Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλοσοφικό όργιο, με την "άδολη" υποτακτικότητα και τις ζουμερές "αδερφές" της...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 21 Απριλίου 2008.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Εύστοχα εντοπίζεις κατακερματισμό σήμερα (τουλάχιστον σε σχέση με μια δεκαετία και βάλε).
    Ως έννοια, και εν προκειμένω, συμποσώνει την πλέον αποτελεσματική οπτική/μεθοδολογία/πρακτική ευτελισμού, μέσω της αγνόησης/αποδόμησης κριτηρίων.
    Ως εύρημα/σύμπτωμα καταδείχνει εναργέστατα εκδήλωση παθογένειας.
    Σε κάθε περίπτωση όμως ο διαμειφθείς τότε διάλογος (για την ακρίβεια ένα τμήμα του), αν μη τι άλλο, είναι μεστός πληροφορίας ανεξαρτήτως του μοτίβου του (ανθρώπινα και όμορφα πράματα), κάτι που δέκα χρόνια μετά φτάνει στο σημείο να "ξενίζει" (για πολλούς και διάφορους λόγους -δεν είναι του παρόντος).
    O tempora o mores,που λένε και στον Αστερίξ...
     
    Last edited: 3 Νοεμβρίου 2019
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    μπα...
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Μελέτησε το είπα.
    Θα σου βάλω τεστ μετά.
     
  4. de7

    de7 s

    Θεωρώ ότι όλα τα κωλύματα σε αυτό το φόρουμ - όπως και ο,πουδήποτε αλλού - είναι, επί της ουσίας, φιλοσοφικά.*

    Υπό αυτή την έννοια, είναι σίγουρα ευτυχές να διαβάζει κανείς νήματα που επιχειρούν να προσεγγίσουν έννοιες, όχι μόνο μέσω της προσωπικής κατάθεσης του καθενός ομιλητή (η οποία είναι, ούτως ή άλλως, πολύτιμη), αλλά και μέσω μιας προσπάθειας τοποθέτησης των εννοιών αυτών εντός μιας κάποιας τοπογραφίας της (Δυτικής) σκέψης.*

    Δυστυχώς, η παγίδα της διαλεκτικής σε συνδυασμό με τα βεβιασμένα συμπεράσματα φαίνεται πως καραδοκεί παντού, για αυτό και οι πολλές ανακρίβειες στη συγκεκριμένη συζήτηση, για αυτό και η επανάληψη των ίδιων συζητήσεων μέσα στα χρόνια.

    Παρόλαυτα, θεωρώ πως καλώς έγινε η επαναφορά του νήματος.

    *Σημείωση: Φιλοσοφία και σκέψη δεν είναι ασώματες (ας μου επιτραπεί ο όρος) εγκεφαλικές δραστηριότητες.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αυτό αξίζει να κρατηθεί...
    ...
    Λέω επίσης πως η Φιλοσοφία είδε την εικόνα της στον καθρέφτη κάπου προς το τέλος του 19ου αιώνα και τα πήρε στην κράνα η γυναίκα, διότι της φάνηκε πως με τόσα φιρφιρίκια και φαρμπαλάδες και λιλιά που τση είχαν φορέσει οι θεράποντές της -ακόμα και οι πλέον καλοπροαίρετοι ενίοτε- είχε γίνει πολύ σκατά, ένα πράμα, και πολύ της κακοφάνηκε.

    'Αλλαξε παρέες από τότε, πέταξε πολλή σαβούρα από πάνω της, αλήθεια είναι, μα τα απόπαιδα των παλαιών θεραπόντων, που επικράτησαν κάποιων άλλων που τσ' άλλαξαν τα φώτα, εξακολουθούσαν, πιο επίμονα παρά ποτέ τα μαλακιασμένα, να την "στολίζουν" με οτιδήποτε μπάζο από τα παλιά, μα δήθεν με μια νότα εξωρραϊστικιά κιέτς της μοδός και γιουβέτς...

    Πήγε λοιπόν στις νέες παρέες της και τσή ρώτησε κάτι σε "τι θα γίνει ρε σεις μ' αυτούς τους μαλάκες" και αυτοί της είπαν...
    "Ρε συ Σοφίτσα (με το χαιδευτικό τήν φώναζαν) τόσον καιρό, τόσο μπάζο σού φόρτωναν, δεν κόβεται το γαμημένο το συνήθειο, στην μάπα θα τα τρως και συ και μεις, δεν γιένονται ρε συ τα πράματα από την μια μέρα στην άλλη, σε θένε για πάρτη τους... Εμείς πάντως, να ξες, τη δουλειά την κάνουμε καλά και μάλιστα εκεί που δεν πολυφαίνεται και να μας θυμάσαι ρε Σοφίτσα, γιατί θα μας σφάξουν στο γόνα σαν το δούν και θα πάνε να το γυρίσουν πάλι για πάρτη τους, τον νού σου μαρ' συ να βρείς από τώρα τούς μετά από μας... Έτσι πάει το πράμα, εμείς θα στα λέμε ρε κοπελάρα ( ; ), αφού καλύτερα από καθένα ξες πως ο Θάνατος κι ο Χρόνος είναι που μάς κόφτει σαν ράτσα, αυτοί σε γέννησαν, τα καλοπιάσματα της θνητότητας γράφτα στο μουνί σου"...

    Πολύ ντόμπρα και σταράτα τ' άκουσε αυτά η Φιλοσοφία, τσ' άρεζαν, μα την στενοχώρησε που θάχανε αυτούς τους φίλους της, που της είπαν θαραλέα να πα να βρεί τους επόμενους μιαν ώρα αρχίτερα και άρχισε να ψάχνει.

    Κουράζεται πιο πολύ απ' ό,τι παλιά, αλλά σαν παιδί του Θάνατου και του Χρόνου, στο μουνί της, καταπώς της είπαν κι οι φίλοι της οι καλοί..
     
    Last edited: 4 Νοεμβρίου 2019
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όμοιο ντουβρουντζά έπαθαν και οι μαθηματικοί με τα θεωρήματα μη πληρότητας αλλά το ξεπέρασαν αποδεχόμενοι ότι ακόμα και η κορώνα τους δεν είναι παρά ένα αυθαίρετο νοητικό κατασκεύασμα και η "αλήθεια" της τίποτα περισσότερο από επιτρεπτές κινήσεις σε παιχνίδι με συγκεκριμένους κανόνες.

    Απορώ που υπάρχουν ακόμα πλατωνικοί.
     
  7. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Δεν το'χουν δει ακόμα? Ή μήπως είναι αποδεκτό κόστος εν συγκρίσει προς το όφελος που αποκομίζουν?
     
  8. Rawmance

    Rawmance Her Infernal Majesty

    Εγώ για καλό το είπα. Σε αρκετούς δεν μας αρέσει πλέον ΑΥΤΟ το BDSM . Kαλυτερα που τα ισοπεδώνουμε κ κάνουμε τα δικά μας. Το ότι υπήρχε αυτή η συζήτηση 10 χρόνια πριν κ ξαναυπηρξε κ αρκετά πρόσφατα από πολλούς στο *** δείχνει το o tempora o mores. Απλά απαξιώ.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Θέλει κι ένα τέμπο το πράμα... Φόβος είναι αυτός, δεν είναι παίξε-γέλασε...
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις...
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Να μας αρέσει αυτό που επιλέγουμε...
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και γίνεται και χειρότερο: οι κανόνες αυτοί είναι εξίσου αυθαίρετοι.

    Ας το θέσω αλλιώς: το θεώρημα 1+1=2 δεν έχει νόημα αν δεν έχει οριστεί τι είναι το 1, τι είναι το "=" και ο κανόνας της πρόσθεσης.

    And guess what: οι ορισμοί μπορεί να είναι πιο ισχυροί από αξιώματα και θεωρήματα αλλά είναι ταυτόχρονα και πιο αυθαίρετοι.
     
    Last edited: 4 Νοεμβρίου 2019