Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φόρουμ και εθισμός.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 24 Απριλίου 2009.

1. Καλημέρα σας.
    Γιατί μπήκατε αρχικά στο φόρουμ? Γιατί παραμένετε?
    Πιστεύετε ότι το φόρουμ που διαβάζετε αυτή τη στιγμή σας έχει
    δημιουργήσει κάποιου είδους εθισμό?

2. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Φόρουμ και εθισμός.

-Μπήκα υποθέτοντας ότι θα βρω γυναίκες απελευθερωμένες σεξουαλικά για να ικανοποιήσω τα βίτσια μου χωρίς την διάθεση να το πάρω στα σοβαρά.

-Μπαίνοντας απόλαυσα την δυνατότητα να λέω εξυπνάδες-σοφιστείες και να απολαμβάνω αποδοχή...

-Στην πορεία το πήρα πιο σοβαρά εκτιμώντας ότι έχω να κάνω με σοβαρούς-αξιόλογους ανθρώπους και ότι έχω να διδαχτώ πολλά και διάφορα-εκτιμώ ότι αυτό έχει συμβεί

-Αν ορίσουμε τον εθισμό(συγκεκριμένος ορισμός εννοήται ότι δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί) σίγουρα θα του δώσουμε χαρακτηριστικά που έχει και η σχέση που έχω(υποψιάζομαι όχι μόνο η δική μου ) με ο φόρουμ.
    Αυτή η αίσθηση που έχω(περί της εθιστικής αυτής σχέσης) δεν μου καλόαρέσει και τον τελευταίο καιρό με ενοχλεί.

Αισθάνομαι διαδικτυακά συναισθήματα επιβεβαίωση,απόρριψη,αναγνώριση,χαρά θυμό,φλερτάρω διαδικτυακά σχεδόν σαν κανονικά .... έχει την ομορφιά και την ευκολία του αλλα....

Εχω γνωρίσει και αξιόλογους ανθρώπους έχω και κανα δυό άτομα που παρά τον λίγο χρόνο της γνωριμίας μας θα μπορούσα να χαρακτηρίσω φίλους μου.Αυτό το τελευταίο αν δεν τόγραφα έχω την αίσθηση ότι θα αδικούσα το φόρουμ

3. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Φόρουμ και εθισμός.

Εγώ έχω εθιστεί σε εσένα, ειδικά όταν μας κοιτάς με μάτια γουρλωμένα 

4. Re: Απάντηση: Φόρουμ και εθισμός.

Ε τι να κανω? Τα γουρλωμενα ματια ειναι και μενα η γοητεια μου.
    Οταν τα γουρλωνω σας ριχνω ολες

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Βρηκα την πορτα ανοιχτη και μπηκα.
    Εμεινα γιατι ενοιωσα οτι μπορω να επικοινωνησω με καποιους ανθρωπους κι'ας μην τους εχω γνωρισει face to face ,γιατι τους εκτιμησα και με εκτιμησαν και σιγα σιγα αυτο μου'γινε συνηθεια ,που συν τοις αλλοις βοηθα να περνα πιο ευχαριστα η μερα στη δουλεια.

6. pure_pleasure_seeker

pure_pleasure_seeker Regular Member

Αρχικά μπήκα για να βρω απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που με απασχολούσαν. Εθίστηκα αμέσως. Παρέμεινα γιατί συνομίλησα με ενδιαφέροντα άτομα που συνέβαλλαν στο να βρω απαντήσεις - εν μέρει. Κατά διαστήματα, προσπαθώ να πολεμήσω τον εθισμό μου αλλά πάντα γυρίζω στον τόπο του εγκλήματος.  

Last edited: 1 Μαϊου 2009
  7. extreme32

extreme32 Regular Member

Βρηκα το φορουμ ψαχνοντας κατι στο γουγλε! εκανα την εγγραφη γιατι δεν μπορουσα να διαβασω οσα ηθελα. Κολλησα. Ειναι αυτη η αισθηση που αν κανεις καιρο να μπεις νοιωθεις σαν να εχεις χασει επισοδια. Στις φασεις ειδικα που μπορει να πιαστω με ενα θεμα και να υπαρχει αντιπαραθεση (τσακωμοι κλπ κλπ,)ή reputations που με χανεις που με βρησκεις, εδω ειμαι και κρυφοκοιταζω. Κι εγω με δυο τρια ατομα ξεκινησα να μιλαω, στη συνεχεια εγιναν πεντε εξι, και τελικα στα δυο τρια παραμενω. με το ζορι τεσσερα (αν βαλω κι εσενα δηλαδη μεσα) ...(χμ 5 τελικα)

αντε το πολυ 6 τωρα fuck you παραπανω δεν ειναι!!!!
    γι αυτα τα ατομα μπαινω και εχω εθιστει επειδη επιτελους μιλαω, κατι που δεν εκανα ποτε στη ζωη μου.

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δε μπήκα στο forum, με "έβαλαν" κάποιοι για να αυτοεπιβεβαιωθούν. Το αποτέλεσμα ήταν για μεγάλο διάστημα να μην έχω θέληση να ασχοληθώ. Όταν, όμως, μπήκα στη λογική να δω τι στο καλό παίζει, "κόλλησα". Έτσι, τώρα, αν δε διαβάσω την ημερήσια δόση μου από απόψεις και καυγάδες δε μπορώ να κοιμηθώ.Ενίοτε γράφω κιόλας 

9. cider

cider Kitchen master

Μπήκα στο φόρουμ από μόνος μου, έκπληκτος που όντως υπήρχε κάτι τέτοιο. Δηλαδή, πληκτρολόγησα στα κουτουρού στο γκουγκλ, έτσι από περιέργεια, Greek BDSM Community, και, ω έκπληξη, μου εμφανίστηκε στο πιάτο έτοιμο! Δεν σας κάνω πλάκα, έτσι έγινε.
    Σε ό,τι αφορά τον εθισμό: ίσως φανεί εξίσου παράξενο, αλλά επειδή γνωρίζω πόσο εθιστικά μπορούν να γίνουν τα φόρουμ, και επειδή την είχα πατήσει κάπου αλλού (όπου είχα γίνει κυριολεκτικά "έπιπλο" ότι ώρα έμπαινες μέσα ήμουν, και πόσταρα αδιακόπως), στο φόρουμ αυτό προσπαθώ να... συγκρατιέμαι.

10. mrsulu

mrsulu New Member

Αν και πολυ καινουριος, μαλλον με διαθεση κουβεντας με ατομα που προφανως δεν θα με θεωρουν "παραξενο"...
    και βλεπω οτι κυκλοφορουν ενδιαφερουσες αποψεις (απο ενδιαφεροντα ατομα υποθετω)...