Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλοσοφία προντόμας (η αλεπού γιατρός)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

1. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

εχετε σκεφτει, γιατι στον τιτλο λεει σε παρενθεση (η αλεπου γιατρος) ?

τον ξερετε τον μυθο του αισωπου ?

ξερετε τι εκανε η αλεπου, γιατι ντυθηκε γιατρος, και ποιον ή τι πηγε να γιατρεψει ?

2. aethereal

aethereal Guest

συμφωνω,αν και δεν εχω γνωρισει κανενα ατομο με τετοιες"pro-ηγμενες" υπηρεσιες..
    οσον αφορα την αναλυση περι πορνειας,τι ειδους ειναι τελικα και λοιπα  
    προτιμω να μην το ερευνησω
    καθως σε λιγο αλλαζει ο χρονος
    στο βολο εχει λυσσαξει τοσο ομορφα να χιονιζει
    φετος,εισακουστηκα..
    και η νυχτα θα ειναι ομορφη....

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Την καλύτερη δουλειά θα κάμεις φατσάκι  

Καλή Χρονιά να έχομε παίδες! Αίμα-δάκρυα και ιδρώτας ωρέ!

4. Στα κλωσσοπούλια έπεσε γρίππη,
    θέλουν γιατρό, μα γιατρός λείπει.

Το ’μαθε η Αλούπω η κυρά
    και τα λυπήθηκε βαριά.

– Τα γιατρικά μου θα μαζέψω,
    και τρέχω ευθύς να τα γιατρέψω.

– Πώς είστε, ορνίθια μου καλά,
    τι νιώθετε, πού σας πονά;

Και της απάντησαν και κείνα:
    – Είμαστε μια χαρά και φίνα.

Και θα ’μαστε και πιο καλά,
    αν μας αδειάσεις τη γωνιά.

(από το βιβλίο: Mιχ. Δ. Στασινόπουλος, Aρμονία, Eκδόσεις «Kένταυρος», 1956)

Άντε και καλή χρονιά!

5. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Καλά, κρατήστε εσείς υγιεία, αγάπη και έρωτες,
    θα κρατήσω εγώ τα λεφτά

6. aethereal

aethereal Guest

αυτη ειναι οντως η ανηλεης πραγματικοτητα.
    κυκλοφορουν αναμεσα μας
    ακολαστες-βανιλες-αποχυμωτες
    το συμπαν να φυλα τα ερμα..

7. gaby

gaby Guest

Καλή χρονιά σε όλους, και να μπήκε όμορφα και όπως την θέλατε  

@Seirios_79

μου θύμησες το πετειναρόζουμο που έφτιαχνα ψες πρωί πρωί, πάνω που είχα γυρίσει από το πρωτοχρονιάτικο ξενύχτι, για να το έχουμε σχεδόν έτοιμο το μεσημέρι αργά που θα ξυπνούσαμε.

Επειδή όμως θα πταίω αν εκτρέψω το νήμα στα ...πετειναρόζουμα κάθε λογής, πηγαίνω στην απάντηση της @dark explorer και χάρη χρωστώ στην @aethereal που μου την έφερε μπροστά μπροστά, να μην την ψάχνω  

Λοιπόν, dark explorer, μεγάλη γουλιά φραπέ πιες, μεγάλο λόγο μη λες   Ρώτησα όλους μια ερώτηση γενική, η οποία ανταποκρίνεται στα στατιστικά του φόρουμ που έχουμε όλοι στη διάθεσή μας,

Εσύ μου απαντάς εξειδικευμένα, παραπέμποντας έμμεσα σε ένα άλλο, ευρύτερο δείγμα του πληθυσμού του φόρουμ, όλους δηλαδή τους μη πουρίστες του BDSM που επιπλέον, κατά τη γνώμη άλλων και όχι τη δική σου είναι μάλλον κακοί παίχτες. Στα φρύδια μου, δεν είναι αυτό το θέμα μου. Άλλωστε, ούτε ο @cornilios ούτε εγώ συζητούσαμε γι αυτό. Ο cornilios ρωτούσε γιατί οι demi-ProDommes συναναστρέφονται κατά τρόπο καταγέλαστο. Εγώ ρώτησα γιατί, αφού συμβαίνει αυτό και αφού ο λόγος μη ψευδόμενες και μη γελοιοποιούμενες Dommes προς wannabe υποτακτικές πλέον υποτακτικών γυναικών κατατείνει σε ένα πολύ μικρό κλάσμα και ένα αντίστοιχο συμπέρασμα, όποτε γίνεται αναφορά σε αυτό το συμπέρασμα, επέρχεται, με ταχύτητα τρένου που βγαίνει από τούνελ, ένα σύστριγγλο. Πάνω σε αυτό έχεις να πεις κάτι; Οι απόψεις σου είναι γνωστές εν γένει, πιστεύω και εύχομαι όλβια να μακροημερεύεις με αυτές. Για τα δεδομένα ρωτούσα όμως  

Παρένθεση, για τις "αριοσοφιστείες" συμφωνώ μαζί σου, είναι κακό πράγμα και να τις βαράμε στο κεφάλι όπου τις πετυχαίνουμε. Μόνο που εδώ μιλάμε για προσωπικές σχέσεις και όχι για κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι και αλληλεπιδράσεις μεταξύ διακριτών κοινωνικών ομάδων, που ναι, με κανένα τρόπο δεν πρέπει να (ξανα)γίνουν κανιβαλίστικες. Κλείνει η παρένθεση.

Λοιπόν, είτε φύση είτε κοινωνική κατασκευή, ο καθένας που μπαίνει εδώ και αλλού, κουβαλάει την αντίληψή του για το φύλο του και την αντίληψή του για το status του και το status των άλλων και την αντίληψή του για τις σχέσεις που μπορεί να κάνει, αυτές που θα του άρεσαν και αυτές που τουλάχιστον μέσα του θα απέφευγε. Ο καθένας για τους λόγους του και δεν έχω εγώ λόγο να τον αμφισβητήσω. Αυτά όλα δεν μπορει κανείς να του τα βγάλει από το κεφάλι. Ούτε οι περί BDSM απόψεις του καθενός μας είναι ιδιαίτερα ελαστικές ή διαπραγματεύσιμες, άλλωστε και το έχουμε παρατηρήσει πάμπολες φορές. Οπότε, οι "γενετήσιες ενορμήσεις", αν αυτό εννοούσες, όχι μόνο υπάρχουν αλλά οι πιο πολλοί τις λένε "κάβλες" και τις γουστάρουν και αν δεν τις είχαν θα ένιωθαν χάλια και πολύ θα τις επιθυμούσαν να γυρίσουν πίσω.

Θεωρητικά, στα "καθ' ημάς" τον πρώτο λόγο έχει το status - και όποιος αντέξει - το φύλο έπεται και είναι έτσι πραγματικά και θεωρητικά, στα "καθ' ημάς" οι αξιολογικές κρίσεις και τα τσουβαλιάσματα status είναι προς πλήρη αποφυγή. Τουλάχιστον όταν μας βλέπουν, όταν μας διαβάζουν και όταν μας ακούνε  

Αλλά και πάλι, αυτό δεν είναι λόγος να κλείνουμε τα μάτια στα δεδομένα. Και εγώ πάνω στα δεδομένα έριξα τον φακό, όχι σε οποιεσδήποτε απόψεις  

8. Καλή Χρονιά με μια κωμική hardcore punk διασκευή του 10.000 Watt (Όχι άλλο Νταλάρα)

Όχι άλλες Προντόμες, "φιλοσοφημένες"
    Ζήτω απλές πουτάνες, σταράτα ξηγημένες
    κλαρινογκοθίτσες γι΄αμερικανάκια
    νεοέλληνες πληρώνουνε στα 4 με κουδουνάκια

Όχι άλλες θεωρίες clopypaste δικτύου
    Ψευτοεπανάστα κουλτούρας καφενείου
    Όλες οι θεωρίες καταρρέουν πάραυτα
    μάτια μου, μάτια μου
    ΣΤΟ ΠΕΟΣ!

Στο πέος με τα άσπρα
    στητό και κορδωτό
    στο πέος με τις φλέβες κι ουχί στο πλαστικό
    στο πέος γονατίζουν
    σαν να είδαν Άγιο
    να κάνει απαγγελία μέσα σε στάδιο
    Σιφρέντι / Εμπειρίκος δέκα χιλιάδες βολτ
    να κλάσουνε πατάτες οι τσούλες με τα κροπ

9. Dark_Explorer

Την ποσότητα της γουλιάς μου και του λόγου μου θα μου επιτρέψεις να τα ρυθμίζω εγώ καθόσον δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα να έχεις τον έλεγχο και την λογοκρισία σε αυτά.
    Τα δεδομένα που έχω εγώ είναι τα εξής που προανέφερα:
    Αν εσένα σ'ενοχλεί η μη αποδοχή της άποψης ότι τίθεται θέμα εκ φύσεως υποτακτικών βάσει φύλου και αποκαλείς την διαφωνία "σύστριγγλο", η παραπομπή μου περιστρέφεται πάλι στις αριοσοφιστίες.

Δεν επιθυμώ άλλη επέκταση επ'αυτού (κι ελπίζω να το σεβαστείς) καθόσον, όπως ορθώς ανέφερες, οι θέσεις μου είναι γνωστές εν γένει.

10. gaby

gaby Guest

Αγαπητή μου @dark explorer την επιθυμία σου να μην επεκταθείς την σέβομαι και ουδόλως πρόκειται να σε αναγκάσω να σκεφτείς για δεύτερη φορά τι λες και πώς το λες, το ίδιο υπολήπτομαι τις φραπεδιές σου και τις παρόλες σου τις ζυγιασμένες. Άλλωστε δεν ανέφερα εγώ φραπεδιές, νομίζω, στο πλαίσιο της χαλαρής συζήτησης και με φιλική διάθεση ανταποκρίθηκα και πού να φανταστώ ότι ήταν ένας τρόπος να υποτιμήσεις τα λόγια των άλλων, εκεί που ζητάς σεβασμό για τα δικά σου.

Την διαφορετική άποψη επίσης την σέβομαι. Τον Βολταίρο μπορεί να τον κορόϊδευαν άλλοι διαφωτιστές για την ατάκα εκείνη, είναι όμως καλή για την μετά Γουόρχωλ εποχή μας.

Ως εκ τουτου, αυτό που δεν σέβομαι είναι να αποδίδονται σ εμένα και στον οποιονδήποτε λόγια που δεν είπε και να βγαίνουν αυθαίρετα συμπεράσματα για σκέψεις και στάση ζωής πίσω από τα λόγια που δεν είπε. Άλλο που δεν σέβομαι είναι να τεντώνονται έννοιες ως εκεί που δεν πηγαίνει, για να πεισθούμε πως όποιος τσιρίζει για θέματα που είθιστε να απασχολούν, με τον τρόπο αυτό, μέχρι δεκαπεντάχρονα το πολύ, κρατάει κιόλας τα μπόσικα, τάχα μου για να μην ριζώσουν ακραία σεξιστικές αντιλήψεις.

Φαίνεται πως για μερικούς ισχύει πως όταν έχει κανείς ένα σφυρί τα πάντα του φαίνονται καρφιά.

11. Dark_Explorer

Το καλάντειο κελάηδισμα των αλλαξοφωτιστών αρμόζει θαρρώ πιότερα εις την ημέρα των Φώτων. Ολίγη υπομονή λοιπόν  

12. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

ανοιξε την ομπρελα, ακου με... δεν ψιχαλιζει