Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φόβος..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Αννουλα28, στις 26 Ιουλίου 2016.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Έρχεται μια κοπέλα λοιπόν 28 ετών, με ένα όνομα Αννουλα και ανοίγει ένα νήμα όπου αναφέρει πως μετά από μια γνωριμία με έναν άντρα Dom μέσω διαδικτύου, βλέπει τον Φρεντυ Κρουγκερ στον δρόμο με τις λεύκες να την κυνηγάει.

Η Αννουλα 28 και όχι η Άννα 28 ή η Αννουλα 18, ενώ δεν συζητάει μαζί του το πρόβλημα που την απασχολεί το οποίο αφορά αυτούς τους δύο και μόνο, είναι μια πολύ ειδική περίπτωση όπου το κοινό δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, δεν ξέρουμε καν τι της έχει πει ο Ντομ, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι από άλλο φόρουμ, το κάνει στο bdsm discussion αυτού του φόρουμ.

Γράφει ότι φοβάται.. Μπλα, μπλα, μπλα και αρχή - αρχή ακόμα βλέπω την καταλληλοτερη απάντηση από τον αξιαγαπητο

Αρχίζει μετά από κάτω ένας συρφετος, διάφορα ποστ τα οποία προσπαθούν να βοηθήσουν κάποια άγνωστη για την οποία δεν έχουνε ιδέα ποια είναι, η οποία τελικά παραδέχτηκε ότι το πρόβλημα το έχει η ίδια, η οποία είναι εντελώς μπερδεμενη και μέσα της επικρατεί ένα κομφουζιο. Άκρως φυσιολογικά όλα αυτά γι αρχή κι εγώ έχω βρεθεί στην ίδια κατάσταση.

Το πιο συνετο λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση ποιο είναι;

Προτείνω εγώ...

1. Πριν ασχοληθούμε με το άθλημα του BDSM ενημερωνομαστε όσο καλύτερα μπορούμε, από όποιες πηγές υπάρχουν, ελληνικές, ξένες, ψάχνουμε συνεχώς μέχρι να καταλάβουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Το ίντερνετ βριθει πληροφοριών. Είμαστε πλέον από τους τυχερούς όπου με ένα κλικ τα έχουμε όλα έτοιμα.

2. Στην περίπτωση που δεν καταλαβαινουμε την τύφλα μας, καλή ώρα όπως εγώ, ψάχνουμε μανιωδώς να βρούμε άτομα τα οποία υποθετικα κατά τα δικά μας δεδομένα θεωρούνται εμπειρα, είτε υ, είτε Κ και αφού βλέπουμε ότι θέλουν και έχουν το χρόνο να μας βοηθήσουν, ξεκινάμε συζήτηση, απαντάμε στις περισσότερες ερωτήσεις που μας κάνουν, εφόσον έχουμε την κριτική ικανότητα και μπορέσουμε να καταλάβουμε όμως σε τι απαντάμε και τι οχι (τι νούμερο σουτιέν φοράω π.χ. δε νομίζω ότι πρέπει να απαντηθεί) και κρατάμε ότι μας ταιριάζει. Προσωπικά έχω συζητήσει με πολύ κόσμο πριβε για το "χώρο".

Αυτό γιατί το κάνουμε; Για να έχει ο συνομιλητης μας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για εμάς και την κατάσταση ώστε να μπορέσει να βγάλει όσο το δυνατόν πιο πετυχημένα συμπεράσματα, συνεπάγεται, να μας δώσει όσο το δυνατόν καλύτερες συμβουλές μπορεί. Κρατώ τις επιφυλάξεις, πάλι, διότι όταν δεν ακουστεί και η άλλη πλευρά, τα δεδομένα είναι μειωμένα.

3. Συζητάμε το πρόβλημα που έχουμε με τον άμεσα ενδιαφερομενο. Ποιος άλλος μπορεί να μας λύσει τις απορίες που έχουμε για κάποιον εκτός από τον ίδιο;

4. Μαθαίνουμε να λέμε όχι, δεν πιεζομαστε σε σημείο ώστε να φτάσουμε στο τρελάδικο, όσοι διαβάζετε νήματα καταλαβαίνετε σε τι αναφέρομαι.

Τωρα τα υπόλοιπα, έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, προσέχουμε για να έχουμε.... τα θεωρώ αυτονόητα καθώς και ότι γράφω πιο πάνω, με εξαίρεση το Νο 2.

Κι εγώ ήμουν κάποτε στη θέση της Αννουλας, της Κατερινουλας και του Γιαννάκη, έφαγα γερά χαστουκια,, ρωτουσα τα αυτονόητα για κάποιους στα νήματα και δέχτηκα ειρωνιες και προσβολες.Ομως δεν είμαστε στο νηπιαγωγείο όπως μου είπε κάποια εδώ μέσα και έχει απόλυτο δίκιο, δε με απασχολεί η γνώμη του 99 % δε γράφω για να μαζέψω τα like και πάνω από όλα έχω τα κότσια να απευθυνομαι προσωπικά στους συνομιλητές μου, όπως μου αρέσει, χωρίς να γυρίζω σε όλα τα νήματα και να αφήνω υπονοούμενα, κατινιστικα και προσωπικά των άλλων τα οποία μου τα είπε ο λαγός, που του τα είπε η χελώνα, που τα άκουσε από το βάτραχο.

@Αννουλα28 από αυτά που έγραψα κράτα ότι θες ή πέταξε τα όλα. Ότι και να γίνει καλό ή κακό, μόνη σου θα το περάσεις και άσε μας εμάς να γράφουμε τις μπούρδες μας εδώ μέσα. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου, μετά με τον υποψήφιο και πραξε ανάλογα.

2. Queen87

Queen87 Contributor

@margarita_nikolayevna

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου... συμφωνώ...

Ωστόσο σε ένα θέμα μόνο έχω μια ένσταση.!

Δεν μπορώ να απαντήσω ως υποτακτική γιατί δεν είμαι... απαντάω ως βανίλλα... κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της... πρέπει να θέτει όρια...
    είτε είναι hard limits είτε όχι...
    Προσωπικά εγώ αν θέλει ο άλλος να εχει τον σεβασμό μου θα πρέπει να με σεβαστεί.... και αν αυτό με κάνει Κ ας έχει...
    Δεν σημαίνει κατ'εμε αναφέρω πάλι οτι ο Κ χάνει τον Κυριαρχικό του ρόλο.... απλά γίνεται μια συμφωνία και απο τις 2 μεριές... όχι;

Φυσικά και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός... δεν οδηγούν όλοι με τον ίδιο τρόπο.... σίγουρα όμως η οδήγηση θα πρέπει να είναι ασφαλής...

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Και πάλι θα μιλήσω από την εμπειρία μου, όχι θεωρητικά, ούτε με βάση το δέον - δεν το κατέχω.
    Άρχισα (σχετικά προσφάτως ομολογώ   ) να σέβομαι τον εαυτό μου, όταν κατάλαβα ότι τα όρια που νόμιζα ότι είχα ήταν τελικά ένα από εκείνα τα φαντασματάκια των καρτούν που διαλύονται με ένα τσαφ, ένα φύσημα του αέρα.
    Ό,τι είναι όριό μου, είναι κάτι που το κοιτώ γυρίζοντας το κεφάλι προς τα πίσω, δηλαδή αφού το έχω περάσει.
    Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν. Όμως είναι πολύτιμο που τα έκανα και τώρα ξέρω. Κι αν έχω και καμιά ουλή δεν πειράζει  
    Ακόμη πιο πολύτιμο όμως είναι που έκανα πολλά πράγματα που νόμιζα ότι δεν ήθελα να τα κάνω αλλά τα έκανα και τώρα ξέρω πόσο όμορφα, καυλωτικά, σημαντικά και αξιόλογα είναι. Ουλές και από κάποια από αυτά   Αλλά τις λατρεύω.

Ουδεμία συμφωνία συνάπτεται μονομερώς. Οι περισσότερες όμως σπάνε μονομερώς. Αυτό δείχνει η ζωή. Σε όλα τα πράγματα.  

Αυτό που είδα εγώ μέσα από τις σχέσεις μου (ίσως να είναι κι αλλιώς, το μέλλον θα δείξει), ότι η μόνη συμφωνία που μπορείς να κάνεις μπαίνοντας σε μια σχέση (βανίλλα, βδσμ, φιλική κλπ κλπ) είναι ότι "ναι θέλουμε να πορευτούμε παρέα". Και ξεκινάς και βλέπεις. Τίποτε άλλο δεν μπορείς να συμφωνήσεις.

Και όπως έγραψα και παραπάνω, ναι, κάθεσαι να παίξεις σκάκι ξέροντας τους βασικούς νόμους της σκακιέρας. Αυτή είναι η μόνη ασφάλεια που μπορεί να υπάρξει.
    Κανείς δεν έχει ασφαλή δεδομένα όμως για την έκβαση καμιας παρτίδας  

4. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Λοιπόν..αν αυτό που φοβάσαι σου δημιουργεί τέτοια ανασφάλεια και αποστροφή καλό θα ήταν να διακόψεις πριν καν αρχίσεις.
    Κατα την γνώμη μου όμως αν αυτό εστώ και λίγο σε εξιτάρει συνέχισε. Εφόσον αυτός είναι ειλικρινής τοτε να είσαι και εσυ. Μιλα του για τους φόβους σου, για τους προβληματισμούς σου και 9λα οσα σε απασχολούν και σε πρώτο επίπεδο μιας και λες πως είσαι άπειρη θέσε κάποια όρια που εαυ αισθάνεσαι καλα με αυτά. Πιστεύω πως αν τα πάτε καλα στην συνέχεια μόνη σου θα θέλεις να τα ξεπεράσεις.

5. billyboy

billyboy Guest

@Αννουλα28 Kαταρχην πρεπει να μαθει ο σύντροφος σου πρωτα την σεξουαλικη του ταυτοτητα...
    DOM=ανθωπος ο οποιος εχει εντονη πνευματικη παρουσια απολαυβανει την σωματικη υδονη και δινει την χαρα της βούλησης ενώ ο
    MASTER=επιβαλλει πονο τιμωρια και υπερβολικα λιγη υδονη....
    Αρα εχεις πεσει στα χερια ενός MASTER και όχι ενός DOM...
    παιδια αν κανω λαθος διορθωστε με.

6. Queen87

Queen87 Contributor

@billyboy

δηλώνεις Master... δεν ξέρεις αν τα λες σωστά η λάθος;  

7. billyboy

billyboy Guest

Γνωρίζω παρά πολύ καλά...και ξέρω τι γράφω....look your business...

8. folha

folha deja vu

@billyboy ρίξε μια ματιά εδώ, στα καρφιτσωμένα (κόκκινη πινέζα) θέματα κυρίως  

9. espimain

espimain Contributor

Η κοπέλα δεν μίλησε ποτέ για Dom ή Master.

10. gaby

gaby Guest

Και μια άλλη άποψη από παλιότερο νήμα με ανάλογο θέμα

11. Afsana

Afsana Batida de coco

Πως προχωρας με καποιον χωρις να εχεις πει τα ορια σου ;
    Βαζω τα χερακια μου και βγαζω τα ματακια μου...
    Τον φοβο σου ποιος θα σου τον καταλαγιασει ; εμεις ; η αυτος που σε εχει στα χερια του ;
    Ο φοβος φερνει καυλα υπο συνθηκες ασφαλειας και εμπιστοσυνης..
    Εσυ αμφιβαλλω αν εχεις απολαυσει κατι στις στιγμες που περασες μαζι του.

12. angel42

angel42 Regular Member

Μια που πιάσαμε και το σκάκι... Α.