Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φροντίδα της Κυρίας από τους subs/slaves

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος MsAliki, στις 11 Ιανουαρίου 2007.

  1. theSainOne

    theSainOne Regular Member

    κοιτα να δεις εγω προσωπικά ενδιαφέρομαι για όλα αυτα, αλλα για σθνγεκριμεο χρονικό διάστημα. Τώρα για το αν ύπαρχους αρκετές Mistresses,τι να πω' αν δεν ύπαρχουν φτιαχτε μερικές και σπροχτε τις στην αγορά, θα χεστείτε στο τάλιρο...
    Η αλλιώς οι άνθρωποι οι ενδιαφέροντες δεν είναι μονόχρωμοι.
     
  2. fractal

    fractal Regular Member

    Το Σαββατο στο "meeting" άκουσα το κάτι τόσο όμορφο που με γοήτευσε. Παρατήρησα ,αλλά πιο πολύ αισθάνθηκα ,την συνεχή φροντίδα αλλά και σπουδή κάποιου νεαρού για μια κοπέλλα.
    Ήταν αδιόρατη αλλά και τόσο έντονη. Τον ρώτησα ,διακριτικά, αν είναι sub σε Αυτήν.
    Ετσι μου απάντησε ότι είναι αλλά ,Αυτη δεν το ξέρει ακόμα.
    Κάπως έτσι νοιώθουμε οι περισσότεροι sub εγκλωβισμένοι σε ρόλους που μας έχουν υπαγορευτεί βιώνουμε τα αδιέξοδα της καθημερινότητας συμβιβαζόμαστε με την αντίφαση μιας εικόνας στην εικόνα και της απουσίας νοήματος στην καθημερινότητα
    ."Η προϋπόθεση του προσωπικού μύθου είναι η ουσία κάθε δραματουργήματος και εκεί ακριβώς, βρίσκεται η ύβρις, στην παραδοχή του αισθήματος, στην αέναη πάλη της συμβατικότητας και της μοιραίας εσωτερικής καταιγίδας" στην αναζήτηση της ελευθερίας μέσα από την διάρρηξη των στεγανών ,της εικόνας , στην αναζήτηση του ιερού δισκοπότηρου.
    Ο δρόμος για την Ιθάκη είναι σχεδιασμένος με fractals.
     
  3. slave35_thess

    slave35_thess New Member

    Απάντηση: Φροντίδα της Κυρίας από τους subs/slaves

    Ειμαι καινουριος στον χωρο και πραγματικα θελω να βρω μια Κυρια να την υπηρετω και να την φροντιζω. Η φροντιδα της Κυριας μου ειναι για μενα το νοημα της ζωης, αλλωστε τι καλυτερο απο το να ειναι η Κυρια ευχαριστημενη απο τον σκλαβο της:
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Η Κυρια, η Αφεντρα, ο παντεποπτης οφθαλμος για τον υποτακτικο, Εκεινη που ο πραγματικος σκλαβος οφειλει να φιλα ακομη και το πατωμα πανω στο οποιο πεφτει η σκια Της.
    Πιστευω πως περα απο το να αδειαζει τα τασακια, να της εχει ετοιμο τον καφε το πρωι, η υπερτατη προσφορα ειναι η πιστη και η αφοσοιωση σε Εκεινην.
    Η πεποιθηση πως με ενα βλεμμα της τον μαστιγωνει, πως ενας της λογος της μπορει να τον γκρεμισει στην πιο βαθεια κολαση.
    Η Αφεντρα ειναι θεά, ειναι η πηγη καθε τιμωριας και ηδονης, ειναι εκεινη που μεσα στα δαχτυλα της παιζει το σκευος ηδονης της, τον σκλαβο της, τον υποτακτικο της.
    Ειναι Εκεινη που εχει εκτοπισει απο το μυαλο του καθε αλλη σκεψη υποδουλωνοντας το, ειναι Εκεινη που πλαθει την ηδονη μεσα απο την τιμωρια, που μετατρεπει τον πονο και τον εξευτελισμο απο φαντασιωση σε πραγματικοτητα.
    Εκεινος γεννηθηκε απλα για να την υπηρετει. Η θεση του ειναι στα ποδια της η υπαρξη του στην σκια της.
    Αρα....το να την περιποιειται δεν ειναι απλα καθηκον του.
    Ειναι δεδομενο σε μια τετοια σχεση.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Και λίγα λες.

    Ο σκλάβος σου σε κοιτάζει συνέχεια, με βουρκωμένα μάτια σκύλου. Βλέπει την εικόνα σου ακόμη και όταν κλείνει τα βλέφαρά του. Πηγαίνει για ύπνο και δεν χρειάζεται να σε σκεφτεί. Είναι Εσύ. Ολόκληρος, εμποτισμένος ως το μεδούλι. Σαν να περπάτησε μέσα στη βροχή και να βράχηκε τόσο πολύ που κλαίει η καρδιά του. Το όνομά σου είναι χαραγμένο στο πετσί του, από μέσα. Το αίμα δεν φαίνεται αλλά αυτός το γεύεται. Νιώθει τα νύχια σου πάνω στα μάγουλά του, είσαι η τίγρη που τον καταβροχθίζει και αυτός πεθαίνει αργά αργά μέσα σε μία ατελείωτη ηδονή. Δεν υπάρχει πόνος σ' αυτόν τον γλυκό θάνατο. Υπάρχει μια ζεστασιά, ένα φως, που τον γεμίζει, το βλέπουν και οι άλλοι γύρω του και αδυνατούν να καταλάβουν, πώς γίνεται αυτό; Πηγαίνουν κοντά του για να ζεσταθούν. Αγγίζουν το χαμόγελό του, τον ρωτούνε, γιατί χαμογελάς; Γιατί; Τους κοιτάζει και λέει: Δεν μπορώ να μιλήσω. Μου τελείωσαν τα λόγια.

    Τίποτε δεν είναι δεδομένο, Μιρέλα. Μια τέτοια σχέση κερδίζεται. Και από τους δύο.
     
  6. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Re: Φροντίδα της Κυρίας από τους subs/slaves

    Τα νομιζματα εινε καλπικα  

    +10  
     
    Last edited: 20 Ιουλίου 2008
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Φροντίδα της Κυρίας από τους subs/slaves

    αγαπητη μου το γραψη και θα το ξαναγραψω, εινε καθαρα σεξουαλικη οι ρολοι, δεν νομιζω καμια και κανενας να γουσταρη οικιοθελος να γινη καθαριστρια.μετα το σεξ ολα ξαναμπενουν στην ρουτινα:condom:
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Πολυ-πολυ σωστα Ντορακιον!
    Ομως....και το ξερουμε ολοι καλα αυτο, ο,τι εγραψα ειναι κατι που καθε υποτακτικος οφειλει να το εχει στο μυαλο του πριν "πλησιασει".
    Δεν ειναι διολου ελαχιστοι εκεινοι που κρυμμενοι πισω απο την μασκα του υποτακτικου πλησιαζουν με σκοπο στο να ικανοποιησουν απλα καποιο φετιχ τους, κατι που για καποιο λογο δεν τολμουν να ξεστομισουν σε μια vanilla σχεση. 
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εγώ ειμί το Φετίχ. Είναι η μόνη δυνατή απάντηση. 
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εμ, για αυτο σε αγαπω!  
     
  11. dominastella

    dominastella Regular Member

    πολη πιητικα ολα αυτα δορα και μιρελλα ο σκλαβοσ ομωσ πρεπει να ξερει οτι η αφεντρα δεν θα τον θεορησει ποτε ισοτιμο ο σκλαβοσ ιδονιζεται απο τον εξευτελισμο και την ταπεινωση του αντρισμου του η ψηχη του δεν σημφωνει αλλα το εχει τοσο αναγκη να ταπεινοθει να απελευθερωθει νιωθει ιδονη αλλα βαθια μεσα του θα ιθελε να μην ειναι σκλαβοσ τωρα η απολιτη ιποδουλωση ερχεται με πολι εκπαιδευση ωστε να του γινεται καθημερινα βιωμα ο ρολοσ του τοτε με τον καιρο και την καθημερινη το τονιζο εκπαιδευση ερχεται η εξαρτηση και ετσι και η ιποδουλωση
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Φροντίδα της Κυρίας από τους subs/slaves

    Ιπποδούλωση...: