Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φύλο, status και κύριο bdsm ενδιαφέρον (B/d, D/s, ή S/m)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος soutzoukakia, στις 30 Μαρτίου 2008.

Tags:
?

Ποιο είναι το φύλο, το status σας και σε ποιο τμήμα του bdsm προσανατολίζεστε κυριώς;

  1. Το status μου είναι Domme/Mistress και με ενδιαφέρει κυρίως το B/d

    0 vote(s)
    0,0%
  2. Το status μου είναι Domme/Mistress και με ενδιαφέρει κυρίως το D/s

    0 vote(s)
    0,0%
  3. Το status μου είναι Domme/Mistress και με ενδιαφέρει κυρίως το S/m

    2 vote(s)
    3,3%
  4. Το status μου είναι female submissive/slave και με ενδιαφέρει κυρίως το B/d

    5 vote(s)
    8,3%
  5. Το status μου είναι female submissive/slave και με ενδιαφέρει κυρίως το D/s

    14 vote(s)
    23,3%
  6. Το status μου είναι female submissive/slave και με ενδιαφέρει κυρίως το S/m

    2 vote(s)
    3,3%
  7. Το status μου είναι Dom/Master και με ενδιαφέρει κυρίως το B/d

    0 vote(s)
    0,0%
  8. Το status μου είναι Dom/Master και με ενδιαφέρει κυρίως το D/s

    7 vote(s)
    11,7%
  9. Το status μου είναι Dom/Master και με ενδιαφέρει κυρίως το S/m

    7 vote(s)
    11,7%
  10. Το status μου είναι male submissive/slave και με ενδιαφέρει κυρίως το B/d

    1 vote(s)
    1,7%
  11. Το status μου είναι male submissive/slave και με ενδιαφέρει κυρίως το D/s

    8 vote(s)
    13,3%
  12. Το status μου είναι male submissive/slave και με ενδιαφέρει κυρίως το S/m

    3 vote(s)
    5,0%
  13. Είμαι perv και από το bdsm με ενδιαφέρει κυρίως το B/d

    3 vote(s)
    5,0%
  14. Είμαι perv και από το bdsm με ενδιαφέρει κυρίως το D/s

    5 vote(s)
    8,3%
  15. Είμαι perv και από το bdsm με ενδιαφέρει κυρίως το S/m

    3 vote(s)
    5,0%
  1. kali crow

    kali crow Guest

    εγω ψηφισα το 5.... 
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    Εμενα άλλο μου κανει εντυπωση (αν και μεταξύ μας, το περίμενα-το αντίθετο θα μου έκανε ακόμα μεγαλύτερη βέβαια). Εντύπωση μου κάνουν οι λιγοστές συμμετοχές των Κ. Ισως είναι μέσα στα γενικότερα πλαίσια του "απόμακρου" και της διατήρησης της εικόνας του ανθρώπου που έχει λυσει τα σωψυχα του , είναι κατασταλαγμενος μεσα του, ωστε να ειναι σε θεση να ασχοληθει με τα σωψυχα του υποτακτικου του.. (λεμε τωρα) και βαριεται ν ασχολειται με τοσα "μικρα" κι ανουσια πραγματα..

    Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις ήταν αυτή η ψηφοφορία, αν και νομίζω πως ειναι γενικότερο αυτό το φαινόμενο, πλήν ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσων.
     
  3. οι υπόλοιπο Κ zinnia θα το έχουνε ρίξει στην αψηλή μελέτη για το αν ο Χίτλερ ήταν Κυριάρχος και στο κατά πόσο ο προσωπικός του κουρέας ευθύνεται για την πτώση του Ραιχ.
     
  4. zou

    zou

    Απάντηση: Φύλο, status και κύριο bdsm ενδιαφέρον (B/d, D/s, ή S/m)

    ُΕγω παλι ψηφισα το 5!

    Μου αρεσει πιο πολυ.....!
     
  5. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Φύλο, status και κύριο bdsm ενδιαφέρον (B/d, D/s, ή S/m)

    I know what i am ...and i know well my tastes in life.....As Master of the Wind.......S/m for ever.......!!!!
     
  6. Eri

    Eri

    Το τελευταιο.....
     
  7. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Αγαπητοί zinnia και Seirios 79, όταν έχει κανείς, εξαρχής, εκφραστεί σαφώς, περί του ποιού του status του, κάθε είδους επαναληπτική μνεία περιττεύει. Εκτός και αν πρόκειται για περαιτέρω προσωπική τοποθέτηση επί των αιτίων και αιτιατών μιας συγκεκριμένης επιλογής. Εν τοιαύτη περιπτώσει και μόνο, υφίσταται ενδιαφέρον, άνευ και πάλι, συνδρομής σχετικής υποχρεώσεως, συμμετοχής σε αντίστοιχο νήμα. Κατά συνέπεια, ενδεχομένη μη συμμετοχή δεν θα μπορουσε να σημαίνει λιγοστή συμμετοχή και αντιστρόφως.
    Περαιτέρω δε το "απόμακρο" δεν αποτυπώνει, απαραίτητα τουλάχιστον,ενδογενή ανάγκη ή και αποτέλεσμα συνειδητής και μη απόπειρας "......διατήρησης της εικόνας του ανθρώπου που έχει λύσει τα σώψυχά του, είναι κατασταλαγμένος μέσα του ώστε να είναι σε θέση να ασχοληθεί με τα σώψυχα του υποτακτικού του....." και τούτο διότι :

    α) Ουδείς, κατ' ουσίαν Κυρίαρχος, θα πρέπει να απασχολείται, συνειδητά, με τη "διατήρηση της εικόνας" του, καθώς τούτη αποπνέεται και συντηρείται, αφεαυτής, αβίαστα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, συνίσταται, επιτακτικά, έναρξη διαδικασίας αναζήτησης νεας ταυτότητας.
    β) Εφόσον τα "σώψυχα", το σημείο αναφοράς των οποίων, zinnia, δεν διαχωρίζεις, αναφέρονται στον αυτοπροσδιορισμό του ατόμου ως Κυρίαρχου, σε επίπεδο σεξουαλικής-συναισθηματικής ενόρμησης, είναι όντως λελυμένα.
    γ) Σε περίπτωση, αντιθέτως, κατά την οποία τα "σώψυχα" και το "καταστάλαγμα", αφορούν στην εν γένει ψυχική ιδιοσυγκρασία του ατόμου - η διαμόρφωσή των οποίων, όσο αδιαμφισβήτητα, μεν, τελεί υπό την επιρροή των στοιχείων της ιδιότητας τινός ως Κυριάρχου, άλλο τόσο απέχει από αυτήν παρασάγκας - το ζήτημα διαφοροποιείται, αναμφίβολα δεν αποτελεί μέρος του εν λογω νηματος και ως εκ τούτου δεν ισοδυναμεί με λόγο μη συμετοχής σε αυτό.

    Υ.Γ. Για τον προσωπικό κουρέα του Χίτλερ, δεν έχω άποψη, παρότι οι ιστορικές πηγές βρίθουν πληροφοριών, αλλά η πτώση του Ραιχ μετά βεβαιότητας μπορεί να αποδοθεί στη μοδίστρα του..
     
    Last edited: 31 Μαρτίου 2008
  8. Eri

    Eri

    Atroce Libertina νομιζω πως με την απαντηση σου αποδεικνυεις πως "οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται" .....Πιαστηκες απο μια λεξη (ψαρωτικη) κ ξεφυγες απο το θεμα του νηματος στο οποιο παρεπιπτοντως η ερωτηση δεν ειναι αν ειμαστε Κ/υ/περβ αλλα σε ποιο τμημα του bdsm προσανατολιζομαστε......

    Απο κει κ περα το κειμενακι σου μαλλον σαν επιδειξη γνωσεων πανω στα λογια ελληνικα μου φαινεται (εχει γινει μοδα τελευταια) αλλα αν ημουν καθηγητρια θα μηδενιζοταν λογω του οτι ειναι εκτος θεματος.....  
     
  9. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Θα συμφωνήσω "ανεπιφυλάκτως, αδιαιρέτως και ποικιλοτρόπως" με την Eri. Αν δεν απατώμαι η δημοτική πλέον αποτελεί την επίσημη καθομιλουμένη και καθώς όλοι εδώ, απευθύνονται σε ένα ακροατήριο με διαβάθμιση γνώσεων και ικανότητας τόσο γλωσσικά αλλά και χειρισμού του λόγου και δη του γραπτού, σκοπός θα έπρεπε να είναι η κατανόηση από όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων. Διαφορετικά για ποιον άλλον λόγο να γράψει ο "καθείς" κάτι αν όχι για την δική του επίδειξην αφού δεν έχει στόχο να αποδώσει την άποψη του η οποία να είναι κατανοητή από όλους ή τουλάχιστον τους περισσότερους εδώ. Τώρα αν κάποιοι καταλήγουν να χρησιμοποιούν υπερσυντέλικους με επαύξηση κτλ, επειδή απλά το σπούδασαν ή από ψώνιο θεμιτό αλλά "κατ'εμέ" τίποτα δεν καταφέρνουν. "Τούμπαλιν" μάλλον καταντούν φαιδροί το "ολιγότερον" και σε σημείον τέτοιο που δεν θα μπει κανείς στον κόπο να διαβάσει τα κείμενα τους που ενδεχόμενα να λένε και πολλά, ίσως όμως και τίποτα, παρά την θέα του περιτυλίγματος αυτού του γλωσσικού αλλά δυσκολοκατανόητου (μην πω ακατανόητου) πλούτου.

    Ελπίζω παράλληλα να μην καθιερωθεί εντός ολίγου και το πολυτονικόν σύστημαν εις την διαδραστικήν αυτήν κοινότηταν γιατί πρωτίστως ποτέ δεν υπήρξα καλός στον διαχωρισμό των κανόνων και την χρήσιν οξείας, βαρείας και περισπωμένης και δευτερευόντως διότι πρέπει να γίνει και προσπάθειαν εύρεσης drivers για την καθαρεύουσαν μην πω αρχαιοελληνικήν γλώσσα (να με ενημερώσετε για το που πηγαίνει το πράγμα) και εγκατάσταση αυτής εις το pc και πού να ψάχνω τώρα...

    Συγνώμη στην νηματοθέτιδα εκφράζω για αυτό το άσχετο post αλλά είπα να... "επιδειχθώ" και εγώ με την σειρά μου. Αυτά τα ολίγα........
     
    Last edited: 1 Απριλίου 2008
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    τι είναι το β/δ και ποία η διαφορά του με το δ/ς και το σ/μ ;

    εγώ δήλωσα το πρωτελευταίο ,μίας και σαν σκλάβος που γουστάρω είμαι ο χείριστος ! χεχεχε

    τέλος όλο σκλάβες γεμίσαμε ; να το γυρίσω στο σαδό ;  
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    Αγαπητή Atroce Libertina,

    Το συγκεκριμένο νήμα, στάθηκε η αφορμή και το "χρησιμοποίησα" για να μοιραστώ τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου, οι οποίοι θα ήταν πράγματι άδικοι αν επικεντρώνονταν στα αποτελέσματα μιας ψηφοφορίας.

    ΥΓ. Πολύ όμορφο το avatar σας. Οι προραφαηλιτες είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου  
     
  12. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Eri,

    παρατήρηση 1η : δια του προκείμενου νήματος, τίθενται, ουδόλως "ψαρωτικώς", τρία ερωτήματα-θέματα (φύλο, status, προσανατολισμός σε τμήμα bdsm) και όχι ένα.

    παρατήρηση 2η : ουδείς (κατά το "καθείς", αγαπητέ chemical 23), υποχρεούται προς τοποθέτηση στο σύνολο των τεθειμένων ερωτημάτων, ακόμα και όταν αυτά συντρέχουν σωρρευτικά, ιδίως όταν προκρίνει ένα εξ αυτών ως κραταιό, με αποτέλεσμα να επικεντρώνει επ΄αυτού το σκεπτικό του, διαλαμβάνοντας τα λοιπά ως περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

    παρατήρηση 3η : εξακολουθώ να διατηρώ απορία περί της χρείας και σημασίας της εκφράσεως "..όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.." καθώς, εν προκειμένω, αδυνατώ να αντιληφθώ ποιά είναι η "μύγα".

    παρατήρηση 4η : ουδέποτε ταυτίστηκε, απαραίτητα τουλάχιστον, ο τρόπος εκφράσεως μιας προσωπικότητας, έστω δια του εγγράφου αυτής λόγου, με την έννοια της "επίδειξης γνώσεων". Μη γίνεσαι θερμόαιμη και καχύποπτη..

    παρατήρηση 5η : Το τί συνιστά λόγια ελληνικά, η αναγκαιότητα χρήσεώς τους και η κατάδειξη του είδους της προσωπικότητας, η οποία πράγματι τα κατέχει και τα μετέρχεται, χρήζει ξεχωριστού νήματος και πλήθους εκπαιδευτικών ωρών.

    παρατήρηση 6η : Ευτύχημα αποτελεί το γεγονός πως οι καθηγητές δεν υπόκεινται σε διαβαθμίσεις και προαγωγές καθώς εάν κατείχες τέτοια ιδιότητα και ιδίων κατόπιν των παρατηρήσεών σου περί "εκτός θέματος" και "μηδενισμού του γραπτού", θα ευρισκόσουν διαρκώς στη δυσάρεστη θέση να αναρωτιέσαι για την αδυναμία ανελίξεώς σου.

    παρατήρηση 7η : Περί "μοδός", παρότι άτοπη η χρήση του όρου εφόσον πρόκειται για τον έγγραφο λόγο, κολοκυθόπιτα..

    Αγαπητή zinnia,

    χαίρομαι για την ανταπόκρισή σου και σε ευχαριστώ για τα σχόλιά σου, ανταποδίδοντας την εγκαρδιότητα που εν κατακλείδι μου επεφύλαξες.

    chemical23,

    εκτιμώ την απρόσφορη απόπειρά σου, συντελεσθείσα δια της πρώτης "πανλογιωτάτης" παραγράφου σου, να προσομοιάσεις, έστω και κατ' ελάχιστον, σε εκείνους, τους οποίους, μετά κακεντρέχειας - η οποία, σημειωτέον, συνιστά το μοναδικό θετικό στοιχείο της προσεγγίσεώς σου - μέμφεσαι. Ωστόσο :

    α) Εάν όντως "δεν απατάσαι και η δημοτική αποτελεί την επίσημη καθομιλουμένη", ακόμη και αυτήν θα πρέπει να μάθεις να την χειρίζεσαι ορθώς..

    β) Ουδέποτε αποτέλεσε επιδίωξή μου το να καταστώ κατανοητή από πολλούς, πολλω δε μάλλον από όλους και η ολιγάρκεια αυτή σε καμία περίπτωση δεν συνιστά "επίδειξη", τουναντίον "φίλτατε". Η με όποιον τρόπο πηγαία εκδήλωση της προσωπικότητας του καθενός, δεν εξυπηρετεί απαραίτητα σκοπιμότητες.

    γ) Αντιλαμβανόμενη πως η προκείμενη "έξαρσή" σου εξικνείται, αποκλειστικά και μόνο, από την εν τοις πράγμασι δυσχέρειά σου να αντιλαμβάνεσαι υψηλού διαμετρήματος τοποθετήσεις και καθώς μεταφράζω αυτήν ως "κραυγή αγωνίας", δια της οποίας, αναγνωρίζοντας, ο ίδιος προσωπικά, την εν λόγω μειονεξία σου, επιχειρείς, με άκομψο, οπωσδήποτε, τρόπο, να την αποκρύψεις ή σε κάθε περίπτωση να την δικαιολογήσεις, προτείνω ανεπιφύλακτα την παύση της ενασχολήσεως σου με τον "γλωσσικό - δυσκολοκατανόητο ή μη - πλούτο". Καθ' είς εφ' ω ετάχθη.. άλλως, jedem das seine..


    Μετανοείτε και αγωνιάτε, ήγγικε γαρ το πολυτονικόν..
     
    Last edited: 1 Απριλίου 2008