Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 6 Μαϊου 2010.

1. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Η εριστικότητα είναι δείγμα νοητικής μικροτσουτσουνίασης. Το θέμα είναι οι χειροπέδες, όχι ποιος την έχει μεγαλύτερη (αναντάμ παπαντάμ ομοφυλοφιλική συμπεριφορά - οι άντρες σταματούν να συγκρίνουν τις ψωλές τους μόλις ανδρωθούν).

Μr_XP, σε συγχαίρω για την ήπια συμπεριφορά σου, αντιμέτωπος με τόση αναίτια επιθετικότητα. Το μέλος Seduction έχει επιδείξει πολλές φορές εξαιρετικά επιθετική και αγενή συμπεριφορά στο δημόσιο συζητητήριο, κατά την άποψή μου. Δεν γνωρίζω τί είδους προσωπικά προβλήματα τον οδηγούν σ' αυτή την επίδειξη ανασφάλειας, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό για μένα, και για άλλα μέλη με τα οποία έχω συζητήσει αυτό το θέμα, να μπαίνουμε να διαβάσουμε τις απόψεις των συνφορουμιτών μας και να ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα υβριστικό σφυροκόπημα, με ειρωνίες παντός είδους και εξυπνάδες της κακιάς ώρας, διανθισμένες με ρητά και αποφθέγματα, κι ένα σωρό άλλες αρλούμπες...

Τι να είπει κανείς; Ας κάνουμε υπομονή...Μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο; Αφού τα ανέχεται η διαχείριση, ας κάνουμε κι εμείς την πάπια...

2. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

dora όπως όλοι έχουν διαπιστώσει, ΔΕΝ σου έχω απαντήσει σε οτιδήποτε έχεις γράψει, είτε άμεσα είτε έμμεσα για μένα. . Είτε πραγματικό, είτε ψεύτικο, είτε φαντασιακό...

Στο μέλος Seduction, που το κατηγορείς τώρα και για τα post του !!!, ξεχνάς ότι τους έχεις στείλει rep σε αυτό ακριβώς που τον κατηγορείς. Το τελευταίο σε προ ημερών post του!

Εχω γράψει ότι περισσεύει η υποκρισία εδώ μέσα. Είσαι ένα από τα δείγματα της

Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2010
  3. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

dora_salonica, σε ευχαριστώ.

Seduction, χωρίς να ξέρω πότε, που, και γιατί σου έδωσε rep points η dora_salonica, θα ήθελα να σου υποδείξω ότι γενικά οι έπαινοι δίδονται εκεί που αξίζουν, και οι επικρίσεις επίσης εκεί που αξίζουν, και δεν υπάρχει τίποτα το υποκριτικό στο να κρίνουμε ότι το ίδιο άτομο που σε κάποια στιγμή άξιζε έπαινο, σε κάποια άλλη στιγμή άξιζε επίκριση.

Αντιθέτως, η αντίληψη ότι επαίνους δίνουμε συστηματικά σε ένα άτομο επειδή είναι το ίνδλαμά μας, ασχέτως του αν μια στις δύο αναρτήσεις του είναι για κλάματα, καθώς επίσης και η αντίληψη ότι άπαξ και δεν γουστάρουμε κάποιον ή θεωρούμε ότι απειλούμαστε από την παρουσία του θα επικρίνουμε ό,τι και να γράψει ασχέτως περιεχομένου, ταιριάζει σε αγράμματους, μικρόνοες, και προπάντων ανασφαλείς ανθρώπους.

Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2010
  4. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Re: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Συμφωνούμε!

5. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Μου έχεις απαντήσει πριβέ σε αρκετά σημαντικά ζητήματα και η απάντησή σου είναι στη διάθεση παντός ενδιαφερόμενου.

Δεν συνηθίζω να γράφω ψευτιές, εκτός από τις στιγμές που ασχολούμαι με το χόμπυ μου, τη λογοτεχνία. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να διαβάσει fiction από τη dora_salonica στον χώρο του BDSM Art and Literature. Εάν υπαινίσσεσαι ότι γράφω ψευτιές, άμεσα ή έμμεσα, να μου υποδείξεις σε ποιες ακριβώς αναφέρεσαι. Δεν συνηθίζω να γράφω πράγματα που δεν μπορώ να τεκμηριώσω, one way or another.

Έδωσα rep σε ένα ποστ σου όπου ανέλυες την σημασία του οργασμού της υποτακτικής, καθότι συμφώνησα με τις απόψεις που κατέθεσες. Δεν δίνω rep σε ποστ που περιέχουν προσβλητικές επιθέσεις προς άλλα μέλη, είτε είναι δικά σου είτε αλλουνού.

Όσοι με ξέρουν καλά, ξέρουν ότι είμαι ένα ντόμπρο άτομο, και ότι έχω να πω το λέω. Αυτό που έχει αρχίσει να περισσεύει εδώ μέσα, είσαι εσύ.

Σε παρακαλώ να μετριάσεις τις επιθέσεις σου προς άλλα μέλη και να φέρεσαι όπως αρμόζει σε ένα δημόσιο συζητητήριο που απαρτίζεται από νοήμονες ενήλικες. Δεν είσαι εσύ ο κριτής του Mr_XP ή ο δικός μου. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με κατηγορείς για υποκρισία, Seduction, όπως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αναφέρεσαι στα ερωτικά βιώματα του Mr_XP, λες και ήσουν μπάστακας στην κρεβατοκάμαρά του...Απορώ μάλιστα γιατί δεν παρεμβαίνει η διαχείριση. Πρόκειται περί χυδαιότατης συμπεριφοράς την οποία καταγγέλω δημοσίως.

6. Ωκεανός

Ωραία. Χαίρομαι που συμφωνούμε. Να επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα «χειροπέδες».

Μερικά πράγματα που είναι πάνω-κάτω ίδια με όσα έχουν αναφερθεί ήδη στο νήμα για τα λουκέτα:

1. Βεβαιωνόμαστε πως οι χειροπέδες δουλεύουν ακριβώς έτσι όπως πρέπει να δουλεύουν πριν τις χρησιμοποιήσουμε για πρώτη φορά, ώστε να αποφύγουμε τη δυσάρεστη έκπληξη να είναι κλειδωμένες γύρω από τα χεράκια του «υ» και να μην ξεκλειδώνουν λόγω βλάβης. Επαναλαμβάνουμε τον έλεγχο αν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τις χειροπέδες για μακρύ χρονικό διάστημα. Αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό όσο με τα λουκέτα, αλλά μπορεί να μας σώσει από μπελάδες και από ντροπιαστικές καταστάσεις. (Άντε να εξηγήσεις στον σιδερά της γειτονιάς ότι η γκόμενά σου, που του την έφερες για να κόψει μια χειροπέδα από το ένα χέρι της, δεν το έχει σκάσει από την αστυνομία.)

2. Κάθε φορά πριν χρησιμοποιήσουμε τις χειροπέδες βεβαιωνόμαστε πως ξέρουμε που ακριβώς βρίσκεται το κλειδάκι τους. Αυτό δεν σημαίνει «είμαι σίγουρος πως είναι στο συρτάρι του κομοδίνου γιατί θυμάμαι πως εκεί το είχα αφήσει χθες», σημαίνει «το έπιασα μόλις στα χέρια μου, κι έτσι ξέρω που ακριβώς είναι». Το πιο σωστό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι το κλειδί να κρέμεται σαν φυλαχτό από το λαιμό του «Κ», και ο «Κ» να μην κλειδώνει ποτέ τις χειροπέδες αν δεν έχει βεβαιωθεί πρώτα ότι το φυλαχτό βρίσκεται πράγματι στο λαιμό του.

Για καλό και για κακό, πειραματιζόμαστε με έναν από τους πάμπολλους τρόπους που υπάρχουν για να απασφαλίσει κανείς χειροπέδες χωρίς να έχει το κλειδί τους, (βλέπε αναζήτηση για escape handcuffs) δεν ξέρεις πότε μπορεί να φανεί χρήσιμη η γνώση.

3. Δεν αφήνουμε ποτέ κλειδωμένο, δεμένο, φιμωμένο κλπ το «υ» μόνο του στο σπίτι.

7. Seduction

Seduction Regular Member

Να επιστρέψουμε αφού το θέλεις. Εκκρεμούν οι απαντήσεις σου στα παρακάτω θέματα:

2. Σου εξήγησα γιατί συμβαίνουν αυτά τα "ατυχήματα" που ανέφερες. Θέσε το υπόψη σου ή όχι.

Παρ' όλα αυτά, ενώ απάντησες σε όλα, "ξέχασες" να απαντήσεις σε αυτό: Eπαναφέρω το ερώτημα, μήπως σου διέφυγε.

Εχεις πραγματοποιήσει εσύ χειροπέδηση με τέτοιο τρόπο; Aν ναι, προκάλεσες κάταγμα ή άλλο τραυματισμό του καρπού; (!)

Μάλλον λησμόνησες τη παρακάτω αναφορά σου

Η οποία δείχνει καθαρά, ότι χρειάζεσαι συμβουλές. Επαναλαμβάνω, κράτα τες ή πέτα τες. Δικό σου θέμα.

Πόσο σοφό και φρόνιμο. (!) Και τελικά πόσο ασφαλές για κάποιον που έχει κάνει σημαία του, την ασφάλεια και την συναίνεση. Οταν "εκπαιδευόσουν' μόνος σου έθετες ερώτημα παρόμοιου τύπου; "Tώρα θα σου περάσω χειροπέδες. Εχω άγνοια και μπορεί να σου προκαλέσω υπερβολικό πόνο που είναι δυνατόν να φτάσει στα όρια πρόκλησης ζημιάς στο κόκαλο; Συναινείς;"

Mόλις αυτοαναιρέθηκες σε σχέση με τους κινδύνους που κατέθεσες ότι υπάρχουν λόγω άγνοιας και που πάνω σε αυτούς, στήριξες όλο το προηγούμενο post σου. Τελικά είναι εύκολο ή είναι κάτι που εμπεριέχει κινδύνους; Είναι δύσκολο για όλους τους άλλους εκτός από σένα;

dora_salonica
    Μου έχεις απαντήσει πριβέ σε αρκετά σημαντικά ζητήματα και η απάντησή σου είναι στη διάθεση παντός ενδιαφερόμενου
    [/quote]

Μακάρι! Ετσι θα μάθουν την αλήθεια. (Προτείνω σε όποιον-α ενδιαφερθεί να το τσεκάρει με το γνήσιο pm που βρίσκεται στο φάκελο με τα pm μου)

Eχω απαντήσει μια φορά 28-06-10, σε δικό σου pm, σε ένα και μόνο ζήτημα, το οποίο ήταν το ψέμα που διέδωσες. Απλά.
    Δεν θα επανέλθω, ότι και να γράψεις.

8. dora_salonica , έγραψες ότι έγραψες παραπάνω με αφορμή το ποστ 24 του Seduction η απλά τώρα τα θυμήθηκες; Έχεις την καλοσύνη να μου απαντήσεις;

9. Ωκεανός

Seduction, κάτι που έπρεπε να είχες καταλάβει πριν από 15 μέρες, όταν έγραφα το σχόλιο #19, απαξιώνοντας να απαντήσω στις ερωτήσεις προκλήσεις σου, είναι ότι το θέμα του νήματος δεν είμαστε ούτε εγώ, ούτε εσύ. Το θέμα του νήματος είναι οι χειροπέδες.

10. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Re: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Αν πιστεύεις πως γράφοντας από τη μια για κινδύνους που υπάρχουν στη χειροπέδηση και από την άλλη να καταθέτεις ότι εσύ έμαθες μόνος σου και μάλιστα δεν είναι δύσκολο άρα είναι ακίνδυνο (?), βοηθάς στο θέμα του νήματος, τότε οκ!
    Αν τις ερωτήσεις τις αντιλαμβάνεσαι ως προκλήσεις επίσης οκ.
    Αν πιστεύεις ότι μπορείς να απαξιώσεις, και πάλι οκ.

11. spankingboy28

spankingboy28 Regular Member

τα καλυτερα δεσιματα και γενικα τα καλυτερα παιχνιδια γινονται με ασχετα αντικειμενα

12. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

ελα κλειδωστε το να τελειωνουμε.