Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χέρι [δλδ hairy]

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος nýchta, στις 8 Ιανουαρίου 2016.

1.   λίγο άκυρο ως επιχείρημα το ότι γεννιόμαστε άτριχοι κι αυτή είναι η φυσική κατάσταση ενός κορμιού, ε;
    χαχ

2. εκφραστείτε ελεύθερα!
    σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε το ίδιο και προσοχή στην έξοδο!  

3. Όντως. Αλλά δε βρήκα άλλο...  

4. Φαντάζομαι, όταν λες "φυσικό", εννοείς να μην έχει γίνει αποτρίχωση ούτε μια φορά:

Last edited: 8 Ιανουαρίου 2016
  5. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Μαζί σου... αλλά έχω δει εγώ νεογέννητα με μαλλί αφάνα...

6. χαχαχα...Φαντάζομαι η νηματοθέτρια δεν αναφέρεται στο τριχωτό της κεφαλής  

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Sorry αλλά εγώ τις μόνες τρίχες που κοιτάζω στην όποια σύντροφο, είναι εκείνες στο κεφάλι.
    Του γουνιού δεν με πολυενδιαφέρουν και στη μάπα, ευτυχώς δεν είχα ποτέ μου κάποια αξύριστη...   
    Anyway, έχω τρελό σκάλωμα με τις φυσικές κοκκινομάλλες... 

Υ.Γ.

Εύχομαι να μην βγήκα off topic...ήδη...  

8. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Δεν αναφέρομαι στο τριχωτό της κεφαλής... Unfortunately, God works in mysterious ways... ;-)

9. λατρεμένοι μου, εδώ ασχολούμαστε με τις τρίχες στο κορμί.

10. I know what you mean...

11. κυρίως αναφέρομαι στην ομορφιά της φυσικότητας, που όμως δεν προκύπτει καταναγκαστικά... μα δε θα ήθελα να προσανατολίσω και να περιορίσω το θέμα.