Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χίλιες και μια νύχτες .. :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cob, στις 18 Ιουνίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Babylon

Babylon Regular Member

Χεχ

Μια χαρά πάει μπροστά ο Έλληνας και οι άλλοι από πίσω (πισωκολητό). Από αρχαιοτάτων χρόνων.

2. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

@isnogood: Δηλαδή αν δεν κάνεις αυτό που η φύση επιβάλει και στον τελευταίο μπαμπουίνο, δεν ολοκληρώνεσαι ως άνθρωπος. Ενδιαφέρουσα άποψη, μην έχεις ωστόσο την αυταπάτη ότι είναι και αυταπόδεικτα, διαχρονικά και καθολικά αποδεκτή.
    @babylon: ωωωω....γενίκευση ΚΑΙ ομοφοβία στην ίδια πρόταση! Να ρε, δείτε πως δομείται σωστά η καφενειακή αργκό!

3. Babylon

Babylon Regular Member

Άσε μωρέ που'μαθες και καφενειακή αργκό που-ούτε-έξω-από-καφενείο δεν έχεις περάσει.

Ααααααχχχ....Καιρό έχουμε να το κάνουμε αυτό. ; )

4. Dolcett_Cabana

Ρε τράβα παράγγειλέ καναν faguchino εκεί περα που καφενείο έχεις δεί μόνο σε αδελφίστικα λευκώματα-για-την-παλιά-αθήνα.

(ναι, και μένα μού χε λείψει)

(τσιγαράκι?)

5. Babylon

Babylon Regular Member

Εγώ-ρε σε καφενείο μεγάλωσα πίνοντας ούζο από το μπιμπερό και ακούγοντας ΑΕΚ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ για νανούρισμα. Έπαιζα Θαννάση και πλακωτό πριν μάθω τι είναι η κουδουνίστρα. Που θα μου πεις εσύ... Και μιας και το αναφέρεις, σε κάποιο από αυτά τα αδελφίστικα λευκώματα για την παλιά Αθήνα είχε πάρει το μάτι μου μια φωτογραφία σου να πίνεις τσαι με την βασίλισσα, με το μικρό σου δαχτυλάκι σηκωμένο.

(τσιγαράκια τέρμα dammit)

6. Dolcett_Cabana

δεν ήταν το μικρό μου δαχτυλάκι που ήταν σηκωμένο, αλλά το περάσανε μετά αερογράφο, καταλαβαίνεις, μικρή κοινωνία τότε η αθήνα, βασίλισσα πράνα, αφορμή ζητάγανε οι πέζαντς...

(δε βοηθάς...πάνω που έλεγα στο φίλο μου τον ιζνογκούντ ότι δε θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά...δε βοηθάς)

7. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Re: Απάντηση: Χίλιες και μια νύχτες ..  

Αγαπητή συναδέλφισα βανίλα, χωρίς καμία εμπάθεια κρίνω ελλειπης την προσεγγιση σου στο έργο της βανδής και έτσι σου θυμίζω το στοίχο που η ουσία του βρίσκεται στα πολλαπλά ΠΑ που υποδηλώνουν την κατηγορηματική και παθιασμένη άρνηση της γυναίκας να παντρευτει.

ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ
    ΠΑ ΠΑ ΠΑ
    ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...

Με δεδομένο αυτό, θα σου πρότεινα μια πιο ενδελεχη μελέτη του καλλιτεχνικού έργου που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επαναξιολόγηση των εννοιών και μεταστοιχειωση των συμπεριφορών που θα βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά υπαρξιακά αδιεξοδα

8. Syrah

Syrah Contributor

Moderator's notification:

Αγαπητή cob, οι προσωπικές σου σχέσεις με τους συνομιλητές σου δεν ενδιαφέρουν τα fora του Greek BDSM Community. Δεν βρίσκεσαι σε χώρο διαδικτυακού κρωξίματος και σε παρακαλώ πολύ να μην επαναληφθούν τέτοια νήματα - συγκαλυμμένες καταγγελίες, γιατί δεν τιμούν κανένα.

Thread Status:
Not open for further replies.