Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωνη βοωντος επι της sub...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 15 Μαρτίου 2009.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Φωνη βοωντος επι της sub...

    ...Εγώ πάντως όταν ο Κ μου υψώνει τη φωνή με ύφος μάλιστα επιτακτικό και αυστηρό, όπως ακριβώς το περιγράφει η νηματοθέτης, κατουριέμαι απάνω μου αυθορμήτως χωρίς να μπορώ να το συγκρατήσω... Γι αυτό φοράω πάντα, μα πάντα, πάνες για τη ακράτεια.... 
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Φωνη βοωντος επι της sub...

    Σε ατομικο επιπεδο η ερωτικη διαθεση καθε ανθρωπου σχετιζεται αμεσα με τη σωματικη και ψυχικη του υγεια, ιδιαιτερα ομως με τη σχεση που εχει αναπτυξει ο ιδιος με τον εαυτο του.Ο φοβος, η περιπετεια και η σωματικη διεγερση (π.χ. σε καταστασεις που αισθανομαστε κινδυνο) μπορουν να πυροδοτησουν την ερωτικη ελξη και το παθος προς τον Κ μας.Aποδιδουμε σε αυτο την εσωτερικη μας ενταση και μας φανταζει ελκυστικο.Απο την προσεγγιση στο ερωτικο βιτσιο, περνα στο φοβο, στην απειλη,
    στο απογειο της αψογης και κυριαρχης ομορφιας της.
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δεν εκφραζεσαι ουτε μεσα απο μια "ταμπελα" ουτε απο ενα τιτλο που οικοιοποιειται ο καθενας.Εκφραζεσαι παιζοντας με ασφαλεια,λογικη,συναινεση εαν προκειται απλα για sessions και με τα προηγουμενα συν αρκετες αλλες συνιστωσες οταν προκειται για 24/7 D/s σχεση ή M/s σχεση

    Υ.Γ. Να συμπληρωσω κατι στο νημα.Γιατι δεν αναρωτηθηκε κανεις για το βλεμμα που αλλαζει οταν υπαρχει "παιχνιδι" και αναφερεστε μονο στην φωνη ?
     
  4. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Φωνη βοωντος επι της sub...

    γενικά δεν τις μπορώ τις φωνές με αποσυντονίζουν... από οποιονδήποτε και αν προέρχονται
     
  5. sw

    sw

    Αν (αγαπητε, ΒΔΣΜ/αδελφε) αναφεροσουν σε μια κοινωνια που θα την αποτελουσαν τα πιο εξελιγμενα "οντα τεχνιτης ΛΟΓΙΚΗΣ νοημοσυνης", δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου.
    Κατι τετοιο, ομως, δεν συμβαινει. Ο ανθρωπος ειναι κυριως συναισθηματικο ον. Το κλασμα λογικη προς συναισθημα, ειναι πολυ μικροτερο της μοναδας (!!!) . Αυτο σημαινει πως η επιβολη προερχεται, σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο, απο το πως λεει ο Κ αυτα που λεει, παρα απο το περιεχομενο των εννοιων αυτων που λεει.(δεν ισχυριζομαι πως δεν εχουν καμια σημασια αλλα πολυ μικροτερη , αρκει να εχουν αλληλουχια και να ειναι "εντως του θεματος").

    Να δωσω εδω δυο παραδειγματα:
    1. Αν βρεθεις στην "αναγκη" , να νανουρισεις ενα βρεφος η ακομα και νηπιο, που ακομα δεν εχει ψελισει την πρωτη του λεξη, και δεν σου βρισκεται κανενα σχετικο βιβλιαρακι με παραμυθια, ουτε σου ερχεται καποιο απο αυτα που νανουριζαν καποτε εσενα, αρκει να πας στο "φαρμακειο" αυτου του σπιτιου, να ανοιξεις οποιοδηποτε κουτι οποιουδηποτε φαρμακου, να παρεις το χαρτακι που γραφει ολες τις λεπτομερρειες για το φαρμακο, να αρχισεις να διαβαζεις για τη συσταση του, για τις αντενδειξεις, για τη δοσολογια, να μην παραλειψεις τον αριθμο εγκρισης του ΕΟΦ, κλπ κλπ... προσεχοντας μονο να τα διαβαζεις με τον τονο και την εκφραση της φωνης, που θα χρησιμοποιουσες αν διαβαζες ενα συναρπαστικο παραμυθι!!! Ειναι βεβαιο, και παρατηρημενο, πως θα εχεις ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με αυτα της αναγνωσης ενος παραμυθιου!
    Η χροια , η γλυκυτητα η μεταβολες της εντασης της φωνης και ο χρωματισμος της ειναι αρκετα για να "μαγνητισουν" και να "καθηλωσουν" το βρεφος. Γιατι; Γιατι ο ανθρωπος, (και οχι μονο...), επικοινωνει με ολους τους αλλους τροπους και τις αισθησεις του περισσοτερο παρα με τον λεκτικο τροπο, και απο αυτον οι πληροφοριες που περνει, προερχονται απο τον τροπο που λεγεται κατι και απο το συναισθημα που αυτος βγαζει, περισσοτερο και οχι τοσο απο τις εννοιες που περιγραφει...

    2.Ειχα την τυχη να ειμαι παρατηρητης ενος συγκινητικου σκηνικου, σε ενα παρκο κοντα στο σπιτι μου.
    4-5 παιδακια, ηλικιας 5 περιπου ετων, παιζανε κοντα στους γονεις τους.
    Λιγο πιο περα 2-3 αδεσποτα σκυλια (θηρια, μεγαλυτερου αναστηματος απο τα παιδακια) απολαμβαναν τις συνθηκες της χωνεψης τους, στις πιο ανετες στασεις που μπορεις να φανταστεις.
    Καποιο παιδακι εκανε καποια ζαβολια και ενας γονιος πεταχτηκε τα πλησιασε καμποσο γρηγορα, και σε απταιστη νεοελληνικη, "υπερπροστατευτικη", αρχισε να γκαριζει μαινομενος, σε τονους που τραβηξαν την προσοχη, απο ολους τους περιβρισκομενους.
    ...για ποτε βρεθηκαν τα 3 σκιλια αναμεσα στα παιδακια και τον γονιο αυτο, να του δειχνουν τα δοντια τους καθως και την ισχυ των λαρυγγοπνευμονων τους και να αποτρεπουν την οποιαδηποτε συνεχιση η επαναλληψη της μεθοδου του για νουθεσια, ηταν αξιο θαυμασμου!
    Ειναι σιγουρο πως τα σκυλια, δεν ειχαν ιδεα για το εννοιολογικο περιεχομενο της "παιδαγωγικης" μεθοδου του γονεα, ενοιωσαν ομως την απειλη προς τα παιδακια και σαν εξελιγμενα θηλαστικα με υπευθυνοτητα εδρασαν, προστατευοντας τα ...!

    Και εδω, παλι, το "ΠΩΣ" αποδεικνυεται σημαντικοτερο η λειτουργικοτερο του "ΤΙ"  


    Ακριβως αυτο κανει τη διαφορα αναμεσα σε μια πετυχημενη η αποτυχημενη παρασταση ενος (ακριβως του ιδιου!!!) θεατρικου εργου!


    Γι ργος



     
     
    Last edited: 19 Μαρτίου 2009
  6. echo

    echo ***

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    α,εχει κι'αλλα ωραια αυτη η ταινια.Δεστε το μεχρι την τελευταια ατακα και θα καταλαβετε.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor


    Θεωρώ πως τόσο ο Αφέντης μου όσο και αρκετοί άλλοι Αξιόλογοι Doms και Μαστερ που έχω γνωρίσει να έχουν απίστευτη αυτοκυριαρχία όσο για παιδεία πολύ λίγοι έχουν τα απαραίτητα με αυτούς προσόντα για να κρίνουν καν, αλλά και τον τόνο της φωνής υψώνουν και άμα λάχει δυναμώνουν την ένταση λίγο παραπάνω όταν υπάρχει λόγος.

    Επίσης αδυνατώ να δω με ποιο τρόπο ο Αφέντης είναι ο κλέφτης κι η σκλάβα ο νοικοκύρης.
    Από το να υψώσει κάποιος τη φωνή του μέχρι να ουρλιάζει σαν υστερικό κακομαθημένο υπάρχει μεγάλη διαφορά.
     
  9. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Oι απόψεις lara,είναι υποκειμενικές.. Για μένα αυτός που δεν μπορεί να ελέγχει τον θυμό του,δεν αυτοκυριαρχείται. Είναι όμως άποψή μου. Εσύ (όπως και οι πιο πολλοί φαντάζομαι) έχεις αντίθετη άποψη..σεβαστόν. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Εξάλλου μην ξεχνάς πως οι οπτικές γωνίες,από τις οποίες κοιτουμε το θέμα,είναι εντελώς αντίθετες. Εσυ είσαι σκλάβα και γω όχι. Different points of view..so simple!  
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ακριβώς για να δείξω πως υπάρχει κι άλλη πλευρά έγραψα κι επειδή βέβαια δεν συμφωνώ στο απόλυτο του συμπεράσματος "Οι φωνές δείχνουν έλλειψη αυτοκυριαρχίας και παιδείας. ".
    Γι αυτό και μαύρισα την τελευταία πρόταση μου, επειδή διαχωρίζω τις περιπτώσεις που κάποιος από έλλειχη αυτοκυριαρχίας ουρλιάζει και σκίζεται από τον έντονο δυνατό τόνο.

    Αλλά αλήθεια ποιος μίλησε και που μίλησε για θυμό?
    Γιατί δεν θεωρώ ούτε εγώ δείγμα αυτοκυριαρχίας την έκφραση του θυμού με φωνές.
    Αλλά από τον προστακτικό τόνο, το να υψώσει κάποιος τον τόνο της φωνής του για κάτι, από το να φωνάζει επειδή είναι θυμωμένος και δεν μπορει να το ελέγξει έχει διαφορά νομίζω.
     
    Last edited: 19 Μαρτίου 2009
  11. irreversible

    irreversible New Member

    Απάντηση: Φωνη βοωντος επι της sub...

    ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ !!!!!!!
     
  12. Babylon

    Babylon Regular Member

    Θα διαφωνησω μαζι σου αγαπητε!

    Φυσικα και εχουν σημασια αυτα που λεει ο Κ, αλλα κατ'εμε εχει σημασια και το πως τα λεει. It's called charisma.

    Ο πιο στενος μου φιλος στο σχολειο, ηταν ο μοναδικος ανθρωπος μεχρι τωρα τουλαχιστον, που οταν τα 'παιρνε μαζι μου, μου εριχνε ενα συγκεκριμενο βλεμμα, το οποιο πραγματικα μου παγωνε το αιμα. Και δε μασαγα ευκολα. Τωρα ειναι ηθοποιος και μαλιστα πολυ καλος...Το "charisma" απο μονο του λοιπον, το οποιο συχνα συνανταμε στους ανθρωπους του θεαματας, ειναι κατι το οποιο προσελκυει, μαγνητιζει και "ιντιμινταρει" πολυ, φαντασου λοιπον και με τα σωστα λογια τι μπορει να κανει...Επισης, ισως να κανω λαθος, αλλα παντα στο μυαλο μου σαν στοιχειο ενος Κ ειχα μια εμφυτη "χαρισματικοτητα" τετοιου ειδους, δηλαδη να ακουγεται επιβλητικος οταν υψωνει την φωνη του, τρομαχτικος οταν ψιθυριζει, κλπ.

    Και συμφωνω με Lara, αλλες οι φωνες απο ελλειψη αυτοκυριαρχιας απο τις αλλες. Οι "φωνες" ειναι και αυτες μια μορφη βιας και εξουσιαστικοτητας, που σε μια σχεση Κ/υ μπορουν να εξυπηρετησουν ενα σκοπο.