Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φυσικό αξυριστο θηλυκο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Sadistcop32, στις 20 Οκτωβρίου 2021.

  1. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Στα δοντια, θα τις κοιταξουμε?

    (με συγχωρειτε, τρολαρω αλλα παρασυρθηκα)

    Μια γυναικα, αν θελει να ικανοποιησει το ταιρι της θα το αφησει φουντα, θα βαλει κορδελες, θα το βαψει λαχανι, θα του βαλει κερια και λιβανια αν χρειαστει.

    Φετιχ τι σημαινει για εσας?
     
    Last edited: 21 Οκτωβρίου 2021
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Όταν λέτε εκτόνωση;
    Εννοείτε ξύρισμα;
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Προτείνω να προστεθεί για επιστημονική πληρότητα και το μεσογειακό μονόφρυδο, unibrow αγγλιστί.
     
  4. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

      
     
  5. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    @Just_Me έλα το νήμα σου
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Αν σου έχει κάτσει στο λαιμό μουνότριχα ενω κάνεις γλειφομούνι...τότε μόνο αναγνωρίζεις την αξία του ξυρισμένου.
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Ανοίξατε τέτοιο νήμα και δεν με φώναξε κάνεις; Τόσο πολύ με ξεχάσατε; Επειδή έχω να γράψω δέκα χρόνια; Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Νομίζατε ότι δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι; Χα. Να που το πήρα. Τρεις σελίδες κι ούτε ένας ούτε μια δεν έκανε τοποθέτηση ωστόσο. Μόλις βρω χρόνο θα έρθω να σολαρω.
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Επανήλθα.
    Κατανοώ ότι το αξύριστο πράμα (αισχος. Μπορείς να το πεις με πολλούς τρόπους) έχει γίνει ιδιαίτερο φετίχ. Το ίδιο κι οι μασχάλες. Το ίδιο και τα αξύριστο πόδια. Τι έχει γίνει στην ουσία φετίχ; Η φυσικότητα. Το λες και τραγικό. Φετίχ το φυσικό, το απείραχτο. Το μόνο καλό που έχει αυτή η ιστορία είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα κάποιοι να εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά του γυναικείου σώματος. Το χειρότερο είναι το να συνειδητοποιείς τι σημαίνει "λειτουργία του όχλου" ή " παγκόσμια μαζική υστερία". Γυναίκες που σε μεγάλο ποσοστό ξύριζαν τα απαγορευμένα για τρίχες, σημεία του κορμιού τους, μόνο σε περίοδο που είχαν σύντροφό κι όταν δεν είχαν τα άφηναν όπως έπρεπε, να μιλάνε τάχα για καθαριότητα, αισθητική και λοιπές μπούρδες. Ενώ πριν το 1993 έβρισκες ξυρισμένο εξαιρετικά σπάνια και σε ειδικές περιστάσεις, τώρα οι περισσότερες λένε ότι το ξύριζαν απ' τη δεκαετία 70 και 80, αλλες γιατί ζούσαν στην Αίγυπτο κι εκεί ήταν παράδοση, άλλες γιατί έκαναν κολύμβηση, άλλες γιατί τις ενοχλούσαν... Μπουλσιτ. Δεκαετία 90 ξεκινησατε όλες ακολουθώντας τον όχλο. Και έχετε πειστεί ότι έτσι πρέπει, ακόμη κι ότι υποφέρετε όταν είναι αλλιώς. Μουνι. Τι σημαίνει αυτή η λέξη; Απ' το αρχαίο "μνους" που σημαίνει χνούδι. Το οποίο ξυριζετε οπότε δεν έχετε δικαίωμα να το αποκαλείτε έτσι. Τι κάνει αυτό το χνούδι; Κρατάει φερομόνες που χρειάζονται τα βόδια τα αρσενικά για να καυλωσουν. Κι αυτά έχουν πείσει επίσης τους εαυτούς τους πως πριν τη δεκαετία του 90 υπέφεραν απ' το μαρτύριο της τρίχας. Γλείφω τριχωτά μούνια απ' τα 17 μου. Είμαι πλέον 47. 30 χρόνια γλείφω τριχωτά μουνια. Να μου έμεινε μουνοτριχα 3-4 φορές στο στόμα; Και πάλι δεν ειμαι σίγουρος ότι δεν ήταν δική μου που μπλέχτηκε εκεί. Οι τρίχες κρατούν υγιές το μουνι προστατεύοντας το από μικρόβια και ΣΜΝ κι εσείς μιλάτε για καθαριότητα. Το θέμα της καθαριότητας λύνεται με ένα τρόπο. Με το νεράκι και το σαπουνακι. (Μόνο νεράκι για τους μερακλήδες). Οι μασχάλες. Πιο παλιά ιστορία η αποτρίχωση τους. Γι'αυτό και για κάποιους αποτελεί πιο δυνατό φετίχ. Εντελώς απαγορευμένο. Η Σοφία Λόρεν θα έτρωγε thank you next με το τσουβαλι. Ανόητοι. Ανακάλυψα πρόσφατα ότι υπάρχει ρεύμα γυναικών hairy natural. Αφήνουν το σώμα τους χωρίς να το πειράζουν κι εκπέμπουν απίστευτη ομορφιά. Την οποία εκμεταλλεύονται γιατί γνωρίζουν ότι είναι μειοψηφία και κάποιοι θα πλήρωναν ακόμα και για δουν απλά αυτή τη φυσικότητα που είναι δυσεύρετη. Το να δείχνουν τις μασχάλες τους με τις τρίχες τους αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση γιατί είναι ακόμα πιο σπάνιο φαινόμενο απ' τις τρίχες στο μουνι τους. Και δεν είναι κατά των όρων του ινσταγκραμ. Πολλοί ζωγράφοι τα ζωγραφίζουν ακόμη αξύριστα αυτά τα σημεία όχι γιατί είναι φετιχιστές και τη βρίσκουν να χύνουν τρίχες, αλλά γιατί γνωρίζουν τι είναι όμορφο και τι κενό, άδειο, ψεύτικο, κοινό, πλαστικό, κοτοπουλέξ. Κι η φυσική ομορφιά στο γυναικείο κορμί είναι ότι πιο υπέροχο έχει δώσει η φύση στη γυναίκα.
     
  9. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Σε ξεχάσαμε? Γιατί ποιός είσαι?
    Μη γενικεύεις... Different horses for different courses..
     
    Last edited: 23 Νοεμβρίου 2021
  10. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    ωραία, τα είπες και ξεθύμανες... αντιλαμβάνεσαι όμως πως αυτό που κάνεις είναι fetish blaming... γιατί για πολλούς-ες το άτριχο μουνί είναι φετίχ
     
  11. Sadistcop32

    Sadistcop32 New Member

    Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει γενικά!!
    Κατέληξε φετιχ με τόσο ξύρισμα!
     
  12. AlexSweetSub

    AlexSweetSub New Member

    Αν η άλλη θέλει γλύψιμο τότε το κανεις. Ξυρισμένο ή μη.
    Για το υπόλοιπο σώμα αισθητικά προτιμώ το ξυρισμένο αλλά όσον αφορά τα ευαίσθητα σημεία δε μου κάνει κάποια διαφορά