Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

1. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

Επειδή είμαι σημαδεμένος από τον πόνο κατώτερος, στρωματικώς, άνθρωπος, έγραψα στη νέα Ηγέρια μου, στο νήμα "Σημάδια ή πόνος" (κάπως έτσι, τέλος πάντων).

2. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Εξαιρετικά πολύ! ποιός τρώει μαρούλι τέτοια εποχή; χάθηκε να ήταν λάχανο;

3. Avalonia

Avalonia Regular Member

Εξαρτάται από που θα μετρήσουμε την ποσότητα της ανωμαλίας άνωθεν ή κάτωθεν? Σε στρώμα ή στο όρθιο? Και ποιός θα την μετρήσει? Οι ανώτεροι ή οι κατώτεροι? Και οι ανώτεροι εκ των κάτωθεν ή οι κατώτεροι εκ των άνωθεν και τούμπαλιν. Να μου τα διευκρινήσεις αυτά σε παρακαλώ Sadal επειδή έχω μπλεχτεί περίπου σαν τον Mind Master, αλλά χωρίς σχοινί.

4. hugger

hugger Regular Member

OWWWW εχεις χτυπησει νευρο τωρα, και την ουσια του πραγματος. Πραγματι, ποσους μη υποτακτικους γνωριζεις που δεν τους ενδιαφερει η εχμ εστω καυλα της συντροφου. Κακα τα ψεμματα, το BDSM προυποθετει πραγματικα συναισθηματα για να ειναι ειναι μια υπερβατικη μορφη συνευρεσης οπως μας αρεσει να τη βλεπουμε.

5. hugger

hugger Regular Member

αναφερομαι σε ολους, συμπεριλαμβανομενων και μαυρων και κινεζων, εδω πλανηταρχη μαυρο εχουμε  

6. Artemis

Artemis Ανήκω σε Μένα

Ορίστε αγαπητέ θες να μας βάλεις όλες σε ένα καζάνι, όχι φιλέ μου η γυναικεία κυριαρχία είναι στη φύση της παράδειγμα το θαύμα της φύσης την κύηση! Έπειτα μη ξεχνάς τη πρώτη οικογένεια που ήταν μητριαρχική και όσα χρόνια και να πέρασαν από τότε όση εξουσία και να πήραν οι άνδρες καταβάθος όλοι εξουσιάζονταν από μια γυναίκα είτε μανά είτε γκόμενα, σύζυγος κ.λ.π. ήμασταν και παραμένουμε ανώτερες δες τις Ιταλικές families μπρος τη Μανά και ο Νονός έτρεμε. Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν πως με τη σωματική δύναμη μπορούν να νικήσουν τη γυναικεία δύναμη μυαλού τότε έχουν πέσει σε λάθος χεριά.  

7. hugger

hugger Regular Member

Λαθος κουμπι πατησατε Artemis, συμφωνω απολυτα με την ουσιαστικη Κυριαρχια των θηλυκων στον πλανητη, και η αναζητηση αποδειξης στα παραδειγματα που αναφερατε κατα την ταπεινη μου γνωμη μονο να την αποδυναμωσει μπορει. Θαυμαζω εκεινες που ασκουν την κυριαρχια χωρις να χρησιμοποιουν το διχτυ ασφαλειας της καταστατικης αδυναμιας του φυλλου που εχει προπαγανδιστει τα τελευταια χρονια (αιωνες η ξερω γω) με αλλα λογια, που ξερουν ποσα απιδια βανει ο σακκος. Μια τετοια ψαχνω να με υιοθετησει, αλλα που. Και για σωματικη δυναμη δεν υπαρχει θεμα, στο BDSM δεν εχω δει να παιζει ρολο αυτο, εχω γνωρισει Mistress με τετραπληγια  

οτι τους νοιαζει

Last edited: 12 Νοεμβρίου 2008
  8. grslave2use

grslave2use New Member

Το γεγονος ειναι ενα και αυτο παρατηρωντας και συμμετεχοντας για αρκετα για αρκετα χρονια τον χωρο, ειδα μια σταδιακη αποδοχη της Γυναικειας Κυριαρχιας και βλεπω τα τελευταια χρονια μια ραγδαια εξαπλωση Της.
    Συμφωνω απολυτα με την Κυρια Αρτεμις οτι η Γυναικα ηταν ειναι και θα ειναι η Αρχη και το Τελος

9. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Re: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

Ραγδαία εξαπλωση της γυναικειας κυριαρχίας ή της αντρικής υποτακτικότητας;

10. grslave2use

grslave2use New Member

θα ελεγα και τα δυο αλλα πιστευω οτι δεν εχεισ αδικο

11. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Χλωμή η γυναικεία κυριαρχία?

Παράπονο:γιατί θα πρέπει να αποδείξουμε ή όχι την γυναικεία(ή την αντρική αντίστοιχα) κυριαρχία? γιατί θα πρέπει να ένα απ τα δύο φύλλα να κυριαρχεί πάνω στο άλλο? γιατί να μην πορευόμαστε παράλληλα δίπλα δίπλα?ελεύθεροι από την ανάγκη(&την ευθύνη) να κυριαρχούμε μπορούμε να απολαύσουμε(νομίζω-εκτιμώ) πολλά περισσότερα! τελικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένα φύλλο δεν κυριαρχεί απλά ίσως να ναι προσωπική ανάγκη να το βλέπουμε έτσι. Στη φύση τι γίνεται κυριαρχεί το θηλυκό?η μήπως το αρσενικό?δε πάνε μαζί?

12. grslave2use

grslave2use New Member

Φιλε μου στην φυση υπαρχει ενας ορος που λεγεται δυσπλασια ετσι και στο χωρο αυτο υπαρχουν καποιοι που κυριαρχοθν και καποιοι που υποτασονται σε αυτη την Κυριαρχια αυτο για το οποιο μιλας ισως να ειναι πραγματικοτητα στον συμβατικο κοσμο αλλα σιγουρα οχι εδω