Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλοσοφία προντόμας (η αλεπού γιατρός)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

  1. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Οι Μεγαλες Προσδοκιες ...

     

    (και η Πραγματικοτητα)
     
  2. "Το λιζάκι" (μια μεταμοντέρνα φανταστική εκδοχή Τσιφορικού μίνι-διηγήματος) Part-1

    Μια φορά κι ένα καιρό που λέτε μόρτες ήταν "το λιζάκι".
    18-19 χρονώνε, ψηλό χυτό κορμί φιδίσο και πρόσωπο φεγγάρι.
    Επαρχιωτόπουλο από το Κάτω Γομοστό.

    Ήταν ζωηρό κορίτσι από μικρό. Στα 14 ακούγοντας την φωνή της φύσης του, ξεπαρθενεύτηκε με ένα μαμούχαλο, όπως, όπως στα όρθια στις βρωμερές τουαλέτες του Γυμνασίου.
    Βαθιά μέσα της ένιωθε μια έλξη για τα αγόρια που και το ίδιο δεν μπορούσε να εξηγήσει. Δεν είχε αφήσει αγόρι για αγόρι παραπονεμένο όπως θα λέγανε.


    -συνεχιζεται
     
    Last edited: 3 Ιανουαρίου 2015
  3. aethereal

    aethereal Guest

    οταν αποφασισα να ερευνησω θεωρητικα λιγο παραπανω τον βδσμ χωρο και γραφτηκα στο φορουμ,πιστευα πως η υποτακτικοτητα και η κυριαρχια δεν εχουν σχεση με το φυλο(και ακομη το πιστευω)
    ωστοσο,πιστευω εχουν σχεση με το στατους που δηλωνει καποιος/καποια.....
    θυμαμαι σε μια συνομιλια μου με ενα παλαιοτερο μελος,τον ειχα ρωτησει πως ειναι δυνατο ενω δηλωνω βανιλα,και ενω γραφω για τις υποτακτικες τασεις μου,μου στελνουν πμ,υποτακτικοι ανδρες δειχνοντας ενδιαφερον(προφανως οι συγκεκριμενοι,ουτε που διαβαζαν τι γραφω αλλα οκ...)
    μου απαντησε λοιπον εκεινος πως υπαρχει ελλειψη σε αφεντρες και συμπερανα εγω πως ισως το βανιλα τους ουδετεροποιει καπως τα "ονειρα"..
    στη συνεχεια βεβαια ο συνομιλητης μου οντας κι εκεινος κλασικος μουσικος(τσελιστας),ειπε πως ολοι αυτοι οι σκλαβοι θα μπορουσαν να κανουν ωραιο κοινο σε ενδεχομενη συναυλια,ως γκρουπι και λοιπα..
    ενω εγω τον προσγειωσα λεγοντας του πως ετσι και εμφανιστουν με τα μαυρα πιβισι,τα κολαρα και τα λοιπα συνεργα,θα εχουμε μαζικες λιποθυμιες απο φιλομουσες γραιες.........
    ενιγουει.
    προσφατα,μαθαινοντας και τον ορο "προντομ",ως ενα "υποκαταστατο" στατους domme επι πληρωμη,σκεφτηκα πως αυτη η αναγκη υπαρξης του ταιριαζει ενδεχομενως με την ελλειψη σε dommes κατι που ενισχυθηκε και απο την αποψη που διαβασα καπου μεσα στο νημα πως υποτακτικες γυναικες παιζουν αυτον τον επι χρημασι ρολο,κατι που συνηγορει στο σκεπτικο (πλεονασμος-ελλειψη-ζητηση-θεατρικο επι πληρωμη)

    ισως αυτη η ανιση αναλογικη στο ποσοστο κυριαρχικων και υποτακτικων γυναικων υποδηλωνει πως τα καταλοιπα πατριαρχιας ειναι πολυ πιο εντονα και πιο προσφατα, απο τα καταλοιπα μητριαρχιας που ενδεχομενως εκφραζονται σε μια γυναικεια κυριαρχια(εστω και στη θεατρικη,επι χρημασι εκδοχη της)
    εφοσον το ζητα η "αγορα"

    υ.γ ενδιαφερον θα ειχε να φωτιστει το θεμα και σε αλλα pro-ωθητικα στατους εξειδικευμενων υπηρεσιων..ωστε να αποφευγεται και η διευρυνση του θεματος σε συζητησεις σχετικα με τα ποσοστα υποτακτικων και κυριαρχικων στατους,βασει τυχαιων ισως "δεδομενων"
     
    Last edited by a moderator: 5 Ιανουαρίου 2015
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    αρα, καταλαβαινεις οτι καταβαθος, στο μυαλο του μεσου αναγνωστη, οι εννοιες ειναι απλα... αχταρμας και μπλα-μπλα ισα για να μιλαμε...
     
  5. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Eίχα την εντύπωση ότι το νήμα ανοίχτηκε για να συζητηθεί το θέμα των γυναικών που χρηματίζονται για να κάνουν service top.
    Ωστόσο, μετά από τόσες σελίδες μου δίνεται η αίσθηση ότι το θέμα έχει ξεφύγει προς την κατεύθυνση των Dommes. Aπ΄ό,τι κατάλαβα, απ' το λίγο που το έψαξα, η προντόμ δεν αποτελεί καν βδσμικό στάτους, εν αντιθέσει με την σεξουαλική ταυτότητα της Domme.
    Επιπλέον, μου έκανε εντύπωση, για ακόμη μια φορά, η επίκληση στη Φύση, έχοντας ως "δεδομένα" (διότι δεν τα βρίσκω και πουθενά καταγεγραμμένα) στατιστικά ενός φόρουμ, όπου γίνεται προσπάθεια ψυχανεμισμού των προθέσεων (απόλαυση ή χρήμα) των Dommes ευρύτερα.
    Η δική μου απορία δεν είναι το σύστριγγλο ως ανταπάντηση όσων επικαλούνται τη Φύση (και μάλιστα με φορουμικά δεδομένα), αλλά γιατί κάποιοι έχουν την ανάγκη να θέσουν ως ασπίδα τη Φύση (που αφορά ένα γενικευμένο σύνολο) για τις ατομικές τους ερωτικές ανάγκες και προτιμήσεις.
    Άραγε γιατί, όπως παρατήρησα στο νήμα, χαρακτηρίζονται μπουρδολογίες οι θέσεις περί φυσικής ανωτερότητας των γυναικών (που και πάλι, αν το πάμε με την ίδια "λογική", οι άντρες που δηλώνουν υποτακτικοί αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό των "φορουμικών δεδομένων") και δεν χαρακτηρίζονται μπουρδολογίες τα συμπεράσματα περί της φυσικής υποτακτικότητας των γυναικών και μάλιστα όποιος αντιτίθεται σ' αυτά τα συμπεράσματα, τον θεωρούμε έφηβο που τσιρίζει.

    Οι εντυπώσεις μίας βανίλλα που, επί δύο χρόνια, προσπαθεί να αφουγκραστεί τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον bdsmικό χώρο στον βαθμό που της δίνουν τα "φορουμικά δεδομένα".
     
  6. Προσωπικά χαρακτηρίζω μπουρδολογίες και τα "περί της φυσικής υποτακτικότητας των γυναικών" η δε φυσιοκρατία ισχύει μόνο στα πλαίσια της βιολογίας αλλά και αυτά μερικές φορές τα ξεπερνά η συγχρονη επιστήμη. Η "φυσικές" ανωτερώτητες, στο βαθμό που ισχύουν, είναι κοινωνικές κατασκευές. Δεν είναι ούτε εκ της φύσεως, ούτε του θεού. Γενικότερα, η φυσιοκρατική και ουσιοκρατική αντίληψη είναι ένας πολύ ξεπερασμένος τρόπος να ερνηνεύει κανείς τις σχέσεις και τις κοινωνίες .
    Ελπίζω να σε κάλυψα.
     
    Last edited: 4 Ιανουαρίου 2015
  7. Όχι, εγώ άνοιξα το νήμα για να συζητηθεί η πνευματική τους κατάσταση.
    Όλες κάνουν service top (με η χωρίς πληρωμή) και μπορεί να έχουν οποιοδήποτε γυναικείο κυριαρχικό στατους.
    Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή όλοι και όλες θέλουμε να είμαστε καλοί εραστές
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Πριν απαντήσω σε όσα πλαγίως μου καταλογίζει η @Black Butterfly, υπενθυμίζω ότι ελάχιστα με απασχολεί το περί φύσης επιχείρημα της υποτακτικότητας των γυναικών, παρατήρησα απλά το γεγονός, ότι οι Κυρίαρχες γυναίκες είναι ελάχιστες σε σχέση με τις υποτακτικές και τις εύικολως δηλώνουσες υποτακτικές ή υποτακτικίζουσες. Με βάση τα φορουμικά δεδομένα τα οποία βρίσκονται στα στατιστικά του φόρουμ και ο καθένας μπορεί να διαβάσει. Όσο για το σύστριγγλο, που συμβαίνει να γίνεται όταν κάποιος λέει ότι οι γυναίκες είναι υποτακτικές "εκ φύσεως" ποτέ δεν του έχουμε ζητήσει να διευκρινίσει το "εκ φύσεως" και αν για παράδειγμα η εναλλακτική αυτού περίπτωση είναι η συμπεριφορική εκπαίδευση, απλά οι περισσότεροι βρίσκονται να "απορούν βαθιά" πώς κάποιος ξεστόμισε τέτοια κουβέντα και πώς του ήρθε. Απλά πράγματα. Και χωρίς γιαλιά μπορεί να τα δει ο καθένας  
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Η γυναικεια ανωτεροτητα υφισταται υπο προυποθεσεις.
     
  10. Ποιες; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για κάθε είδους "ανωτερότητα" είναι το να γουστάρουν όσα άτομα εμπλέκονται στη φάση.
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Ακριβως. Αλλωστε το bdsm και κατ επεκταση το femdom μιλαει για σχεσεις και αποδοχη.
     
  12. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...Σχέσεις;
    ...Αποδοχή;

    Κατάλαβα, δεν έχει σεκς