Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χειμώνας vs καλοκαίρι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος фетишoмазох, στις 22 Σεπτεμβρίου 2016.

?

Τι αγαπάτε..

1. Χειμώνας

10 vote(s)
    33,3%
  2. Καλοκαίρι

11 vote(s)
    36,7%
  3. Άνοιξη

2 vote(s)
    6,7%
  4. Φθινόπωρο

7 vote(s)
    23,3%
  1. фетишoмазох

фетишoмазох Regular Member

Ακούω πολλά γύρω μου τελευταία και προσωπικά με έχουν 'πρήξει'' κάποιοι που ανυπομονούν να έρθει ο πολυπόθητος χειμώνας τους και έτσι αποφασίζω να ανοίξω την κρίσιμη ψηφοφορία..
    Είμαι γνήσιο τέκνο του θέρους ,γεννημένος στις αρχές Ιουλίου και μέγας υποστηρικτής της εποχής!
    Τον χειμώνα τον μισώ ,όχι πολλές ευκαιρίες για εξόδους..κλείσιμο μέσα..είναι καταθλιπτικός .κρύα ..ο οργανισμός αδυνατίζει και αρρωσταίνει πιο εύκολα αυτήν την εποχή,τουλάχιστον εκ προσωπικού [προσωπικώς δεν αρρωσταίνω συχνά αλλά είναι πάντα χειμώνας!] μουντοί καιροί..χάλια τον μισώ!
    Το καλοκαίρι το λατρεύω!
    Χίλιες φορές ..ζέστες ,,,καύσωνες ..να ιδρώνω..να κάνω μπάνια...ευκαιρία και κίνητρα για εξόδους ..για εξωστρέφεια..ατελείωτες βόλτες..καλοκαιρινά ρούχα..είναι γαμάτη εποχή.
    Και παραφράζοντας την φράση κάποιου ''χειμωνικού'' θα πω το εξής..αν ήταν δυνατόν κάθε χρόνο...θα έφευγα Οκτώβριο για Αυστραλία και θα ξαναγύριζα πάλι εδώ τον Μάιο!
    Καταθέστε τις προτιμήσεις σας....
    [Για χάριν περισσότερης ακριβείας και εύρους επιλογής προσέθεσα επιπλέον και την άνοιξη και το φθινόπωρο ως επιλογή].

2. folha

folha deja vu

Κι εγώ του καλοκαιριού είμαι   Αν μπορούσα θα δούλευα ένα εξάμηνο στο βόρειο ημισφαίριο κι ένα στο νότιο!

3. gazza

gazza Regular Member

Μαιαμι η Καραιβικη μονιμα αν γινοταν

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Και σκάει μύτη ο "χειμερινός". Το καλοκαίρι τ' απεχθάνομαι. Αν εξαιρέσεις την δυνατότητα να μείνεις στη θάλασσα με τις ώρες ( μέσα στο νερό, η ηλιοθεραπεία δεν μου λέει τίποτε. Άσε που δεν γουστάρω να ψήνομαι σαν την μπριζόλα ), είναι μια απέραντη αηδία. Ιδρώτας, πίεση που πάει κάτω απ' τις φτέρνες, αίσθηση κόπωσης, ραθυμία μέχρι ξεράσματος. Μετά, σχεδόν όπου κι αν πας γίνεται της πόπης ( για να μην ξεχάσω και τις ορδές από φάτσες κάθε ηλικίας με ζωγραφισμένα ηλίθια χαμόγελα ή που προσπαθούν, να πείσουν τον εαυτό τους ότι περνάνε γαμάτα ). Μπούτια, βυζιά πεταμένα χύμα στο κύμα ( όχι ότι με χαλάνε, αλλά να βρε αδερφέ μου, δεν είμαι και ποιος ξέρει πόσο οπτικός τύπος. Και όσο και να μην είμαι πουριτάνα, να μένει και κάτι στην φαντασία δεν είναι κι άσχημο ), γκαρίδες και τσαμπουκάδες της δεκάρας. Ζέστη που να θέλεις να ξεκολλήσεις το δέρμα σου απ' τα κόκκαλα. Φως για τόσες πολλές ώρες, που σου γίνονται τα νεύρα κουρέλια.

Απ΄την άλλη, χειμώνας. Κρύο που να σε τρυπάει στο μεδούλι ( καλά, στη χώρα μας και πόσο μάλλον στην πρωτεύουσα, όταν το θερμόμετρο δείχνει 10 βαθμούς, πολλοί/ες τρέχουν ν' αγκαλιάσουν το καλοριφέρ. ), ομίχλη που ακόμη κι ο πινόκιο να ήσουν δεν βλέπεις τη μύτη σου. Βροχή που δεν έχει σταματημό, τόση νύχτα που να μην θυμάσαι τι σχήμα θα είχε ο ήλιος.
    Ώρες να κοιτάς πίσω απ' ένα τζάμι ( ανθρώπους, τοπία, όλα να περνούν ), μυρωδιά από χώμα και νερό. Φευγαλέες αγκαλιές και παγωμένα χαμόγελα, κορμιά που σταυρώνονται καυτά, χαρτί, μελάνι, μουσικές...μελαγχολία, ενδοσκόπηση, απομόνωση και σκέψεις....ατέλειωτες σκέψεις και εισιτήρια...Αχνιστός καφές και στοίβες αποτσίγαρων στο τασάκι...
    Βαριά ρούχα, βαριές ψυχές...Να υπήρχε κάπου ένα μέρος που ο χειμώνας να βασίλευε 12 μήνες τον χρόνο ( χειμώνας, όχι "χειμωνάκι" ή φθινόπωρο ), θα έδινα ακόμη κι ένα νεφρό για να πήγαινα και να "ξεχνιόμουν" εκεί.

Last edited: 22 Σεπτεμβρίου 2016
  5. libra

libra Regular Member

Καλοκαιρι κ φθινοπωρο ας ηταν ολος ο χρονος, ετσι για λιγη ισορροπια. Χειμωνας με τιποτε κρυωνω μονιμα κ η ανοιξη με ψυχοπλακωνει.

6. ellianna

ellianna Regular Member

και να θελα δεν θα μπορουσα να το αποδωσω πιο σωστα! +1000 likeeeeee

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

8. rosenrot

rosenrot Regular Member

Αυτή η αίσθηση του παπλώματος πάνω σου.. είτε μόνος είτε με τον αγαπημένο σου..

[επίσης : winter is coming. .. . . xexe ]

9. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

10. Circe

Circe Lemon zest

Φθινόπωρο γιατί το λατρεύω. Τα πρωτοβρόχια του, την μυρωδιά της γης, τον μούστο του, την "ζέστη" του που ακόμη μπορείς να πας στην θάλασσα και να ηρεμείς μόνος σου, το "κρύο" του που κοιμάσαι άνετα τα βράδια, τα χρώματά του, τον Σεπτέμβρη του..

11. Καλοκαιρι = ζεστη, υγρασια, ιδρωτας, καψιμο.... Ανυποφορο πολλες μερες.

Χειμωνας = χιονι, τζακι, ζεστασια, ρομαντισμος.... Τον προτιμω!

12. Queen87

Queen87 Contributor

Γεννημένη Φεβρουάριο λατρεύω όμως τις ηλιαχτίδες του καλοκαιρινού ήλιου...
    Θάλασσα, καλαμαράκια και ενα λευκό κρασί δίπλα στα βράχια...
    Δεν μπορώ την μονοτονία... μου αρέσει το ηλιοβασίλεμα και η ανατολή, η μυροδιά του βασιλικού που μου θυμίζει νησί...
    Μου αρέσει η μυροδιά της βροχής γιατί μου θυμίζει τον μελανχολικό μου εαυτό...
    Χαίρομαι σαν παιδάκι τα Χριστούγεννα γιατί ψήνουμε μελομακάρονα.
    Φοράω γάντια κασκόλ... περιμένω να συναντήσω πάλι τον ήλιο...
    Με αγκαλιάζει ο χειμώνας... κουρνιάζω στην κρύα αγκαλιά του για να παρηγοριθώ...
    Χουχουλιάζω με ζεστή σοκολάτα...
    Και να επιτέλους ήρθε πάλι ο ήλιος... πάλι χαμόγελα και χαρές, έρωτες του καλοκαιριού...

Μια στιγμή είναι όλα... η στιγμή σου! Queen87.