Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

    Αυτά τώρα, είναι "δίφραγκα"; Εννοείς λοιπόν, ότι ο σαδισμός είναι αποκλειστικά αντρικό προνόμιο;

    Λυπάμαι φίλε, αλλά αυτός που δεν καταλαβαίνει τίποτε είσαι εσύ, διότι δεν έχεις καμμία διάθεση να καταλάβεις, και δεν σε ενδιαφέρει άλλωστε, αφού μόνος σκοπός σου (είναι καταφανέστατο, ο Mesodo σου το είπε υπερβολικά ευγενικά) είναι να "την πεις" προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση... Αυτό το καταλαβαίνουμε σαφέστατα, δεν είμαστε και τόσο κορόιδα, μπορείς να υποτιμάς εαυτόν, αλλά όχι όλους εμάς τους υπόλοιπους...

    Το νήμα δε που άνοιξες, με σκοπούς ιδιοτελείς, είναι από τα πλέον βαρετά και ανούσια, από καταβολής forum... Αν έχει τραβήξει τόσο, οφείλεται αποκλειστικά στην ασυνεννοησία...

    Πολύ κουραστικό...

    Σημείωση: Δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπίζομαι τις κυριαρχικές γυναίκες, γιά όποιον μπορεί να το καταλάβει αυτό...


    .
     
  2. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

    Προς ποια κατεύθυνση νομίζεις ότι θέλω «να την πω?»
    Γίνε σαφέστερος για να είμαι σε θέση να σου απαντήσω
    Σε διαφορετική περίπτωση με αυτή την επίθεση αδικείς
    και εμένα και τον εαυτό σου
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

    Δεν την ξέρω την κατεύθυνση, και δεν μ' ενδιαφέρει να την μάθω, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλος αυτός ο σαματάς, δεν είναι γενικόλογος... Εκτός κι αν είναι, όπως και η επαναλαμβανόμενη γκρίνια κάποιου (που δεν θυμάμαι πώς τον λένε), που κάποιες του είπαν κάποτε ότι τους αρέσει η κοπρολαγνία, αλλά παρ' όλ' αυτά, δεν βρέθηκε ούτε μία να τον χέσει... Οπότε, πάλι υπάρχει "κατεύθυνση", μόνο που είναι πιό ευρεία...

    Ρε Κορνήλιε, άμα δεν έχεις προσωπικές πικρίες, κι αν είναι όλες οι Ντόμινες του κόσμου γιαλαντζί (πράγμα, που έτσι όπως τα λες, εκείνες τις ίδιες καταπιέζει), εσένα, τί σε κόφτει;
     
  4. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

    Δεν έχω πικρίες αγαπητέ μου, τουλάχιστον όχι τέτοιου είδους. Εσυ γιατι εισαι σιγουρος?
    Νομιζεις οτι ξερεις πραγματα για μενα η για τις σχεσεις μου? Λοιπον δεν ξερεις
    Δεν με «κοφτεί» αλλά το συζητώ εσένα τι σε «κόφτει» που το συζητώ
    και επιχειρείς να με προσβάλεις? Προς τι αυτη η προσωπικη επιθεση?
    Να σου πω Μαιντ Μαστερ ….Welcome to the club αλλά μπείτε σε
    μια σειρά γιατί γίνατε πολλοί. Αυτό όμως είναι που δεν με «κοφτει» καθολου
     
    Last edited: 5 Νοεμβρίου 2008
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

    Κοίταξε, αν αυτά που κάνεις δεν τα αντέχεις, μην τα κάνεις... Όπως ασχολείσαι εσύ μ' αυτά που δεν σε κόφτουν, έτσι ασχολούμαι κι εγώ... Δεν είναι αποκλειστικό σου προνόμιο, το να γίνεσαι ενοχλητικός στο κάτω κάτω... Ηρέμησε πλέον λίγο, παραέγινες γραφικός.

    Γιά τις πικρίες σου, είμαι, δυστυχώς, σίγουρος. Και σίγουρα επίσης, δεν είμαι ο μόνος σίγουρος...

    Θες να σου πώ, στην ουσία, γιατί με κόφτει; Διότι ανθρώπους που κάποια στιγμή τους θεώρησα αξιόλογους, δεν γουστάρω να τους βλέπω να παραπαίουν και να μειώνουν μόνοι τους τον εαυτό τους. Και άμα το βλέπω να συμβαίνει, θα το λέω. Και όπως και σένα, έτσι και μένα, αυτό που δεν με κόφτει, είναι το εάν θα χαρακτηρισθώ "αυτόκλητος" ή "απρόσκλητος"...

    Αυτά, και τέρμα εδώ, γι' αυτό το θέμα από μένα. Η συζήτηση από πλευράς μου έκλεισε. Γιά οτιδήποτε άλλο, στη διάθεσή σου.



    .
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

    (!)

    Δεν νομίζεις ότι υπερβαίνεις τα όρια της διακριτικότητας;

    Μετά από αυτή τη διατύπωση, για να γίνει ουσιώδης διάλογος, θα πρέπει να σου αποδείξουν οι συνομιλήτριές σου ότι πράγματι ερεθίζονται κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας. Σε αυτό το σκεπτικό δύο είναι τα προσκόμματα:
    α) Η "πρόκλησή" σου (η δημόσια, απερίστροφη προσβολή/αμφισβήτηση της ειλικρίνειας αναφορικά με το επιλεγμένο status) δεν συνιστά επαρκές κίνητρο για να σου αποδείξει κανείς τίποτα. Καμία γυναίκα με θεμελιώδες επίπεδο αυτοεκτίμησης δεν θα καταδέχονταν να προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία προσκόμισης τεκμηρίων για να την αξιολογήσεις εσύ, cornilios (και με ποια ιδιότητα άραγε) ως αυθεντική ή κίβδηλη κυρίαρχη/σαδίστρια κλπ.
    β) Πρακτικά δεν υπάρχει η δυνατότητα να σε καταστήσει κανείς απολύτως "σίγουρο". Εκτός αν εννοείς ότι θα πρέπει λ.χ. να παραβρεθείς σε κάποια συνεδρία και να περισυλλέξεις κολπικά υγρά και κατόπιν να επικυρώσεις το αυθεντικόν ή μη της πράξης.

    Δεν γνωρίζω, ούτε μπορώ να φανταστώ, πόθεν θεώρησες ότι τεκμαίρεσαι να λαμβάνεις τέτοια πληροφόρηση, αλλά φρονώ πως πολύ λογικά δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, και δη με βεβαιότητα, το πώς βιώνει η τάδε ή η δείνα κυρία τις προσωπικές τις στιγμές, από τη στιγμή που εσύ, ως μη υποτακτικός, δεν είσαι ο παρτενέρ της.
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

    Ο κόσμος του BDSM πολλές φορές απέχει απ' αυτό που γράφουμε και διαβάζουμε εδώ μέσα.Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί I/into δε βρίσκουν λόγο να συμμετέχουν σε αυτό ή σε παρόμοιο φόρουμ,ανεξάρτητα αν έχουν δίκιο,άδικο ή στοιχεία αυτών.Κάπου εδώ υπάρχει και η απάντηση στο ερώτημα
    αυτό..
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Νομίζω ότι το "παράπονο" του corniliou (και ας με διορθώσει αν κατάλαβα λάθος) είναι ότι η μεγαλύτερη μερίδα των γυναικών που δηλώνουν κυριαρχικές, δεν είναι.
    Τείνω να συμφωνήσω, όπως επίσης συμφωνώ και με τις απόψεις που εκφράστηκαν στο άλλο νήμα, ότι δηλαδή πάρα πολλοί που δηλώνουν υποτακτικοί, δεν είναι.
    Δεν θα εξετάσω (στο παρόν ποστ) τους λόγους που γίνεται αυτό (αν και σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα γραφόμενα της Syrah - χωρίς όμως να θεωρώ πως είναι "the full story").

    cornilie, επειδή απ' τις 100 γυναίκες που δηλώνουν κυριαρχικές, με τις οποίες "συναναστράφηκες" (είτε μέσω συζήτησης στο φόρουμ είτε με κάποιο άλλο τρόπο εκτός), οι 95 όντως δεν είναι, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πάρει η μπόρα και τις 5 που είναι, με το να "μηδενίζεις" την πιθανότητα ύπαρξης της γυναικείας κυριαρχίας. Όσο στον λαιμό τους παίρνουν οι 95 τις 5, άλλο τόσο παίρνουν οι απλοί φετιχιστές κτλ που δηλώνουν υποτακτικοί, τους πραγματικούς υποτακτικούς.

    Δεν νομίζω να σου αρνηθεί κανείς ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει κάποιος γυναίκα πραγματικά κυριαρχική. Το ίδιο δύσκολο όμως είναι να βρει κάποια και "καθαρόαιμο" υποτακτικό. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν.

    Αν σε ενδιαφέρει το αν καυλώνει κάποια με το να δέρνει, μαστιγώνει, γαμάει άντρες επειδή θεωρείς ότι το "αποτέλεσμα" θα είναι πιο έντονο/αληθινό, πιθανότατα έχεις δίκιο. Απ' την άλλη, έχεις σκεφτεί ποτέ αν οι προσφερόμενοι υποτακτικοί χαλιούνται απ' αυτό ή αν εκείνο που τους ενδιαφέρει κυρίως είναι η ικανοποίηση των βίτσιων τους μέσα από ένα session; Πόσους υποτακτικούς έχεις δει να λένε ότι τους ενδιαφέρει η καύλα της Κυρίας; Εγώ προσωπικά, διαβάζω, κατά πλειοψηφία, υποσχέσεις και προσφορές για υπηρεσία, ξεκούραση, περιποίηση κτλ, οι οποίες "κρύβουν" την επιθυμία/προσδοκία για το αντάλλαγμα ότι η Κυρία θα ικανοποιήσει την δική τους καύλα, πράγμα το οποίο (όπως εύλογα είχε αναφερθεί παλιότερα) δημιουργεί την απορία: Τελικά ποιός πραγματικά υπηρετεί ποιόν;
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2008
  9. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?



    Ποιες πικρίες ρε ? Τι νομίζεις ότι ξέρεις για τα προσωπικά μου?
    Είσαι καθόλου με τα καλά σου? Τι είναι αυτό? Κάποιου είδους
    διαγωνισμός ποιος θα μου την πέσει ποιο πολύ και μάλιστα
    σε προσωπικό επίπεδο?
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2008
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κ

    Σου διευκρινίζω, ότι γιά τα προσωπικά σου δεν ξέρω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω, και μόνον, και είναι απόλυτα επαρκή, ευκρινή και εύγλωττα.

    Δεν μετέχω σε κανένα διαγωνισμό. Εσύ; Μήπως αυτοδιαγωνίζεσαι, γιά το πώς θα καταφέρεις να ενοχλήσεις πιό πολύ, όλο και περισσότερους; Στο ξαναλέω, αν δεν αντέχεις τις ενοχλήσεις, μην ενοχλείς.
     
  11. Τι σε ενοχλει ρε συ? Τα μπαιτς σου καταναλωνω?
    Καλη-κακη συζητηση ηταν
     
  12. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

    Δεν το έκανες σαφές το έκανες διαφορετικό.
    Σε αυτό το ερώτημα λοιπόν να είσαι σίγουρος πως οι εκτιμήσεις σου είναι λανθασμένες.
    Στη θέση του «ξυλοκοπάει» μπορείς να βάλεις και ένα οποιοδήποτε άλλο ρήμα (πιο soft για να ταιριάζει στα δικά μου γούστα  ) ή φράση που δηλώνει ενέργεια ανάδειξης της κυριαρχίας της είτε γενικότερης είτε προσωρινής.

    Θα έλεγα μάλιστα πως δεν χρειάζεται να είναι κυρίαρχη γενικότερα μια γυναίκα για να απολαύσει την ηδονή από την νίκη της σε μια μάχη στο ερωτικό παιχνίδι. Όσο και αν (κρίνοντας απ τον εαυτό μου) προτιμάει να ηττηθεί.

    .