Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χειρότερη Τιμωρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος evallila, στις 24 Αυγούστου 2007.

1. Emma

Emma Contributor

Αυτό είναι η "χειρότερη τιμωρία" για σένα; Γιατί εμένα ως φαντασίωση μου ακούγεται  

2. nickgreek2

nickgreek2 New Member

δεν εχεις αδικο
    αν και αυτα σχετιζονται...

3. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ

αν και γνωριζει οτι ειναι αυτο που ζηταω μια ζωη, το παιζει "μητσος"

4. Jomaru

Jomaru Guest

αρνηση οργασμου..

5. annpep

annpep New Member

να σε εχουν δεμενη και να σε μαστιγωνουν στις πατουσες..

6. johnnieBgood

johnnieBgood Regular Member

Μακράν και με διαφορά η ψυχολογική βία. Η οποία είναι αλληλένδετη με την αδιαφορία. Είτε γίνεται ηθελημένα είτε όχι. Είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από οτιδήποτε άλλο. Έζησα ένα - πρωτόγνωρο για μένα - τέτοιο ψυχολογικό βασανιστήριο πριν λίγες μέρες. Σε μια βραδυά με την Αφέντρα μου, που εξελίχτηκε στον χειρότερο εφιάλτη μου... με τη διαφορά ότι δεν κοιμόμουν. Ακόμα και τώρα 4 μέρες μετά, οι σκέψεις μου στριφογυρίζουν ξανά και ξανά και ξανά στην ίδια εικόνα. Στο ίδιο σκηνικό. Και πονάω ακόμα μέσα μου... Της ανήκω ολοκληρωτικά μετά από αυτό. Ψυχή και σώμα. Ξέρω ότι δεν το έκανε σκόπιμα. Και μ' έχει αγκαλιάσει με τέτοια στοργή και τόση συγκινητική αγνή τρυφερότητα από εκείνο το βράδυ που νιώθω ότι δεν την αξίζω...  

7. sklavoskriti

sklavoskriti New Member

Καθε τιμωρία ειναι καλοδεχούμενη ... αρκεί να ευχαριστιέται η κυρία.

8. blindfold

blindfold Contributor

Re: Απάντηση: ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ

άρα και όταν δεν ευχαριστιέτε είναι άσχημη  

το διευκρινίζω επειδή συμφωνώ ..

9. arion

arion New Member

ολες ειναι ωραιες...και καυλωτικες..αλλα το χειροτερο ειναι να σου λεει να φας οτι βγάζει η αφέντρα και απο οποιοδηποτε σημειο...

10. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Απάντηση: Χειρότερη Τιμωρία

οταν η Αφεντρα με εδεσε και πηρε την ζωνη του παντελονιου μου και με μαστιγωσε με μανια ωστε εμειναν σημαδια απο το μαστιγωμα τοσο εντονα που για 3 μερες προσπαθουσα να μην βρεθω γυμνος με την γυναικα μου

11. Romina

Romina New Member

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, για μένα είναι να μου επιβληθεί να φορέσω κάλτσες και να μην τις βγάλω. έχω ιδιαίτερη σχέση με τα πόδαράκια μου.

12. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Να μήν σ' αφήνουν να τους κεράσεις. Κι' αντιστροφως, να μήν αφήνεις να σε κεράσουν.