Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χίλιες και μια νύχτες .. :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cob, στις 18 Ιουνίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cob

cob Regular Member

Εκείνος: Το Αφεντικό, γοητευτικός, προσεγμένος, καλοντυμένος, μυρίζει ωραία  , μιλάει ωραία .. Πολύ γοητευτικός στα μάτια της   κοκκινίζει και χαμηλώνει το βλέμμα όταν την κοιτάει ή της μιλάει  
    Εκείνη: Η πρώτη της δουλειά, πολύ νέα, ντροπαλή, συνεσταλμένη, χαρούμενη, γεμάτο όνειρα, για κάποιο λόγο όταν είσαι νέος πιστεύεις ότι θα έχεις την καλύτερη δουλειά, θα φτιάξεις την τέλεια οικογένεια, και η ζωή σου θα είναι τέλεια, αλλά όσο μεγαλώνεις καταλαβαίνεις ότι η ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη και τίποτα δεν είναι τέλειο ..   επίσης μαθαίνεις να μην κρίνεις κανέναν .. και όσο ζεις μαθαίνεις ..  

Εκείνη τον ερωτεύεται κρυφά .. εκείνος το ίδιο   Πλατωνικός έρωτας  

Εκείνη ζαλισμένη από το ποτό πέφτει στην αγκαλιά του .. εκείνος την φιλάει .. ακόμα πονάω όταν το σκέφτομαι αυτό  

Τίποτα δεν είναι τέλειο .. Κάπου τον πλήγωσε και αυτός δεν την συγχώρεσε ποτέ .. όσο και αν τον παρακάλεσε .. ίσως ο πληγωμένος εγωισμός του .. ίσως κάποιες ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις και αναζητήσεις .. ίσως κάτι άλλο .. ίσως τίποτα από όλα αυτά .. δεν ξέρω ..

Εκείνη σε χάλια ψυχολογική κατάσταση .. ψάχνοντας να βρει . . απαντήσεις .. τι έφταιξε τι δεν έφταιξε .. πως και γιατί .. (ηλίθια) Κατάθλιψη .. εμετούς από την στεναχώρια .. διάθεση 0 .. (και πάλι ηλίθια)

Εκείνος έχει ήδη βρει κάτι άλλο ..

1 χρόνο μετά .. εταιρικό event .. εκείνος με το νέο βδσμ amore του .. επιδεικνύοντας στην κακιά μάγισσα που θέλει να τους χωρίσει (εγώ είμαι αυτή) την αγάπη τους με κάθε τρόπο ..

Εκείνη χωρίς amore .. φλερτάροντας με έναν άγνωστο .. χωρίς λόγο ..

Τέλος .. υπάρχει μόνο μια πικρία .. και κάτι χαζά σχόλια σε ένα βδσμ φόρουμ

2. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Χίλιες και μια νύχτες ..  

αντε ξεκολα πια!!!! ειπαμε βρηκε αλλη ! τελος!
    θα μπορουσε και να μην ηταν βδσμ το νεο του αμορε αλλα απλα μια αλλη βανιλλα σχεση και μαλιστα με μια κοπελλα λιγοτερο ομορφη και λιγοτερο εξυπνη και λιγοτερο μορφωμενη απο σενα , συμβαινουν καθε μερα αυτα.
    τελικα εσυ εισαι βδσμ ανθρωπος αφου αυτοβασανιζεσαι τοσο καιρο μ αυτη την υποθεση
    αειντε παρατα τους και κοιτα μπροστα κι αν σου βγαινει καποιο βδσμ στατους ακολουθησε το αλλα για σενα και μονο.
    καλημερα .
    .

3. katerina

katerina Regular Member

Μη στενοχωριέσαι καλή μου…. 

Ξέρω πως ότι και να πω δεν θα σε βοηθήσει, να ξέρεις πως όλοι οι άνθρωποι το περνάμε αυτό. Πείσε τον εαυτό σου πως δεν τον θέλεις πια! ….είναι δύσκολο αλλά μπορείς , στην αρχή κορόιδεψε τον εαυτό σου , πες ψέματα στον καθρέφτη σου (να το επαναλαμβάνεις πολλές φορές την ημέρα)ίσως σου φαίνεται χαζό… αλλά «δουλεύει» , σιγά σιγά θα το πιστέψεις και εσύ!  

Υ.Γ. Μη του δίνεις την χαρά της επιβεβαιώσεις.  Μη περιμένεις πως θα τον συγκινήσεις με τον οίκτο, δεν πιάνουν αυτά ( άκου που σου λέω) !!!!   

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

εσεις οι γυναικες δεν χανεστε .... ολες βρισκουν αργα η γρηγορα .....
    βλεπεις .. η γυναικα ειναι το μοναδικο θηλαστικο στον πλανητη , που μπορει να κανει ερωτα και ταυτοχρονα να λεει μεσα της : "τι μαλακας Θεε μου !!!..." ....
    η γυναικα ειναι σκληρη , πολυ σκληρη ...μοναχα ο εγωισμος της πληγωνεται ......
    μονο ενας αντρας ποναει πραγματικα ........

τεσπα .. υπαρχει ενα σχετικο νημα με ελειψη φωτος και παρεας ....

6. Storm

Storm Regular Member

Re: Απάντηση: Χίλιες και μια νύχτες ..  

Νομίζεις.

7. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χίλιες και μια νύχτες ..  

ετσι πιστευα και εγω ... οτι απλα νομιζα .... αλλα η ζωη διδασκει διαφορετικα .....
    αλλα για να μην ειμαι τοσο απολυτος , θα παραδεχτω οτι μπορει απο καψουρα και σε νεαρη ηλικια , να σχιστει και η γυναικια καρδια ...μετα τα 27-28 της ομως.. εχει γινει γρανιτης ....

8. Predator

Predator Regular Member

Κοίτα μπροστά και ξεκίνα για νέες περιπέτειες και αναζητήσεις ή κάτσε και άραξε για λίγο να βρείς και πάλι τον ρυθμό σου. Οτι έγινε, έγινε. Είναι εύκολο να νοιώ8εις πικρία, 8υμό, απορία και σχεδόν αδύνατον να ανατρέξεις και να αντλήσεις "θεραπευτικό πόνο" από τις καλές αναμνήσεις. Και φαντάσου οτι θα κάνεις ασυνείδητα και πράγματα που θα σου θυμίζουν συνέχεια την σχέση. Aυτό και αν πονάει. Σαν ξερό ρύζι κάτω από γόνατα. Το κεφάλι όμως ψηλά, βαθιά αναπνοή και focus. Να σου πώ και κάτι άλλο: Εγώ προσωπικά θεωρώ οτι δεν υπάρχει απολύτως κανένα "γιατροσόφι" για τον χωρισμό. Υπάρχει η έννοια "χρόνος" και η ικανότητα "υπομονή". Διάλεξε και πάρε. Πάρε και τα δύο. Γιατί όχι? Τσάμπα είναι. ( και τα έχεις ήδη   )

9. thaleia

thaleia Contributor

isnogood εχεις δικιο, δυσκολευτικα να το παραδεχτω αλλα ετσι ειναι !

10. Durcet

Durcet In Loving Memory

Τώρα τι πρέπει να κάνουμε; Να παρηγορήσουμε τη νηματοθέτρια, λέγοντάς της πως θα βρει αυτό που επιθυμεί, πως μπορεί να γυρίσει πίσω ο "πρίγκηπάς" της; Να τα βάλουμε μαζί του που τόλμησε να είναι με κάποια άλλη (σαν δε ντρέπεται το καθίκι  ). Να βάλουμε όλοι μαζί τα κλάματα για συμπαράσταση στη νηματοθέτρια;

Μέχρι να βρούμε τι πρέπει να κάνουμε, προτείνω τη μετονομασία του νήματος από "Χίλιες και μία νύχτες" σε "Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά"...

11. gaby

gaby Guest

συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες, αλλά γιατί να μην την παρηγορήσουμε, είναι κακό; Θα την βλάψει; Θα μας χαλάσει; Πολύ δυναμικοί έχουμε γίνει τελευταία.

Αλλά και πάλι, κοριτσάκι γλυκό,

Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας, συμβαίνει και στους εξυπνότερους να το φυσάνε και να μην κρυώνει, να πονάνε τόσο που να μην μπορούν να πάρουν ανάσα, όλοι οι άνθρωποι τα περνάνε, θέμα ευαισθησίας είναι.

Οι μόνοι που ξεπερνάνε σχέσεις σκανδαλωδώς εύκολα είναι αυτοί που δεν σχετίζονται. Αλλιώς, όσο πιο βαθιά σχετίστηκες, τόσο πιο πολύ πονάς.

Βοηθάει να μπορείς να δεχτείς τα άδικά σου, βοηθάει πάρα πολύ, αλλιώς γυρνάς γύρω γύρω απ το θέμα, σαν την άδικη κατάρα, για καιρό.

Πού το ξέρεις ότι είναι BDSM η καινούργια; Αυτό από πάντα με ιντριγκάριζε στην περίπτωσή σου.

Για την πικρία κάνε κάτι. Τα σχόλιά σου δεν είναι χαζά.

12. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Κάνετε τέτοιες ανωμαλίες εσείς οι vanilla άνθρωποι;... 

Κορίτσι μου, σίγουρα bdsm άνθρωπος ήταν δεν το είχες καταλάβει;...  

Αφού στο είπα ήταν bdsm άνθρωπος εσένα θα είχε μαζί του;

Εδώ, vanilla κορίτσι, κάνεις ένα λάθος.
    BDSM φόρουμ είναι κατά 15%, το άλλο 35% είναι: βανίλλια, βύσινο, κεράσι κ.λ.π., ένα 25% είναι: "ψάχνω τον πατέρα των παιδιών μου", και τέλος το 25% είναι: να είχαμε να λέγαμε, θεωρία, φιλοσοφίες αναλύσεις και από πράξεις μηδέν, μέσα σ΄αυτό το ποσοστό παίζουν και οι: "ψάχνω τρύπα να τον βάλω", αυνανισμός μέσα από φαντασιώσεις και άλλα τέτοια προχωρημένα πράγματα... 

Παρ΄ όλα αυτά, οι γκουρού... bdsm άνθρωποι, σου εύχονται να το ξεπεράσεις γρήγορα και σύντομα να μας γράψεις ότι είσαι πολύ ευτυχισμένη δίπλα σε έναν ΑΝΘΡΩΠΟ.

Last edited: 18 Ιουνίου 2010
Thread Status:
Not open for further replies.