το πιάνω..

Εγώ αντιμετωπίζω το πρόβλημα επιλογής απο την στιγμή και μόνο που η φιλοσοφία ζωής μου, δεν ακουμπά ούτε στο ελάχιστο την φιλοσοφία πάνω στην οποία χτίζεται ένα παιχνίδι, ο,τι στρατηγική και αν έχει αυτό.

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Così è (se vi pare) (Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε), Λουίτζι Πιραντέλο...
    Χαλάω εγώ χατίρια..?

Last edited: 2 Οκτωβρίου 2016
  4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ούτε γκρινιάρης, ούτε φιδάκι, το " Στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα και αγέλαστα", μου άρεσε σαν παιχνίδι.  

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Σε όλα τα κορίτσα άρεζε αυτό και γιατί δεν λερώνανε τα ρούχα τους, αλλά και γιατί κάνανε πόζες αναφτικές για να βουρλίζονται τ' αγόρια...
    Ditto! (ελληνιστί ό.έ.δ, πα να πει, όπερ έδει δείξαι)... Παλιομπουμπού!

6. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Μου θυμισες ενα ακρως αντιθετο παιχνιδι τωρα...που στην αρχη στεκοσουν προσοχη ακινητος και μολις αρχιζες το τραγουδι σιγα σιγα αρχισες να κουνας το ενα ποδι μετα το αλλο τα χερια κ το κεφαλι στο τελος,σα παρασανταλο.Τι παιζαμε μικρα...πηγαινε καπως ετσι "ειμαστε το το το ιππικο κο κο κι αν δε καθισουμε καλα δε θα περασουμε καλα" κατι τετοιο και δινονταν οδηγιες στο τραγουδι τι να ξεκινησεις να κουνας

7. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Και στα δυο χανω... 

Οποτε,δεν επιλεγω κανενα απο τα δυο...

Στην σκακιέρα ομως,ειμαι διαφορετικός,αρκεί να εχω την Βασίλισσα   

8. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

@vussinada
    Σου βρήκα το ιππικό αλλά με το σβήσανε μπαμπέσικα το ποστάκι  

Ως προς το νήμα. Λέγω ότι...
    Πέφτει η πρώτη ζαριά. Λαμβάνετε θέσεις...
    Ήτοι είναι θέμα τύχης να βρεις τον άνθρωπο που θα ταιριάξεις, να το καταλάβεις ότι τον βρήκες κλπ κλπ
    Αη και η τύχη σε βάζει και σε μια σχετικά καλή θέση εκκίνησης: να μην έχεις ανυπέρβλητες υποχρεώσεις εκείνο τον καιρό, να μην κουβαλάς μια κούραση που σε έχει παραλύσει, να μην έχεις κάποιο μαράζι που σε κάνει "αντιτουριστικό" κλπ κλπ
    Άπαξ όμως και μπεις στο ταμπλώ κι αρχίσεις...
    Το φιδάκι γίνεται πολύ γρήγορα γκρινιάρης και ακόμη γρηγορότερα ο γκρινιάρης μπριτζ και η τύχη εξαλείφεται ως παράγων.
    Λογική, κρίση και βούληση.
    Ό,τι έρχεται ως εξωτερικός παράγων το κρίνεις και το αξιολογείς. Και το αν θα το αφήσεις να επηρεάσει το παιχνίδι είναι μόνον δική σου απόφαση και του άλλου βεβαίως.
    Κανένα έξωθεν γεγονός δεν έχει ντετερμινιστικό πρόσημο.
    Γίνεται ο ένας και ο άλλος ένα κλειστό σύστημα που το διέπει ο νόμος του Λαβουαζιέ παρά η θεά τύχη.
    Και αν το τυχαίο τελικά γίνει καταλυτικό, θα γίνει γιατί ένας από τους δυο το επέλεξε να γίνει.
    Όπως το ότι βρέχει μια μέρα σημαίνει απλώς ότι βρέχει και τίποτε παραπάνω.

9. vautrin

vautrin Contributor

Ούτε φιδάκι, ούτε γκρινιάρης, Scrabble!

Ήταν και παραμένει τ’ αγαπημένο μου επιτραπέζιο παιχνίδι. Μόνο που δεν μου είχε περάσει ποτέ απ’ το μυαλό η ιδέα να το παραλληλίσω με τη ζωή μου, ιδιωτική ή δημόσια.

Για στάσου όμως ένα λεπτό…

Πλούσιο λεξιλόγιο, λεξιπλασία, αναγραμματισμοί, αναζήτηση της κατάλληλης θέσης και στιγμής για την βέλτιστη λέξη ή ατάκα, χμ…

Θα μπορούσε το BDSM (μου) να είναι ένα παιχνίδι λέξεων;

Ναι, θα μπορούσε. Μάλλον…

Ενδιαφέρον, κύριε νηματοθέτα!

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

@vautrin

Mα όλα ειναι λέξεις... Δεν είναι...?

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

12. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Εγω τα παιζω κ τα δυο..απλως το φιδακι το βαριεμαι πιο ευκολα..μ αρεσει που ο γκρινιαρης εχει στρατηγικη.