Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλοσοφία προντόμας (η αλεπού γιατρός)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    καλα εχεις λεφτα εσυ μου φαινεται...

    πρεπει να κανεις και λιγο μεσα, πως θα φτιαξεις CV
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Για κάποιον περίεργο λόγο εμένα μου φέρνει στο μυαλό αυ τά τα 'peanuts'.....(ανώμαλο μυαλό το δικό μου, είπαμε....)
     
  3. seduced mind

    seduced mind Guest

    Καλώς το ΣΔΟΕ   Σε πληροφορώ πως στην Ελλάδα δεν έχω ούτε αυτοκίνητο τουλάχιστον δικό μου. Και δεν θέλω... Άρα έχω πολύ λιγότερα από εσένα  

    Θα κάνω και μέσα αλλά στην άλλη ζωή γιατί το μέσα είναι για τα κορόιδα.... Οι γάτοι δεν πιάνονται ποτέ....
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    @lizard_ Zητούνται μυστικοί εφοριακοί για νυχτερινές εφόδους σε παράνομα dungeons #varoufakis #syriza
     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    δε σε προλαβαινω ενα καφε δεν μπορω να φτιαξω...

    λοιπον, ναι γατονια δε λεω, αλλα πρεπει να κανεις και μεσα. εστω λιγο. αλλο να λες ξερω τον ταδε κι αλλο εχουμε κανει μαζι μεσα...  
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Να, φταίω εγώ τώρα που φτιάχνομαι μ΄αυτά που λέτε εσείς? Κίνδυνος, φυλακή, τεστοστερόνη στο φουλ...Μετά μην απορείτε που όλες θυμόμαστε το 'prison break'....    

    ΥΓ Και κάπως έτσι μας περνάει απ΄το μυαλό ο ρόλος της δεσμοφύλακα.... 
     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Τι να μας πούνε τα γατάκια του prison break   Αυτοί είναι amateurs...
     
  8. ΜΙΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ INTERNETS (ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΡΟΝΤΟΜΑΣ ΝΟ. 2 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

    "Λένε πως "η ζήλια και ο φθόνος, είναι συντετριμμένος θαυμασμός" και το πιστεύουμε!

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Μας πληροφόρησαν πως ένα ημι-ανώνυμο blog έχει γράψει ένα εντελώς ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ κείμενο κατά του (γνωστό προντόμιο). Είναι προφανές πως πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια κατασυκοφάντησης μας, με γελοία επιχειρήματα, όπως το ότι είμαστε "μονοπώλιο", πως διεξάγουμε τακτικά "τρομοκρατικές καμπάνιες κατά αντιπάλων μας", πως κοροϊδεύουμε τον κόσμο όλον αυτό τον καιρό, πως δεν είμαστε "αυθεντικοί" όπως είναι εκείνοι και άλλα πολλά τέτοια χαριτωμένα. Δεν χρειάζεται πολύ για να καταλάβουμε πως πρόκειται για μια ακόμα φτηνή και πληρωμένη πένα, που προσπαθεί άτσαλα και απεγνωσμένα να κάνει την δουλειά που της ανέθεσαν.

    Το (γνωστό προντόμιο) έμεινε στη θέση του όλα αυτά τα χρόνια, χάρη στην αγάπη του κόσμου του, στην ξεχωριστή, αποκλειστική FemDom κουλτούρα του και χάρη στην αυθεντικότητα του. Αυτή την αυθεντικότητα, που στο συγκεκριμένο blog μας κατηγορούν πως "δεν έχει"!

    Όμως το πρόβλημα είναι αυτό:
    Δεν αρκεί μια ψευδοκουλτουριάρικη κακογραμμένη πληρωμένη λασπολογία, γεμάτη με φιοριτούρες, ψευδο-επιχειρήματα, ύβρεις και κατάφορα ψεύδη, για να αλλάξει την ΑΞΙΑ και την αλήθεια αυτού του ιστορικού χώρου και για όλα όσα εξελίχθηκαν μέσα σε αυτόν και για όσα μέσα από την ψυχή τους δικά του άτομα και φίλοι του χώρου προσέφεραν στο BDSM στην Ελλάδα. Επειδή, δεν αρκεί η επιθυμία κάποιων κακοπροαίρετων να μας πτοήσουν για να σταματήσουμε να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε και αγαπάμε με τον σωστό τρόπο. Όπως και δεν αρκεί να ασχολείστε μαζί μας με κείμενα με μοναδικό σκοπό να μας δυσφημίσουν ή για να μας φοβίσετε. Φυσικά και δεν αρκεί κάποιο ημι-ανώνυμο blog που ξεπήδησε τυχαία και μέσα από τις σελίδες του λασπολογεί κατά ανθρώπων, για τους οποίους οι περισσότεροι γνωρίζουν από κοντά και έχουν τη δική τους γνώμη για αυτούς, για να μας δυσφημίσει.

    Ειδικά σε αυτούς που ξεκίνησαν αυτή την ιστορία και "πλήρωσαν" με οποιοδήποτε τρόπο για αυτή την καμπάνια μίσους και λάσπης, τους λέμε το εξής: Η μόνη μας απάντηση είναι πως οι συκοφάντες και ρουφιάνοι θα παραμείνουν συκοφάντες και ρουφιάνοι και το έχουν αποδείξει. Μείνετε και λασπολογείτε εκεί στην ασφάλεια της ιντερνετικής "ανωνυμίας" σας, με τους ψεύτικους λογαριασμούς στο FB, τις τρολιές και τα ψέματά σας και από κοντά μπορείτε να κάνετε τους "φίλους", ελπίζοντας κάποια μέρα στα μουλωχτά να κάψετε το σπίτι του γείτονα, γιατί έτσι θα απολαύσετε επιτέλους τη θέα από τη χαμοκέλα σας.

    Όμως δεν θα σας κάνουμε την χάρη...

    Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τα άτομα που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά για μια ακόμη φορά, σε βαθμό που έχει καταντήσει πλέον βαρετό.

    Καιρός να μάθουν λοιπόν, πως τα ψέματα, η συκοφαντία, η ρουφιανιά, ο φθόνος και η ψυχολογική τους ασθένεια είναι γνωστά σε όλους πια. Ας πάψουν να ασχολούνται συνεχώς μαζί μας με μικροπολιτικά παιχνιδάκια επιπέδου δημοτικού, με κακοήθειες και με ένα αρρωστημένο γινάτι, γιατί εκτίθενται πλέον και σε εκείνους που δεν τους ξέρουν (Όσοι τους ξέρουν γελάνε με τέτοια καμώματα). Γιατί όπως λέει και η παροιμία που ταιριάζει εδώ, "Το θερμόμετρο της επιτυχίας, είναι ο φθόνος των ανίκανων".

    Άντε, περαστικά σας και αέρα στα μίντια σας!

    Οι Mistress του (γνωστού προντόμιου)"
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

  10. Μπα μάλλον άλλες έχουν λυσάξει φίλε  
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Για ποιο μπλοκ λένε;