Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαμένη στα δαιδαλώδη μονοπάτια της σακατεμένης λογικής μου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Siren_Peisinoe, στις 11 Σεπτεμβρίου 2014.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Σκέψεις από την εποχή που έψαχνα να βρω κάτι για να νιώσω.

Αν μάθεις για καιρό να μη σε αγγίζει τίποτα, είναι δύσκολο να νιώσεις. Όταν συμβεί σε κατακλύζουν τα πάντα από κάθε μεριά.
    Και θες το μούδιασμα. Το ξανα βρίσκεις. Και μετά ακόμα πιο δύσκολο. Πλέον πολύ λίγα σε κάνουν να νιώσεις πραγματικά.
    Ψεύτικες προσωρινές αισθήσεις έχουν εισβάλλει. Αντικαθιστούν την πραγματικότητα.
    Αναζητάς α π ε γ ν ω σ μ έ ν α λίγο γνήσιο συναίσθημα.
    Θα το βρεις άραγε ξανά;
    Τι ζητάω ρε γαμώτο; Λίγο να νιώσω. Πολλά ζητάς σε ένα κόσμο του γρήγορου φαγητού, του ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε.
    Αναρωτιέμαι, εγώ έχω αρχίσει να γίνομαι κύβδηλη ή ο υπόλοιπος κόσμος;
    Το μόνο σίγουρο: Κάτι, κάποιος πηγαίνει λάθος.

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

φανταζομα το εχεις βρει πλεον... παρηγορο για μας που ειμαστε ακριβως εκει...

3. Siren_Peisinoe

Παλεύω καθημερινά να μην κλείσω πάλι τους διακόπτες. Είναι ιδιαίτερα δελεαστικό.
    Παλεύω για να κρατιέμαι και να νιώθω.
    Να μην κλείνεται η ψυχή μου στο μπουντρούμι το τόσο όμορφο που της έχω φτιάξει.
    Λες να, λίγο να βουτήξω ξανά στη λήθη. Μόνο λίγο.
    Σαν να σαι κανένα πρεζόνι που θέλει τη δόση του.

4. lizard_

5. Siren_Peisinoe

Μη κατσουφιάζεις καλό μου. Όλοι βρίσκουμε το δρόμο μας σιγά σιγά. Βήμα το μήμα, συναίσθημα το συναίσθημα.
    Μέγα κακό για έναν άνθρωπο με βαθιά αισθήματα να μάθει να τα αποκλείει.
    Σίγουρα γλιτώνει κακοτοπιές. Κακομαθαίνει όμως στο να μη νιώθει. Κακομαθαίνει στο εύκολο.
    Φοβάται πλέον εκείνο που αρχικά ήταν φύση του.

6. Κάποτε σκότωσα ένα παιδί,
    για να το σώσω από τον εαυτό του.
    Είπα "κάλλιο νεκρό, παρά βουβό"
    Χωρίς χαμόγελο, χωρίς ψυχή
    Από τότε συλώ τους τάφους
    αναζητώντας μάταιες συγκινήσεις....

7. Siren_Peisinoe

Καλημέρα φίλτατε, θλιβερά ωραίες σκέψεις...

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Πολύ μαυρίλα ρε παιδιά, πολύ μαυρίλα.
    Αντε, λέω να σας βάλω ένα ωραίο τραγουδάκι για την περίσταση, να ευθυμήσετε.

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Απλά κάποτε φτάνεις ν' αποδεχθείς ότι ίσως και να είσαι σαν τα Ρώσικα βουνά του Λούνα πάρκ...Κρατάς το κελάρι στο ενα τσεπάκι και τους ορίζοντες στο άλλο...Και τα δυο "αναγκαία" είναι σε κάποιους από μας...Και σιγοτραγουδάς μες το κεφάλι παιδικά τραγούδια...που όσο περνάει ο καιρός, ρυτίδες αποκτούν...Και ξεραίνονται τα μάτια...και ξεραίνονται τα χείλη..Αλλά που είναι γραμμένο ότι το δάκρυ πρέπει πάντοτε να είναι υγρό και το γέλιο θορυβώδες? Δεν πα να είναι ο κόσμος ψεύτικος? Από χαρτόνι φτιαγμένοι οι ουρανοί σου...και τα σύννεφα σου από μελάνι...Και η ανώμαλη προσγείωση της πτήσης μέρος είναι...

@underherfeet ωραίο άσμα έβαλες... 

10. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Εγώ τους έχω κλείσει. Και πρέπει να σηκώνει πολλά βάρη κάποιος για να μου τους ανοίξει. Και όχι μόνο αυτό βέβαια.. Πρέπει να ξέρει να καλύπτει καλά το μαύρο. Ή στην τελική να το ξεβάψει. Πρέπει να ξέρει να γκρεμίζει καλά τοίχους σκληρών εμπειριών κι έπειτα να μαζέψει προσεκτικά τα μπάζα.. Το κυριότερο; Πρέπει να κάνει το μυαλό μου να γελάσει δυνατά, να κλάψει γοερά, να αρρωστήσει ανεπανόρθωτα, να το εγχειρήσει και αν πετύχει, τότε οι αρτηρίες με κοχλάζον αίμα να καταλήξουν στην καρδιά μου...

11. lizard_

το κανεις να φαινεται τοσο ευκολο...  

12. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Μακάρι.... Αλλά που;