Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 6 Μαϊου 2010.

1. Lady_No

Lady_No Regular Member

Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Mr_XP Νομίζω ότι είσαι κάπως...υπερβολικός!!!
    Μάλλον έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου...  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. ae1969

ae1969 Regular Member

Το double lock χρειάζεται για να μην σφίξουν οι χειροπέδες από μόνες τους. Για την εύκολη χρήση του υπάρχει και αυτό:
    Universal Handcuff Key - Handcuffs

Σχετικά με την ερώτηση αν βρίσκεις "αξιόπιστα" πράγματα σε sex-shops, μου φαίνεται ότι η απάντηση είναι από όχι ως πολύ δύσκολα - οπότε καλύτερα να αποφεύγονται για μεταλλικές χειροπέδες. Ακόμα και στο Λονδίνο που έχω κοιτάξει, στον τομέα των χειροπέδων κυριαρχούν απόλυτα οι φθηνιάρικες λύσεις (από ότι θυμάμαι μόνο σε ένα μαγαζί στο Soho είχε κάποια "αξιόπιστα" είδη).

3. Seduction

Seduction Regular Member

Αυτό που ονομάζεις ως τσαχπίνικο τρόπο, γίνεται για λόγους ταχύτητας που επιβάλλεται να υπάρχουν στη σύλληψη. Εχεις δίκαιο πως ο τρόπος που παρουσιάζουν οι φτηνές κινηματογραφικές παραγωγές δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις που προκλήθηκε οποιαδήποτε ζημιά και αυτό λόγω άγνοιας χρήσης του τρόπου. Αντίθετα έχουν παρουσιασθεί κάποιοι μικροτραυματισμοί, σε τόσο μικρό βαθμό που δεν χρειάστηκε ιατρική φροντίδα από τη χρησιμοποίηση άκαμπτων χειροπέδων.

Εχεις πραγματοποιήσει εσύ χειροπέδηση με τέτοιο τρόπο; Aν ναι, προκάλεσες κάταγμα ή άλλο τραυματισμό του καρπού; (!)

(!) Προτείνω να προσπαθήσεις να εκπαιδευτείς στη χειροπέδηση από κάποιον εξειδεικευμένο. Δοκίμασε τις τριπλές S & W ή ΑSP. Τσέκαρε και τις χειροπέδες αντίχειρα. (thumbcuffs). Μην χρησιμοποιείς άκαμπτες.

Μη τις περνάς από τη πλευρά της Ωλένης, προσοχή στο Ωλένιο νεύρο καθώς τις ασφαλίζεις.

Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2010
  4. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Re: Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

<καταφάσκει εμφατικά>

@Mr_XP: ακριβώς στην, συνήθως κατά λάθος, κρούση του οποίου οφείλεται ο πόνος που αναφέρεις.

5. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

@Lady_No
    @blindfold
    @Seduction
    @MasterJp

Έχουμε και λέμε:

1. http://www.textfiles.com/sex/EROTICA/H/handcu.txt
    Τρίτη παράγραφος, "A word of warning, [...]"

2. Bondage -- The Ten Commandments of Steel Bondage
    Σημείο 7, "DON'T APPLY HANDCUFFS [...]"

3. T: LOCKED-SHUT - 10 Questions for Steel Bondage Scenes
    9η παράγραφος, "Swing-on?"

Αν θέλετε κι άλλα, υπάρχουν, απλά είπα να σταματήσω μετά από τρια για να μην ξοδεύω πολύ χρόνο.

Μετά από αυτά εξακολουθεί βέβαια ο καθένας χάριν ελευθερίας του λόγου να δικαιούται να πει ό,τι θέλει, όπως ότι αυτά είναι υπερβολές, ότι τα γράφουν οι ξενέρωτοι οι αμερικάνοι που έχουν ψύχωση με την ασφάλεια, κλπ. Εγώ πάντως για να το κλείσω το θέμα όσο αφορά εμένα, να πω απλά το εξής:

Αν αξίζει να αναφέρεται εκεί έξω, αξίζει να αναφέρεται κι εδώ μέσα.

Μα ναι, φυσικά και λόγω άγνοιας χρήσης του τρόπου προκαλούνται όλες οι ζημιές, αλλιώς όλα είναι μέσα στα προβλεπόμενα του BDSM. Και ακριβώς μια από τις παραμέτρους αυτού του τρόπου προσπάθησα να εξηγήσω εδώ, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο συνάντησα αμφισβήτηση.

Από την σκοπιά της λογικής, (βλ. Λογική) οι ισχυρισμοί ανυπαρξίας τείνουν να είναι εξόχως μη-υποστηρίξιμοι. Δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι δεν έχει συμβεί ποτέ κάποιου είδους ζημιά, για τον ίδιο λόγο που δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι, ή ότι δεν υπάρχει θεός, ή ότι δεν υπάρχουν μαύροι κύκνοι. (βλέπε[ame="http://en.wikipedia.org/wiki/Black_swan"]Black Swan[/ame].) Μπορείς λοιπόν να μιλήσεις μόνο στατιστικά.

Ακόμα και από στατιστικής απόψεως όμως, δηλώσεις ανυπαρξίας περιστατικών απαιτούν όχι απλά εκτεταμένη, αλλά ολοκληρωτική γνώση όλων των περιστατικών τραυματισμού από χειροπέδες ανά τον πλανήτη από την εποχή που εφευρέθηκαν οι χειροπέδες, ή έστω όλων των μελετών που έχουν διεξαχθεί πάνω στο θέμα, και ένας ισχυρισμός ή ακόμα και μια υπόνοια κατοχής τέτοιας γνώσης εκ μέρους οποιουδήποτε είναι πράγμα μάλλον υπερφίαλο. Αν παρ' όλα αυτά θα ήθελες να υποστηρίξεις ότι λόγω σπουδών ή επαγγελματικής ιδιότητας κατέχεις τέτοια γνώση, δήλωσέ το άφοβα. Αλλά σε παρακαλώ παράθεσε τις περγαμηνές σου, αναλυτικά, για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις αυτό, τότε το μόνο φρόνιμο είναι να είσαι τόσο σεμνός στις δηλώσεις σου όσο κάποιος που δεν έχει τις περγαμηνές.

Μου αρέσει που ενώ εγώ ήλθα εδώ για να καταθέσω μια συμβουλή που θεωρώ σημαντική σε ένα νήμα που ζητάει ακριβώς αυτό, η συμβουλή μου όχι μόνο δεν εισακούστηκε, αλλά έβγαλαν κάποιοι και το συμπέρασμα ότι χρειάζομαι εγώ συμβουλή πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ λοιπόν για τις συμβουλές, αλλά μια και δεν ανήκω σε κανένα σώμα ασφαλείας, παρά είμαι απλώς ένας διεστραμένος εραστής, έχω εν τω μεταξύ εκπαιδευθεί μόνος μου, δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο.

6. Seduction

Seduction Regular Member

Mr_XP αρχικά πρέπει να χαλαρώσεις

Στη συνέχεια να μάθεις να διαβάζεις τα post με μια μια διάθεση που θα απέχει από τη νοοτροπία του ξερολισμού και του Mr ασφάλεια του ΒDSM..

Τώρα σχετικά με τις απαντήσεις σου

1. Παραθέτεις '"στοιχεία" από κάποια site του εξωτερικού, χωρίς να παρουσιάζεις τον αρθογράφο τους, χωρίς να γνωρίζεις τίποτα γι' αυτόν και χωρίς βέβαια να σκέφτεσαι πως μπορεί να τα έχει γράψει ένας Αμερικάνος MR_XP που μπορεί να γνωρίζει από πολλά έως τίποτα για τα θέματα που τοποθετείται. Ταυτόχρονα "προσπαθείς" να παρουσιάσεις τις πηγές σου σαν να έχουν την αναγνώριση και το κύρος του λεξικού του Μπαμπινιώτη.
    Δεν θα σε ακολουθήσω στη παράθεση δεκάδων link από κρατικές υπηρεσίες που είναι βέβαιο πως γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά. (Είναι ξεκάθαρο πως γκουγκλάρεις. Ψάξε να τς βρεις.) Δεν έχει νόημα.

2. Σου εξήγησα γιατί συμβαίνουν αυτά τα "ατυχήματα" που ανέφερες. Θέσε το υπόψη σου ή όχι.

Παρ' όλα αυτά, ενώ απάντησες σε όλα, "ξέχασες" να απαντήσεις σε αυτό: Eπαναφέρω το ερώτημα, μήπως σου διέφυγε.

Εχεις πραγματοποιήσει εσύ χειροπέδηση με τέτοιο τρόπο; Aν ναι, προκάλεσες κάταγμα ή άλλο τραυματισμό του καρπού; (!)

Μάλλον λησμόνησες τη παρακάτω αναφορά σου

Η οποία δείχνει καθαρά, ότι χρειάζεσαι συμβουλές. Επαναλαμβάνω, κράτα τες ή πέτα τες. Δικό σου θέμα.

Πόσο σοφό και φρόνιμο. (!) Και τελικά πόσο ασφαλές για κάποιον που έχει κάνει σημαία του, την ασφάλεια και την συναίνεση. Οταν "εκπαιδευόσουν' μόνος σου έθετες ερώτημα παρόμοιου τύπου; "Tώρα θα σου περάσω χειροπέδες. Εχω άγνοια και μπορεί να σου προκαλέσω υπερβολικό πόνο που είναι δυνατόν να φτάσει στα όρια πρόκλησης ζημιάς στο κόκαλο; Συναινείς;"

Mόλις αυτοαναιρέθηκες σε σχέση με τους κινδύνους που κατέθεσες ότι υπάρχουν λόγω άγνοιας και που πάνω σε αυτούς, στήριξες όλο το προηγούμενο post σου. Τελικά είναι εύκολο ή είναι κάτι που εμπεριέχει κινδύνους; Είναι δύσκολο για όλους τους άλλους εκτός από σένα;

Υ.Γ Σχετικά μα τα όσα γράφω, μη τα συνερίζεσαι. Εχω πλήρη άγνοια σε όσα τοποθετούμαι. Εγώ απλά περνώντας, είδα φως και μπήκα. Αφήνω τις περγαμηνές, τις γνώσεις, τις εμπειρίες κλπ σε άλλους-ες.

7. Ωκεανός

"Another thread bites the dust..." που θα έλεγε κι η deviantsub.

Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσα να απαντήσω, αλλά θα ήταν όλα εκτός θέματος. Μου αρκεί που μέχρι και το σχόλιο #17 εγώ προσέφερα κάτι στη συζήτηση. Με το #18 δεν προσέφερες τίποτα.

8. thanasis

thanasis Contributor

Μετά την χρυσή μουχρίτσα, έρχεται να κοσμήσει τον στίβο και η φθείρα από κρυπτωνίτη.  

9. iJ

iJ Regular Member

Ένα φονικό τσιμπούρι λείπει να έρθει να μας αποτελειώσει!  

10. Η διαμάχη σχετικά με το τρόπο που είναι σωστό να κλειδώνουν οι χειροπέδες μου έφερε στο νου μια φράση που έλεγε η μακαρίτισσα Μαλβίνα Κάραλη για τους αριστερούς: «τα πολλά κομμάτια της αριστερας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο ναρκισσισμός των μικρών διαφορών» Τείνω να συμφωνήσω με αυτή την οπτική και σκέφτομαι πως αυτό που οδηγεί σε μια τέτοιου είδους διαμάχη δεν είναι η επί της ουσίας διαφορά αλλά η απώλεια της διαφοράς. Αυτό είναι που γεννάει σκληρές αντιζηλίες και κάνει τα μέλη μια ίδιας ομάδας να συγκρούονται μεταξύ τους.
    Από την στιγμή που θα γεννηθεί η αντιζηλία οι αντίζηλοι μάχονται για ένα ακαθόριστο γόητρο και κατά βάθος μαλώνουν για το τίποτα. Το βλέπουμε σχεδόν καθημερινά εδώ μέσα (συχνά συμμετέχω έχοντας όμως συνείδηση περί του τίνος πρόκειται) και είναι ένα πολύ ενδιαφέρον φαινόμενο η τουλάχιστον εμένα με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από το πώς κλειδώνουν οι χειροπέδες. Συγγνώμη για την εκτός θέματος παρένθεση και συνεχίστε. Σας παρακολουθώ με προσοχή.
    Στα μεταξύ μας ζητήματα αν δεν υπήρχε η υπερβολή θα έπρεπε να εφευρεθεί

11. Ωκεανός

Re: Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Απέφυγα να δώσω απάντηση στον Seduction μπας και σωθεί το νήμα, αλλά τελικά το νήμα δεν σώθηκε, όπως φαίνεται μετά από 10 μέρες σιγής. Να προσθέσω λοιπόν δυο λόγια, παραμένοντας μέσα στα πλαίσια του θέματος του νήματος.

Από τα links που είχα παραθέσει στο σχόλιο #17, μια σύντομη ματιά δείχνει (σε όσους μη-ξερόλες μπουν στον κόπο να κοιτάξουν) ότι:

Το κείμενο του πρώτου link πράγματι δεν αναφέρει συγγραφέα. Μπορεί κάλλιστα να είναι κάποιος Seduction που γράφει ό,τι του κατέβει με υφάκι über-ξερόλα χωρίς καμία υποχρέωση να εξηγήσει που τα ξέρει αυτά που ξέρει. Γι' αυτό, το αγνοούμε και πάμε παρακάτω.

Το κείμενο του δεύτερου link αναγράφει στην αρχή του με μεγάλα γράμματα: The Ten Commandments of Steel Bondage by Harold E. Cox adapted by david stein from an article in the June 1982 GMSMA newsletter. Ο Harold E. Cox, αλλιώς γνωστός και ως T. A. Feldwebel, είναι Ph.D. Διδάκτωρ ιστορίας στο Wilkes University, Pennsylvania, 76 περίπου ετών, στο χώρο του BDSM από το 1950, εκδότης των περιοδικών Checkmate και DungeonMaster, διοργανωτής του ετήσιου διεθνούς S&M rendezvous Delta Run, κλπ. Ο David Stein είναι συγγραφέας, έχει γράψει βιβλία όπως το "Boots, Bondage, and Beatings" και το "Carried Away: An S/M Romance".

Το κείμενο του τρίτου link είναι γραμμένο από κάποιον που ακούει στο όνομα Tanos, και δεν είναι κανένας σπουδαίος, είναι απλώς ο ιδρυτής του enslavement.org.uk, του slaveregister.com, του Manchester Munch, κ.α. ενώ γράφει στο informedconsent.co.uk, στο Collarme.com and στο ***.com. Ολόκληρο το βιογραφικό του είναι εδώ: Tanos's bio.

Θα επανέλθω στο ζήτημα για να προσθέσω και κάποιες άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

12. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

!!! Pathetic, αν και αναμενόμενο.

Mr_XP, εαν σε ευχαριστεί να ζεις τις ερωτικές σου στιγμές με το εγχειρίδιο στο χέρι ή αν σε ικανοποιεί να κινείσαι κατά πως διάβασες τον Tanos, τον Cox ή όποιον άλλον, δικαίωμα σου.

3 μόνο ερωτήσεις

1. Ακολουθείς κατά γράμμα (?) ένα template, το έχεις διαβάσει καλά και το ξέρεις το μάθημα σου, αλλά αν η υ, κινηθεί ή πράξει διαφορετικά από την περιγραφή που έχεις μελετήσει, τι θα κάνεις;
    Θα σταματήσεις και θα τρέξεις στο ίντερνετ για να βρεις τη λύση; Θα συνεχίσεις κατά βούληση ( υπάρχει; ) και θα υπάρχει σπουδή την επόμενη ημέρα;

2. Θεωρείς το BDSM ένα χώρο που πρέπει να κινούνται, όσα άτομα βρίσκονται σε αυτόν, σύμφωνα με τα κατα πως τα λέει το λεξικό; Δεν μπορεί να υπάρχει ερωτική απόλαυση χωρίς "ευαγγέλια";

3. Το να γεμίζεις τα post σου με λινκ και με copy paste των λεξικών, τι ακριβώς σου προσφέρει;

Τα λεξικά και τα εγχειρίδια, πνίγουν τον ερωτισμό. Δεν μπορεί να γράψει κανείς σε textbook την ηδονή, ούτε να την αναζητήσει μέσω αυτού. Σε όποιον το επιχειρήσει, του εύχομαι περαστικά

Υ.Γ Eνω παραθέτεις τόσα link με τους κινδύνους της χειροπέδησης δηλώνεις ότι:

Αποφάσισε

Υ.Γ 2. Σου είχα γράψει ξεκάθαρα.
    ...Σου εξήγησα γιατί συμβαίνουν αυτά τα "ατυχήματα" που ανέφερες. Θέσε το υπόψη σου ή όχι.

....Η οποία δείχνει καθαρά, ότι χρειάζεσαι συμβουλές. Επαναλαμβάνω, κράτα τες ή πέτα τες. Δικό σου θέμα.

Δεν χρειάζεται να γεμίζουν συνεχώς τα post από "στιγκλιές"