Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 6 Μαϊου 2010.

1. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ανώνυμο moderator που έκανε το ψαλίδισμα, γιατί πραγματικά φαίνεται να ξόδεψε τον αναγκαίο χρόνο ώστε να επιτύχει τον καθαρισμό του άρθρου από, ε, πως να το πω, τις «απρέπειες», σβήνοντας τον μικρότερο δυνατό αριθμό σχολίων. Μόνο 3 σχόλια, 426 λέξεις χωρίς τα quotes και τα signatures, συν ένα ακόμα σχόλιο που διαμαρτυρόταν για τις απρέπειες. Χωρίς να θέλω να δώσω την εντύπωση ότι εγκρίνω την οποιουδήποτε είδους λογοκρισία, οπουδήποτε κι αν αυτή λαμβάνει χώρα και για οποιουσδήποτε λόγους, οφείλω εν τούτοις να ομολογήσω ότι στην προκειμένη περίπτωση περίμενα, για πρακτικούς λόγους, πολύ χειρότερα. Καλή δουλειά.

2. Confused

Confused Regular Member

Απάντηση: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Και ναι κύριες και κύριοι πήρα και γω το βάπτισμα της χειροπέδας!!  
    Ήταν απίστευτη ηδονή να τον έχω εκεί μπροστά μου δεμμένο και αργά βασανιστηκά να του κάνω ό,τι το ευφυές μυαλουδάκι μου κατέβαζε εκείνη την ώρα...
    Τον μαστίγωσα με τη ζώνη μου, του έλιωσα παγάκια στα @@ του και στο τέλος τον άφησα να κοιμηθεί καυλωμένος και φυσικά ανικανοποίητο!  No merci !
    Το θέμα που μου προέκυψε είναι ότι οι χειρόπέδες είναι τύπου
    http://www.holstcollection.com/images/A-E/Caveney_web_size.jpg

με αποτέλεσμα πολύ βαριές και δύσχρηστες.
    Επίσης έγινα μαγκάηβερ για να ευήβρω τρόπο ώστε να δέσω με μαντήλι την αλυσίδα στο κεφάλι του κρεβατιού και να τον ακινητοποιήσω ανάσκελα με τα χέρια κολλημένα στο προσκέφαλο. 
    Εκείνος βέβαια φάνηκε να το απόλαυσε καθώς ξύπνησε να με ρωτήσει αργότερα γιατί τον έλυσα και δεν τον άφηνα όλη τη νύχτα δεμμένο  

3. tzes

tzes New Member

@Confused Μπράβο και στους 2 σας!! Χαίρομαι πολύ όταν ανακαλύπτουν οι άνθρωποι καινούργια πράγματα που τους εξιτάρουν! Σας εύχομαι καλή συνέχεια...    

4. Confused

Confused Regular Member

Απάντηση: Re: Χειροπέδες, πότε πρέπει να μπαίνουν και πώς?

Ευχαριστούμε  

Η αλήθεια είναι πως το μονοπάτι αυτό είναι άκρως ερεθιστικό και σου επιτρέπει πάντα να κάνεις ένα βήμα μπρος και ποτέ πίσω!
    Η συνέχεια προβλέπετε ακόμα πιο όμορφη   αφού απο τότε μέχρι τώρα ανακάλυψα κι άλλα πράγματα...