Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλοσοφία προντόμας (η αλεπού γιατρός)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

  1. Τώρα που σκέφτομαι τη φράση σου νομίζω πως ισχύει και για την άλλη πλευρά δηλαδή μολονότι οι προντόμες, ως πουτάνες, προσπαθούν να αυτοπροσδιορίζονται διαφορετικά, συχνά με αστεία επιχειρήματα, είναι κι αυτές ίδιες όπως και οι υπόλοιπες πουτάνες σε όλο το φάσμα της πορνείας. Ίσως στο διαφορετικό αυτοπροσδιορίσμό να κρύβεται και η διανοουμενίστικη "εσάνς" που θέλουν να προσδώσουν στην προσωπικότητα τους. Καθώς δεν έχουν την μόρφωση και την πνευματικότητα για κάτι τέτοιο καταλήγουν να λένε στομφώδεις μαλακίες.
    Νομίζω ότι η απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα είναι αυτή. Έχει να κάνει με την προσπάθεια αυτοπροσδιορισμού πολλών προντόμ ως κάτι άλλο απο αυτό που είναι.
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Στην ταινια με την τζουλια ρομπερτς ολα ειναι ροδινα και με χαπυ εντ. σαλιγκαρια εφαγε, ρουχα πηρε, προφορα και λεξιλογιο αλλαξε, μεχρι και οπερα την πηγε  
     
  3. danos

    danos Regular Member

    και έζησαν αυτοί καλα και εμείς στον κόσμο μας  
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    τα σαλιγκαρια που μαζευα με τις σακουλες στο χωριο μικρος εγιναν και ειδος πολυτελειας με ξεπερναει πολυ, οπως και ο μισογυνισμος.

    Σε ολους αυτους τους συλλογισμους, τι σημαινει τελικα Prodomme?

    Επισης αυτο που μου φαινεται ακραιως διασκεδαστικο, αν μια σκλαβα εργαζεται ως προ ντομ, τι ειναι αυτο ακριβως που την κανει ντομ και μαλιστα προ;

    και μια τελευταια ερωτηση, υπαρχει εστω και μια προ ντομ ελληνιδα, στην Ελλαδα;
     
  5. atasai

    atasai Regular Member

    Πράγματι. Αν και επειδή η προντόμ γενικά follows the money, θεωρώ καθοριστικότερο το ότι ο πορνοπελάτης συγκεκριμένων υπηρεσιών έχει την ανάγκη να ντύσει την εμπειρία του με διαφορετικά σημαινόμενα. Διότι κάπως πρέπει να εξηγήσει στον εαυτό του ο μέσος μπουρδελιάρης ότι τον *** μια πουτάνα. Και σε αντίθεση με την φαντασίωση διαφόρων μεταφεμινιστριών, ο πορνοπελάτης σε καμία περίπτωση δεν εκτιμά την πουτάνα, ούτε χρησιμοποιεί την λέξη "πουτάνα" με ουδέτερο πρόσημο. Αυτό δεν θα μπορούσαν να μην το έχουν οσμιστεί οι προντόμες - διότι ως γνήσια λαϊκά κορίτσια δεν θα μπορούσαν να παρασυρθούν από πιο μεταμοντέρνες αντιλήψεις περί sex working - και κάνουν τα πάντα να πείσουν ότι δεν είναι πουτάνες και να μην χάσουν το χρήμα.
     

  6. 1) Προφανώς η νιρβάνα που έχει περιπέσει ο πελάτης στο να τις αποκαλεί έτσι, αλλά και χάρην συντομίας (προντόμ έναντι του πουτάνα αυταρχικού σεξ ή του επί χρήμασι αυνανίστρια) - άσε που ο μέσος έλληνας θεωρεί τις ξένες ορολογίες hip. Οι ίδιες, ασφαλώς και δεν έχουν πρόβλημα με αυτό από την στιγμή που το παραδάκι ρέει στην τσέπη τους μέχρι να αποσυρθούν οριστικά όταν δεν θα περνάει η μπογιά τους ή να πάρουν την θέση της τσατσάς. Όσο για τις μεγαλοστομες παπάρες / φιλοσοφίες περί ανωτερότητας που αραδιάζουν κατά καιρούς, απευθύνονται στα αυτιά πελατών, αλλά για όλους τους υπόλοιπους που απλά δεν μασάνε στο κουτόχορτό που πλασάρουνε, είναι από κωμικές μέχρι ενοχλητικά κακόγουστες. Πολύ πιο τίμιο και ντόμπρο θα ήταν να πουν πως το κάνουν για το χρήμα, αλλά αυτό φοβούνται ότι θα κόψει την πελατία τους. Όταν αντιληφθούν πως θίγονται από χρήστες που δεν μασάνε με τις μαλακίες τους μηχανεύονται συχνά διπλά και τρίδιπλα προφίλ με τα οποία στέλνουν μυνήματα συκοφαντίας (πρώτη διδάξας μια που έχει πάρει πούλο προ πολλού από το παρών φόρουμ ευτυχώς).
    2) Υπάρχουν αρκετές πλέον (γνωστές τουλάχιστον 3-4 από παλιά) αλλά οι περισσότερες είναι sub (μερικές εξ' αυτών ήταν και με κολλάρο στο παρελθόν) που οι περισσότεροι από τους παλιούς τις έχουνε "πάρει". Εδώ και καιρό υπάρχει "κολλέγιο" από το οποίο οι περισσότερες πέρασαν ή περνάνε ένα φεγγάρι (όταν είναι πρωτάρες) από το οποίο φεύγουν τρέχοντας μετά.
     
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    τριδιπλα haters και flame προφιλ, χμ...  

    αραία-αραία, να φαινομαστε καμια σαρανταραία...   
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Seirios_79 θα συμφωνήσω μαζί σου. Πέραν από το αρχικό τρολλάρισμα του νήματος μπορούν να βγουν και μερικά καλά από αυτό το νήμα, όπως το να έχει κανείς την προσοχή του σε ότι του πλασάρεται. Καλό είναι στους χώρους αυτούς που συναντιούνται να υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις πχ υγειονομικός έλεγχος, έλεγχος μολυσματικών μέχρι 6 μήνες πίσω, έλεγχος των οργάνων bdsm και τα λοιπά. Ένα άλλο θέμα είναι ότι ο έλληνας είναι απαίδευτος σχετικά με το ασφαλές σεξ.

    Εκεί που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι στην ύπαρξη των επαγγελματιών που προσφέρουν αυταρχικά προγράμματα και μόνο αυτά. Δεν υπάρχουν. Είναι σχεδόν γελοίο να λέμε ότι μια πρώην σκλάβα και λέω σκλάβα όχι υποτακτική να είναι ProDomme. Αδήλωτες πουτάνες κάμποσες.
     
  9. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    εεε... ενσταση !!!  

    "αδηλωτη πουτανα" ειναι αλλο πραγμα..
    ειναι η "βανιλλια" ή η "κανελλα" ή το ξανθούλι, που θα σε πλησιασει, που αναρωτιεσαι, καλα, με ενα μισθακο γαζωτριας -που λεγαμε παλια ή αντιστοιχα σημερα "πλασαρω κινητα στις καφετεριες" ή αλλες δουλειες του βασικου, και βλεπεις, μυκονο, αραχωβα, λονδινα-παρισια, ρουχα, παπουτσια και διαφορα ακριβα γουστα... και λες, μα καλα, πως βγαίνουν ολα αυτα...   ?????

    Απο τις πρωτες κουβεντες που θα σου κανει η ΑΔΗΛΩΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ειναι το "τι μου εφερες" και το "τι μου πηρες". οκ ? σημα κατατεθεν  

    για τις αδηλωτες προντομες τωρα, να σου πω την αληθεια, κατι ειχα μυριστει, αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας. Ας παει ο καθενας να ανασκολπηθει οπου και με οποιαν του αρεσει. Αυτο που με ενοχλησε, ειναι το δηθεν φιλοσοφημενο του πραγματος. Αν ο αλλος θελει να πληρωνει και γι αυτο, με γεια του και χαρα του.... Οπου ρεει χρημα, ειναι παροχη υπηρεσιων, και τιποτ αλλο, Και η παρεχουσα, ναι, ειναι αυτο που παντα υποψιαζομασταν.... Και εφοσον ειναι ξεκαθαρη, για μενα ειναι ΤΙΜΙΑ ! ολα κι ολα !!!

    Τωρα, η κουκουβαγια που εμαθε τη λέξη "καλησπερα" και τη λεει με υφος χιλιων καρδηναλιων ειναι αλλο πραμμα. Καλο θα ηταν να ξερει και "μετα" το καλησπερα, γιατι εχει και αλλα ... Και εκει τα χαλαμε  
     
    Last edited: 31 Δεκεμβρίου 2014
  10. aethereal

    aethereal Guest

    Dommes ειναι οι κυριαρχικες γυναικες
    λεγοντας ProDommes εννοειτε τις γυναικες που βρισκονται στον προθαλαμο της κυριαρχικοτητας?
    επισης,διαβασα καπου σ αυτο το νημα πως καποιες υποτακτικες γυναικες εξελισσονται σε ProDommes,δεν ειναι αντιφατικο αυτο λογω status?
    επισης,τελευταια απορια (προφανες πως δεν κατεχω και πολλες βδσμγνωσεις)
    η πορνεια που αναφερετε,σχετιζεται πιο πολυ με τις Προκυριαρχικες,και αν ναι,γιατι συμβαινει αυτο?
     
  11. Pro = επαγγελματίας (εκ του Professional)
     
  12. aethereal

    aethereal Guest

    θενξ!
     
    (ρομπα εγινα,και μετα το quotarisma,δε με παιρνει να σβησω και το ποστ,ασε να το διορθωσω,μπορει να με μαλωσουν κιολα γι αυτο...)