Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωτό από το Erotica

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis_Epi8ymiwn, στις 13 Μαϊου 2008.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Μήπως την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι οι υπεύθυνοι πιο αυστηροί και να αποβάλλεται όποιος παραβαίνει τους κανόνες; Αλλά, αυτό ας το ξέρουμε όλοι πιο πριν, πριν να αρχίσουμε.
     
  2. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica

    Οχι απλα θα πρεπει να ειναι πιο αυστηροι. Θα πρεπει να κοβουν κωλους! Διαφορετικα δε θα πρεπει να λεγονται "υπευθυνοι" αλλα "ανευθυνοι". Αυτο νομιζω οτι το υποθεταμε πριν αρχισουμε.
     
  3. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member

    Χαίρεται:xyxwave:

    Λοιπόν...

    1) Τα καρτελάκια τα φορούσαμε 5 άνθρωποι...για ένα χώρο 350τμ δέν είναι πολλά. Συνήθως το dungeon team είναι 5-6 άτομα για πολύ μικρότεροπυς χώρους. Εγώ έδωσα τα καρτελάκια, Εγώ τα έφτιαξα, κι Εγώ πρότεινα άτομα να βοηθήσουν στο dungeon. Εάν θέλεις κάποια απόδειξη για το εάν- Εγώ και ο doormouse και φυσικά η Avalonia- Είμαστε υπεύθυνοι σε αυτό που κάνουμε ρίξε μια ματιά στο google και σε άλλα BDSM sites. Θα δείς το ποιοί Είμαστε, το τί ιδέα έχει η ευρύτερη κοινότητα για Εμάς, το τί έχουμε προσφέρει, το τί διοργανώνουμε, και το πόσο 'επαγγελματίες' Είμαστε. Γι'αυτό δουλεύουμε στα καλύτερα clubs και events. Δέν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα πλέον παρά μόνο ότι γι'αυτό που κάνουμε έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό όπως πρίν από 11 χρόνια που ξεκινήσαμε (16 η Avalonia). Εάν έχεις πρόβλημα στο google να σου πώ Εγώ ακριβώς το πού να κοιτάξεις...

    2) Καμία διάκριση δέν έγινε, να είσαι απολύτως σίγουρος - αυτό θα ήταν τουλάχιστον ανεύθυνο.

    3) Να είσαι απολύτως σίγουρος επίσης για το οτι μολις είδα το τί συμβαίνει σταμάτησε αμέσως η σκηνή. Με μάλλον άκομψο τρόπο. Η σκηνή διήρκεσε κάποια δευτερόλεπτα. Λίγο πρίν τη 01-00 (το κλείσιμο).

    4) 3 απο Εμάς τους 5 έχουμε δουλέψει σε αρκετά dungeons στην Αγγλία, Γερμανία και Αμερική. Δέν είμαστε πρωτάρηδες, ξέρουμε πάρα πολύ καλά το τί κάνουμε και πώς το κάνουμε. Το να προσπαθείς όμως να συντονίσεις ένα τέτοιο χώρο κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι άθλος! Οποιος έχει δουλέψει σε ανάλογο πόστο θα καταλάβει το τί εννοώ - οι υπόλοιποι απλά μπορούν να φανταστούν - και οι κακεντρεχείς να αμφισβητήσουν (ε, τους Εχω πλέον καταλάβει!)

    5) και για τους λίγους αλλά σταθερούς κακεντρεχείς λοιπόν (που' σαι Dolmance πυροσβέστη...) - ναί, τρέχαμε σαν τρελλοί να προλάβουμε φωτογραφίες, κάμερες, κινητά, διάφορους μαλ**ες, τους ίδιους τους δικούς Μας, να κάνουμε τα shows, να συντονίσουμε το συγκρότημα...χάος...και όμως τα καταφέραμε!

    Μετά απο αυτήν την εμπειρία ΚΑΝΕΝΑ dungeon δέν Με φοβίζει. Νόμιζα ότι το πιό δύσκολο dungeon που είχαμε δουλέψει ήταν το Gotham, αλλά τελικά κάναμε λάθος...
     
  4. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica

     

    Χαιρεται κι απο μενα!!! Ευχαριστω για την απαντηση! Σου παραθετω τα δικα μου σχολια πανω σε αυτα που ειπες.



    Σε αυτο που εγραψα δεν αμφισβητησα την εμπειρια τη δικη σου και της Avalonia. Δεν κατονομασα ανθρωπους και καταστασεις γιατι δεν ημουνα ολες τις φορες μεσα στο dungeon. Φευγαλεα μονο ειδα καποιες σκηνες οι οποιες δε μου αρεσαν.



    Κι ομως καποιες γκρινιες ακουστηκαν. Σε καμια περιπτωση δε θελω να ριξω προσωπικες ευθυνες, γιατι εβλεπα πως ειχε η κατασταση: Τρεχαμε ολοι πανικοβλητοι πανω-κατω για να τα προλαβουμε ολα... Αν ηθελα να μιλησω προσωπικα για καποιον, θα το εκανα χωρις κανενα δισταγμο.



    Αυτη τη φαση δεν την ειδα. Τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!   Ετσι πρεπει να γινεται!!!



    Σιγουρα ειναι αθλος... και πολυ περισσοτερο για τα ελληνικα δεδομενα. Στο εξωτερικο δεν εχω παρεβρεθει σε αναλογο χωρο. Δε μπορω να φανταστω πως ακριβως μπορει να ειναι τα πραγματα εκει.



    Νομιζω οτι σαν λαος δεν εχουμε την παιδεια να σεβομαστε τους κανονες. Ειναι κατι που το βλεπουμε σε πολλες πτυχες της καθημερηνοτητας (απο το να μην κοβουμε αποδειξη μεχρι τη σταθμευση με τα αλαρμ). Ετυχε και σε μενα να σταματησω καποιον απο τη φωτογραφηση μιας φωτογραφιας του focus (αλλα αμεσως μετα παρενεβη ο ιδιος ο focus και η κατασταση ομαλοποιηθηκε) τη στιγμη που δεν ηταν κανενας αλλος μεσα στο dungeon.
     
  5.  

    Άλλη δεν έχω αλλά και να είχα δεν ξέρω αν θα έβαζα (απλά θέλω να είμαι σχετικός με το M-νήμα)
     
    Last edited: 17 Μαϊου 2008
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    Καληηηηηηηη  
     
  7. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Παρατηρώντας τα γρφόμενα τόσο για όσα συνέβηκαν κατά τη διάρκεια του Erotica όσο και κατά τη διάρκεια του party της Θεσασλονίκης, επιτρέψτε μου μερικές σκέψεις.

    Τόσο στη μία όσο και στην άλλη εκδήλωση, πολύ κουβέντα γίνεται περί του ρόλου των διοργανωτών, dungeon masters κλπ. και την παρέμβαση τους σε διάφορες καταστάσεις που είτε απουσιάζει η συναίνεση είτε κάποιοι αποφασίζουν να κάνουν κάποιους κανόνες κουρελόχαρτα. Σεβόμενος τον ρόλο και την ευθύνη που επωμίζονται αυτοί οι άνθρωποι, οφείλω να παρατηρήσω τα εξής:

    1. Αν κάποιοι δεν σέβονται στοιχειώδη πράγματα και κανόνες που διέπουν αυτές τις εκδηλώσεις (για τους δικούς τους λόγους), και σαν αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης δημιουργούν προβλήματα τα οποία μπορούν να έχουν ακόμα και νομικές συνέπειες για κάποιους ανθρώπους, μην περιμένετε από τους υπευθύνους να παρέμβουν. Πετάξτε τους οι ίδιοι έξω.

    2. Η ατάκα ότι "Γιατί δεν παρεμβαίνουν οι όποιοι κατά περίπτωση αρμόδιοι;" προσωπικά δεν μου είναι πειστική. Μεγάλα παιδάκια είμαστε και συμφωνα με το νόμο υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Αν περιμένετε από κάποιους να κάνουν τον παιδονόμο, επειδή κάποιοι νομίζουν ότι βρίσκονται στη Disneyland και μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν (που στη Disneyland δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις...) τότε, excuse me, αλλά υπάρχει πρόβλημα.

    3. Με βάση τα γραφόμενα της Εύας, σημειώθηκαν παραβάσεις που εμπίπτουν σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα. Αν γινόταν ένα πέσιμο εκείνη την ώρα, ποιός θα πλήρωνε το μάρμαρο; Και όλα αυτά γιατί; Επειδή κάποιοι σέφτονται με το κάτω το κεφάλι και δεν μπορούν να χαλιναγωγήσουν τις ορμές τους;

    4. Με βάση τα ίδια γραφόμενα, τόσο οι κανόνες που είχαν τεθεί και είχαν δημοσιευτεί σε αυτό το φόρουμ όσο και κανόνες που διέπουν τον ίδιο τον χώρο (συναίνεση, αν λέει κάτι ο όρος....) πήγαν περίπτατο. Και μάλιστα σε ξένες σκλάβες. Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα δηλαδή. Αναρωτιέμαι: Ο ίδιος ο αφέντης της κοπέλας που έχει το πρόβλημα έκανε τίποτα; Και αν όχι, γιατί; Εκτός αν όλα αυτά είναι μια επίδειξη φτηνού τσαμπουκά από μεριάς κάποιων για να δείξουν πόσο μάγκες είναι.

    Επ' ουδενί δεν αρνούμαι τυχόν ευθύνες των υπευθύνων, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση από τη στιγμή που ανέλαβαν κάποιον ρόλο οφείλουν (στο μέτρο του δυνατού) να ανταποκριθούν. Αλλά το παραμυθάκι που λέει ότι "αφού έχουμε τους dungeon masters και επειδή εκείνοι δεν παρεμβαίνουν, το κάνουμε χάβρα" δεν έχει δράκο. Η τήρηση στοιχειωδών κανόνων που έχουν να κάνουν είτε με τον σεβασμό της σωματικής ακεραιότητας είτε της προσωπικής ζωής του άλλου, επαφύεται στον καθένα από τους συμμετέχοντες. Όποιος έχει το νιονιο να το καταλάβει, κατάλαβε. Οι άλλοι το κουβαδάκι και σε άλλη παραλία.

    Υ.Γ. Anasia, για την εκδήλωση της Αθήνας, απευθυνόμενη στον MasterPerris έγραψες αυτά:
    Αντίθετα για το περιβόητο δάγκωμα της Θεσσαλονίκης, έγραψες αυτά:

    Θα είχες την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσεις μέτρα και τα σταθμά που χρησιμοποίησες στην αξιολόγηση των περιστατικών και τα οποία οδήγησαν στα παραπάνω σχόλια; Γιατί δεν νομίζω ότι είναι τα ίδια.....

    Με την καλημέρα μου.
     
  8. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    *ξεροβήχει*

    Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση οτι τα ίδια λέει τόσο στο ένα quote, όσο και στο άλλο;
     
  9. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica


    Τι να εξηγησω ? τα ιδια λεω και στα δυο ... ,
    η διαφορα ειναι πως εμεις συζητησαμε για ολα αυτα νωριτερα
    και ολοι τοτε αποδεχτηκαν τους κανονες ....
     
  10. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Θα μου επιτρέπεψετε να διαφωνήσω, Master Spiler και anasia.

    Πιστεύω ότι συμφωνούμε ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά. Μη σεβασμός σε προσυμφωνημένους κανόνες, έλλειψη συναίνεσης, έκθεση ανθρώπων σε σωματικό κίνδυνο, έκθεση υπευθύνων σε κίνδυνο ποινικών επιπλοκών (ειδικά στην περίπτωση της Αθήνας, και με βάση τα γραφόμενα της Εύας). Η διαφορά είναι ότι στο πρώτο σχολιο (αυτό για την Αθήνα), η ευθύνη επιρρίπτεται στον άμεσα εμπλεκόμενο (ο οποίος μάλιστα ήταν εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, πράγμα ακόμα πιο επιβαρυντικό), ενώ στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης στους διοργανωτές της εκδήλωσης. Οπότε -κατά την προσωπική μου άποψη πάντα- θεωρώ ότι τα δύο σχόλια δεν είναι ίδια. Και θα ήθελα να γνωρίζω το σκεπτικό πίσω από τα παραπάνω σχόλια.
     
  11. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Seirios, πολυ ωραια φωτογραφια!! Αχ, τι μου θυμιζει!!!
     
  12. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica

    Αχ !!!!

    ας τα γραψω ξανα , γιατι το ειπε και η Πατερα ειναι δυσκολες οι ημερες για επικοινωνια αυτες ....

    Επιριπτεται στον αμεσα εμπλεκομενο διοτι ηταν παρων στις συζητησεις και ειχε αποδεχθει ολα οσα συζητηθηκαν , ενω στην αλλη περιπτωση δεν συνεβη κατι τετοιο .

    αυτα !