Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

  1. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Αρχικά, συμφωνώ *απόλυτα* με όσα είπε η Ninevi.

    Ακριβώς!  

    Όποιος χρειάζεται να "τονίσει" πως είναι Dom/me:
    α) δεν είναι σίγουρος ο ίδιος,
    β) δεν πείθει τους άλλους γι' αυτό,
    γ) καταφεύγει σε βλακείες που γυρίζουν μπούμερανγκ ...
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Θα διαφωνήσω σε κάποιο επίπεδο με αυτό (μάλλον ορολογικό το πρόβλημα). Ποτέ μου δεν χρειάστηκε να είμαι ερωτευμένη για να κάνω σχέση υποταγής. Αντίθετα, μέσα από την σχέση υποταγής, γεννιόταν το συναίσθημα - το οποίο διέφερε κατά πολύ από τις βανίλλα σχέσεις μου, από αυτό που συνήθως ονομάζουμε έρωτα ή αγάπη, με την έννοια ότι επρόκειτο για εξάρτηση και για λατρευτικού τύπου συναίσθημα, ένα είδος ξεκάθαρου φετιχισμού προς τον Αφέντη.

    Όμως, θα συμφωνήσω μαζί σου εάν έχεις στο νου σου το πραγματικό πάθος για τον άλλον. Θεωρώ ότι χωρίς την έντονη αφοσίωση, την εκτίμηση προς τον άλλον, την συνειδητοποιημένη δέσμευση, την συνέπεια προς την σχέση και προς το είδος της σχέσης, την αληθινή έγνοια και φροντίδα για τον άλλον, ματαιοπονούμε. Τότε, ναι, είναι role play. Δεν είναι καλό. Και δυστυχώς, μιλώ κυρίως για τα αισθήματα του Κ προς το Υ. Τα αισθήματα του Υ προκύπτουν, κατά την άποψή μου, ενώ του Κ προκύπτουν μόνο μέχρι έναν βαθμό.

    Γι αυτό πάντα, όταν βρίσκω κανέναν άπειρο ντομάκο, επιμένω: μην ξεκινάς από το σώμα. Μην μου ζητάς να σου φέρω όλες μου τις φίλες να τις γαμήσεις. Μην θεωρείς ότι σου οφείλω απόλυτη υπακοή από την πρώτη στιγμή. Δεν κάνω χατίρια. Η υποταγή εμπνέεται και κερδίζεται. Πρώτα προκαλείς την αφοσίωση και εμπιστοσύνη του Υ και μετά...ε μετά, the sky is the limit. Κι ένα γατάκι ακόμα να μαζέψεις από τον δρόμο, δεν θα καθίσει από την πρώτη στιγμή να το χαϊδέψεις. Πρώτα θα το ταϊσεις, μετά θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και σιγά σιγά θα κοιμάται πάνω στο μαξιλάρι σου...Πράγμα που αναφέρεις κι εσύ...

    Όσον αφορά τη συμπεριφορά μίας κυριαρχικής γυναίκας, θα συμφωνήσω ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι μία κυριαρχική οφείλει να φέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

    Κατά πάσα πιθανότητα - κρίνοντας και από τα κυριαρχικά άτομα που γνωρίζω - μία κυριαρχική γυναίκα θα διακατέχεται από ευγένεια και σεβασμό προς το δικαίωμα του καθενός να είναι όσο αδαής ή λελές του επιτρέπει το πλαίσιο των δυνατοτήτων του, αλλά θα διακατέχεται επίσης από την αυτοπεποίθηση και την συνέπεια προς τις δικές της αρχές και από μία τάση να θέτει όρια. Αυτό μπορεί να γίνει λιγότερο ή περισσότερο δηκτικά, ανάλογα με το άτομο που έχει απέναντί της και τις κοτσάνες που θα κάνει εν τη παρουσία της...Και επομένως, συμφωνώ με τον hephestus, αν εννοήσουμε το θράσος και τον τσαμπουκά υπό το πνεύμα της τοποθέτησής μου και όχι ως αναίτια επιθετικότητα.
     
  3. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Συμφωνω με Ninevi και Mikra Psemata οσον αφορα τον τυπο γυναικας μα και εν γενει ανθρωπου που ειναι αξιοσεβαστος. Γιατι αν δεν ειναι, τοτε πως μπορει να βροντοφωναζει οτι μπορει να ειναι και κυριαρχος? Μια γυναικα αν δεν εχει την φινετσα της, τον τροπο της, το σεξαπιλ δεν ειναι δυνατον να μπω καν στη σκεψη να κανω το οτιδηποτε μαζι της. Ποσο μαλλον να την γουσταρω κιολας.
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    δεν έγραψα τίποτα απο όλα αυτά. Ούτε να βροντωφωνάζει, ούτε να είναι μια υστερική σκύλα ούτε νταλικέρης. Εγραψα δυο τρεις φτωχές λέξεις αλλά πολύ ουσιαστικές για μένα και μόνο εμένα. Πληθωρική αυθόρμητη συμπεριφορά, και κάποια από τα στοιχεια της αρσενικής συμπεριφοράς που τα παρατηρώ μόνιμα, χωρίς να τους τα υποβάλλω εγώ, και χωρίς να τα σκηνοθετώ, όπως μια διάθεση κυνηγού ας πούμε που πολλές γυναίκες δεν την έχουν. Δεν έπαιξα καθόλου, μακάρι να μπορούσα, πονάω γι'αυτό. Αν έπαιζα κι αν σκηνοθετούσα σήμερα δεν θα ήμουν μόνος ή θα έκανα μόνο session.
     
  5. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Είναι αστείο το πόσο ελάχιστα ως καθόλου ενδιαφέρει αυτό έναν άνδρα Κυρίαρχο, όταν αυτός δεν ασχολείται με τα του φόρουμ ή του κοινωνικού κομματιού του BDSM αν θες.
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    χαίρομαι που μία κατάθεση ψυχής έδωσε αφορμή για συζήτηση ,ας ακούγετε ξεχασμένη ...

    οι υποτακτικοί άνδρες δεν έχουμε τετράγωνη πούτσα μη φοβάστε δεν είμαστε κτήνη ...

    και μετά γκρινιάζετε ότι οι υποτακτικοί/ες είναι κτητικοί ,εκ των πραγμάτων εκεί οδηγούμεθα ..!

    μακάρι ο κόσμος να ήταν όπως στις τσόντες ,δεν θα είχαμε ποτέ ανάγκη για δουλεία και τα σπίτια θα ήταν πάντα από μόνα τους καθαρά  

    bad joke eh ?
     
  7. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Πού κολλάει αυτό με το κομμάτι του ποστ μου που απομόνωσες;
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    λοιπόν με βάση την αρχή/νόμο του "όσα δίνεις παίρνεις" δεν μπορείς να προσφέρεις χρόνο και ενέργεια για κάποιον ώστε να δηλώνει υποταγή σε εσένα και να μην λες ότι η κτητικότητα είναι αμφίδρομη ...

    κάπου το δήλωσε και ο Flowforn "όσο εκείνη γινέτε δική του και εγώ γίνομαι δικός της .."
    βέβαια μη ξεχνάμε ότι η θέση του ενός απέναντι στον άλλον είναι καθορισμένες ,μία εξίσωση για να λυθεί δεν είναι ανάγκη το "χ" να ισούτε με το "ψ"(βανιλοκαταστάσεις δλδ..)  

    ίσα ίσα όταν αυτό το στοιχείο του δεσίματος(bond αγγλιστί) υπάρχει τότε είναι που βοηθά ένα ζευγάρι(Κ/υ) να δοκιμάσει καινούργια πράγματα να εξελιχθεί ..
    δεν πιστεύω ότι το συναίσθημα σκοτώνει το bdsm αλλά αντίθετα το ωθεί να το βιώνουμε πιό έντονα ακόμα και τις απλές στιγμές του .


    υ.γ. φαντασιώσεις ...

    edit : μπας και γίνει κατανοητό ,αλλά ίσως το μπέρδεψα χειρότερα ..!
     
    Last edited: 21 Οκτωβρίου 2010
  9. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    posted by dora_salonica
    Μην θεωρείς ότι σου οφείλω απόλυτη υπακοή από την πρώτη στιγμή. Δεν κάνω χατίρια. Η υποταγή εμπνέεται και κερδίζεται. Πρώτα προκαλείς την αφοσίωση και εμπιστοσύνη του Υ και μετά...ε μετά, the sky is the limit. Κι ένα γατάκι ακόμα να μαζέψεις από τον δρόμο, δεν θα καθίσει από την πρώτη στιγμή να το χαϊδέψεις. Πρώτα θα το ταϊσεις, μετά θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και σιγά σιγά θα κοιμάται πάνω στο μαξιλάρι σου...


    Πες τα Δώρα...  
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    H Δώρα πολύ καλά τα λέει στο quote σου.

    Αλλά και εσυ, τα λες καλα σε προηγουμενο ποστ σου.  

    Ακριβως γι αυτη την "υποτακτικότητα" όπως την αναφέρεις μιλάμε, την εντος εισαγωγικών, με την τόσο καθαρη εικονα του topping from the bottom που περιγράφεις.
     
     
  11. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Το ένα δεν αναιρεί το άλλο Κυρία Mikra_Psemata...
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    δεν είναι εικόνα topping from the bottom ,αλλά εικόνα όπου αφήνουμε έναν υποτακτικό ελεύθερο χωρις να επιβαλόμαστε επάνω του ,λογικό είναι να βγουν στην επιφάνεια οι ορμές