Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φλασάκια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος kinvara, στις 24 Ιανουαρίου 2022.

1. kinvara

kinvara Δική Του

Καφές
    Κάθομαι άβολα σε έναν αρκετά αναπαυτικό καναπέ και Τον περιμένω φανερά εκνευρισμένη με μια σφήνα στον κώλο. Δεν μπορώ να χαλαρώσω, ούτε να καθίσω άνετα. Φθάνει. Μια που σηκώθηκα μέσα στην άνεση να Τον αγγίξω να Τον χαιρετήσω και μια που μου κόπηκαν τα πόδια και ξανακάθισα κάτω. Ωωωπ. Τι συμβαίνει εδώ;
    Eπαναφορά στη σωστή βάση. Γρήγορα. Όχι Μάγκα μου. Από μένα θα δεις μόνο ότι θέλω εγώ να δεις. Μου ζητάει να πάω στην τουαλέτα να βγάλω την σφήνα. Πηγαίνω.
    Μιλάμε, μιλάμε, μιλάμε. Απίστευτα ευχάριστα.
    Δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες το μόνο που έχει σημασία είναι πως ακολούθησε ένα άγγιγμα στο μάγουλο. Τέτοιο που να νιώθεις πως αν τραβήξει το χέρι Του θα πέσει το κεφάλι σου χάμω. Τέτοιο που δεν είχε σημασία αν θα γινόταν χαστούκι ή αν θα γινόταν χάδι. Φλασάρω στο άγγιγμα.

Δωμάτιο
    Σεξ, χάδια, γέλια αμηχανία, βλέμματα να καρφώνονται. Διερευνητικές ματιές. Φλασάρω στην ώσμωση.

Ποτό
    Έχω παραγγείλει για Αυτόν. Κάθομαι. Φθάνει. Κάθεται δίπλα μου, βλέπει τα πόδια μου σταυροπόδι, βάζει το χέρι Του και κατεβάζει απότομα το πόδι μου ανοίγοντας τα. Ανοιχτά ποδαράκια. Έχει φέρει δωράκι. Θέλει να το ανοίξω. Ξέρω τι είναι. Δεν θέλω και το βάζω στην άκρη. Δεν είναι ευγενικό αυτό που κάνεις μου λέει. Άνοιξε να το δεις αλλιώς θα το ανοίξω εδώ και θα τις αφήσω επάνω στο τραπέζι. Το ανοίγω. Οπως το περίμενα. Τρεις σφήνες. Η μια δεν είναι ακριβώς σφήνα. Είναι το τέρας του λοχ νες. Πας καλά Άνθρωπέ μου;
    Πολύ γέλιο, αμηχανία, υγρασία. Φλασάρω στην επικοινωνία.

Δωμάτιο
    Πονάω. Όπως δεν φανταζόμουν πως θα πονέσω εκεί μέσα. Πονάω και δεν έχει φάει ακόμη κλωτσιά στη μούρη ούτε τα πλευρά. Δεν ξέρω γιατί. Έχω χαθεί, ταξιδεύω. Με επαναφέρει. Αγκαλιά. Φλασάρω στο ΄΄χάσιμο΄΄

Καφές
    Παρέα, γέλιο, επικοινωνία. Με κάνει και γελάω. Τον κάνω και γελάει. Φλασάρω στην ευτυχία.

Δωμάτιο
    Γίνεται ότι θέλει. Έχω θυμό. Τον διώχνει. Συνεχίζει να κάνει ότι θέλει. Συνεχίζω να κάνω ότι θέλει. Ο θυμός έχει χαθεί. Ξέρω δεν Του ανήκω αλλά εκείνη τη στιγμή νιώθω τόσο δική Του. Παράδοση, φλασάρω σ'αυτήν.

Καθημερινότητα
    Πολλαπλή επικοινωνία. Με κάθε τρόπο. Χρόνο να μάθουμε, να γελάσουμε, να εξερευνήσουμε. Κάθε φορά και πιο βαθιά. Κάθε φορά και ένα βήμα προς Εκείνον. Επεμβαίνει, απαιτεί, ζητάει, παίρνει, διαμορφώνει, σαν φυσική συνέπεια του χρόνου. Αντιλαμβάνομαι τον περιορισμό. Δεν με πνίγει αλλά δεν το έχω συνηθίσει. Έχω συνηθίσει να κάνω ότι θέλω. Να κάνω ότι κρίνω. Να παίρνω αποφάσεις. Να διαμορφώνω εγώ. Ουπς, εγώ; Το εγώ μου είναι δικό Του. Νιώθω να επεμβαίνει σε τομείς. Απαλά, αναίμακτα αλλά φαίνεται το βάθος. Έλεγχος; Δεν ξέρω αν μπορώ. Αλήθεια. Κι όμως θέλει το κάθε κύτταρό μου, εκτός από το μυαλουδάκι που αντιστέκεται. Ξύπνα, δεν είσαι εσύ για αυτά. Μπα........ Φλασάρω στον έλεγχο Του.

Κομμάτια

Last edited: 24 Ιανουαρίου 2022
  2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Καλά θα κάνετε να μάθετε όμως, δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.  

3. kinvara

kinvara Δική Του

Αν δεν μάθω θα ζήσω; είναι σοβαρό;

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δεν υπόσχομαι