Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρταετοί (flashback)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Xtx, στις 24 Ιανουαρίου 2022.

1. Don Corleone

Don Corleone The Master Of Disquise

Αν έχω χάσει στιγμές...αν έχω κάνει απολογισμό χρόνους μετά!...Δυστυχώς όταν είσαι νέος και άπειρος δεν αξιολογείται σωστά η κάθε περίπτωση που σου χαρίζεται...Είναι και ο χρόνος ο κερατάς που πιστεύεις ότι θα σου κάνει τα χατίρια για πάντα και πάντα θα έχεις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες..
    Lente hora, celeriter anni.

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ήταν Απρίλιος του 2019, είχα πάει στη Ρόδο για Συνέδριο.
    Ένα βραδάκι, αποφασίζω να ξεσκάσω σε ένα rock bar στην παλιά πόλη. Είναι μια τουρίστρια που με κοιτάει όλη την ώρα (ωραία τύπισσα, δεν λέω). Σε κάποια φάση, έρχεται ναζιάρικα δίπλα μου και μου ζητάει να πιει από το ποτό μου. Ωχ! Αμάν! Από τα χειρότερά μου η ανταλλαγή σάλιων με άγνωστα πρόσωπα (καλά-καλά και με γνωστά δεν είναι και το καλύτερό μου). Της είπα αν θελει να της πάρω ένα ολόδικό της και με κοίταζε σαν ούφο