Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλολογία της λέξεως "ανδρας" καί όχι μόνον

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 22 Ιουλίου 2007.

  1. Μικρα ψέματα

    δεν ξέρω γιατί στράβωσες αλλά όπως στράβωσες να ξεστραβώσεις, γιατί
    "το και άντρας δεν είσαι" πήγαινε στο ότι δεν θα καταφέρεις ποτέ, απόλυτα, να μπείς στα "παπούτσια" ενός άντρα (το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη πλευρά φυσικά) δεν σήμεναι καθόλου αυτό που μάλλον ενώησες δηλ. μήν μιλάς απλά επειδή είσαι γυναίκα (θα ήτανε εντελώς παρανοικό να υπωθεί κάτι τέτοιο από μέρους μου).
    Αυτά τα περί νήματος όπου θα γράφουν μόνο άντρες άστα κατά μέρος λοιπόν αφού πρώτα σου φύγει η τσαντίλα. Φιλικά  

    Y.Γ. επαναλαμβάνω δεν ανέφερα πουθενά ότι είμαι υπέρ ενός εγκλήματος, απλά είπα ότι η φύση του ανθρώπου είναι βιαίη (όποιος κατάλαβε κατάλαβε δεν σκοπεύω να συνεχίσω)
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Φιλολογία της λέξεως "ανδρας" καί όχι μόνον

    Να διακοψω δυο λεπτα?

    Ευχαριστω.

    Μηπως ξερετε την ιστοσελιδα του bdsm με τα ατομα με ανοικτα μυαλα σε ολλες τις ιδιετεροτητες Κυριαρχες, η υποτακτικες, και οχι την τον βολευει τον καθενα?

    Και παλι ευχαριστω ( ρε σαν πολλα ευχαριστω δεν ειπα μηπως ειμαι υποτακτικος και δεν το ξερω... )συνε....χηστε την βανιλιστηκη κουβεντα σας αλωστε θηλυκου γενους ειναι η (κουβεντα) δεν θα την χαλασει να την χυσετε........

    Α και κατι αλλο ενωμιζα οτι εδω χωρανε ολλοι, και οι Αντρες γαμω και δερνω και οι αντρες χαλακια πουτανες κ.λ.π.

    Με εκπλησει ομως το γεγονος οτι πλην ενος κανενας αλλος υποτακτικος δεν πηρε θεση στα λεγομενα του ομορφου, γιατι ρε ανωμαλοι υποτακτικοι δεν μηλατε σε αυτα που σας κατηγορουμε εμεις οι ομαλοι Κυριαρχοι........?

    Ομορφε και εγω μαζι σου σπαθι, και το ξερεις ποσο σκληροπυρινηκος ειμαι στα θεματα αυτα, αλλα οχι και καθυστερημενοι τοσοι διευθηντες εταιριων, υπουργοι, παπαδες,κ.λ.π.που κανουν τα χαλακια και τις τσουλες για να μπορεσουν να χυσουν γιατι δεν μπορουνε αλλιως, μην τρελαθουμε, εσενα αμα σου φυγουν τα δοντια δεν θα τρως με μασελα? ε και αυτοι αμα δεν μορουν να χυσουν αν δεν τους φωναξουν μουνοπανα τσουλες δεν πρεπει να χυσουν οι δεν πρεπει να λεγοντε αντρες εστω με το (α) μικρο? αυτοι δεν πηγαν στρατο? δεν αρπαζοντε αμα τους βρισεις την μανα? επηδει καπου ακουσα και για αξιες, αυτες ειναι οι αξιες, η μανα η πατριδα και ο σεβασμος που πρεπει να εχει ο καθενας για τον συνανθρωπο του, οπως και να γαμαει η γαμιετε , και χυνει ο καθενας.

    Πουτσο και Εμεις πουτσο και αυτοι, μονο που Εμας μας σηκονετε οταν βλεπουμε ενα θηλυκο στα τεσσερα που θελει σαν τρελο να το ξεσκησουμε, ενω αυτων (οχι ολλοι)τους σηκονετε οταν εχουν ενα θηλυκο που δεν θελει να το γαμησουν και τους βριζει(στο ερωτικο κοματι παντα), γιατι ισως δεν μπορουν να το γαμησουν, ουτε και να χυσουν διαφορετικα.

    Εναι 5,00 πμ. η ωρα και 8,00 πμ πεταω Ολλανδια θα τα ξαναπουμε στο επανιδειν.
     
    Last edited: 27 Ιουλίου 2007