Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    ένας υποτακτικός που παραμένει σε μια σχέση βαθειάς και ολοκληρωτικής υποταγής (πνευματικής, ψυχικής, σωματικής, που δέχεται ακραίο έλεγχο και περιορισμό σε όλα τα επίπεδα και ετεροπροσδιορίζεται όλο το 24ωρο του και ακόμα και οι επιλογές ζωής του και οι στόχοι του από την Κ.), και παρόλα αυτά παραμένει ακόμα κι όταν δεν ικανοποιεί τις φαντασιώσεις του, είναι top from the bottom ;
     
  2. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Όσο χλωμή είναι η ανδρική υποτακτικότητα, άλλο τόσο είναι και η γυναικεία κυριαρχία, όταν δεν συντρέχουν λόγοι να υφίσταται. Η πραγματικότητα είναι, ότι μια κυρίαρχη γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη ή άσχημη, κοντή ή ψιλή, χοντρή ή αδύνατη, με παντόφλες ή γόβες, με λάτεχ ή ρόμπα, διακριτική, ή βροντώδης, ήρεμη ή ανήσυχη, αποφασιστική, εγωίστρια, κτητική, ατρόμητη, άκαμπτη. Το σίγουρο όμως είναι, ότι μπορεί να είναι εξουσιαστική μόνο ως προς το αντικείμενο ή το υποκείμενο που την ενδιαφέρει. Αν κάποια από τα στοιχεία της προσωπικότητας της που χαρακτηρίζουν την κυριαρχία της, στρέψουν τα βέλη τους προς πάσα κατεύθυνση, τότε αυτή μπορεί να είναι το (άπιαστο) όνειρο κάθε άντρα (υποτακτικού και μη) ως μια γυναίκα τύπου Lara Croft, άξια θαυμασμού και λατρείας, έστω και αν δεν ξέρει να φτιάχνει ούτε τηγανιτό αυγό. Είναι δηλαδή ένα πλάσμα που εμπλουτίζει τις αντρικές φαντασιώσεις, αλλά δεν παύει να ανήκει στην εικονική πραγματικότητα.

    Κάποιοι δυσαρεστημένοι, πλανώνται που πιστεύουν ότι οι Αφέντρες δεν διαφέρουν από τις υποτακτικές γυναίκες στην ζωή και στις αντιδράσεις τους, μέσα στην καθημερινότητα τους. Μια Αφέντρα μπορεί να μην διαφέρει ούτε στο ντύσιμο, ούτε στην γενικότερη συμπεριφορά της ως προς το σύνολο. Η εικόνα που έχετε πλάσει κάποιοι για την γυναίκα Αφέντρα - δυστυχώς για εσάς- είναι επηρεασμένη από μοντέλα που έχετε δει στο διαδίκτυο ή αλλού. Αποτέλεσμα αυτού είναι, ότι και το μοντέλο της γυναίκας Κυρίαρχου που κάποιοι αποζητάτε μέσα από το πλήθος των γυναικών που είναι μέλη του φόρουμ, ή και στον «έξω» κόσμο, να είναι στυλιζαρισμένο σε αυτά τα πλαίσια, που έντεχνα σας έχουν πλασαριστεί. Αυτό σας κάνει δυστυχισμένους. Πρέπει να προσγειωθείτε και να συνειδητοποιήσετε ότι με αυτά και εκείνα, έχετε περιορίσει το εύρος των αναζητήσεων σας.

    Κάπου διάβασα για την γυναίκα «κυνηγό». «Κυνηγός» γίνεται κάποια γυναίκα, μόνο όταν την ενδιαφέρει να βρει ταίρι, είτε για sex, είτε για BDSM, είτε για οποιαδήποτε σχέση. Αν τα έχει καλά με τον εαυτό της ή είναι «καλυμμέν绨ερωτικά, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να είναι κυνηγός, έκτος αν το κάνει μόνο για να τονώσει το Εγώ της ή την πεσμένη της libido, ή ακόμη και την γυναικεία της φιλαρέσκεια, ψάχνοντας για θύματα.

    Η ιδιότητα της «κυνηγού» γυναίκας, δεν είναι προνόμιο μόνο των Κυρίαρχων γυναικών. Ακόμα και οι υποτακτικές κυρίες κυνηγούν το ιδανικό ταίρι τους. Αν το ανακαλύψουν, έντεχνα και με δεξιοτεχνία μπορούν να το τυλίξουν στα δίκτυα τους. Η διαφορά των δυο γυναικών (Κυρίαρχης- υποτακτικής), έγκειται μόνο στον τρόπο που χρησιμοποιεί η κάθε μια για να επιτύχει το σκοπό της. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι το ίδιο. Η «αιχμαλωσία» με διαφορετική οπτική.

    Όλη η μαύρη αλήθεια κρύβεται στις λέξεις αυτής της πρότασης του blindfold. Μέσα σε αυτές είναι η ουσία, το μικρό και μεγάλο μυστικό της Κυριαρχίας ενός ατόμου και της υποταγής του άλλου. Τόσο απλά!
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?


    Βρίσκεις καποιο κοινό στα γραφομενα του ποστ που αναφερθηκα, και σ αυτά που αναφέρεις εσύ?
    Δεν νομίζω ε?

     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Μια ερώτηση λόγω άγνοιας. Γιατί υπάρχει τόση αμφισβήτηση μεταξύ των γυναικών Κ και αντρών υ? Η οποία προέρχεται και από τις δύο πλευρές. Οι μεν αμφισβητείται την αληθινή ύπαρξη των δε, αλλά δέχεστε τη δική σας. Με έχετε καταμπερδέψει. 
     
  5. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Μια ερωτηση και απο μενα. Γιατι θεωρειται μαλακας ο υποτακτικος που βαζει τα θελω της Κυριας του πανω απο τα δικα του; Αυτο δεν ειναι ενα απο τα ζητουμενα σε μια ανιση σχεση; Απο την στιγμη που εχουνε ξεκαθαρισει ποιες ειναι οι πραγματικες αναγκες, και αυτες ικανοποιουνται, τοτε ποιο ειναι το προβλημα;
    Δευτερη απορια. Ας παρουμε παραδειγματος χαρην, την αναγκη του υποτακτικου για σεξ. Οι αντρες το εχουνε αναγκη σε μεγαλυτερη συχνοτητα απ'οτι οι γυναικες. Εαν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με. Εαν αυτη η αναγκη δεν καλυπτεται πως νιωθουνε οι υποτακτικοι και πως το αντιμετωπιζουνε και οι μεν και οι δεν στη σχεση;
     
  6. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Mια ντουζίνα, παρακαλώ, μου διαθέτεις απ' τους άντρες που έχουνε ανάγκη το σεξ σε μεγαλύτερη συχνότητα απ' ό,τι οι γυναίκες..!

    Σοβαρά τώρα, υποθέτω οτι μιλάς απ' την εμπειρία σου, αλλά νομίζω τέτοιου είδους γενικευσεις ειναι εντελώς άστοχες.
     
  7. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Το χρησιμοποιησα ως παραδειγμα, το οποιο μπορει να μην ειναι το πιο επιτυχημενο. Περιμενω ν'ακουσω και απο τους αντρες υποτακτικους. Φυσικα και μιλαω απο την εμπειρια μου, νομιζω αυτο ειναι αυτονοητο.

    Υ.Γ. Μπηκα τωρα στο τριπακι να ψαχνω ερευνες για το τι λενε οι στατιστικες σχετικα με το θεμα της ανδρικης και γυναικειας λιμπιντο και τα σχετικα. Ως τωρα, η "γενικευση" μου δεν φαινεται να ειναι και τοσο αστοχη.
     
  8. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Συμφωνώ απόλυτα, ποτέ δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ η εξωτερική εμφάνιση όσο η προσωπικότητα. 'Επεσα κεραυνοβολημένος από έρωτα αμέσως και δυο και τρεις φορές από γυναίκες που κάθε άλλο παρά μοντέλα θα τις έλεγε κάποιος.
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Πιστεύω ότι εννοείς από την εμπειρία σου με κυρίαρχους ή βανίλλα και όχι με υποτακτικούς;

    Εγώ έχω ακούσει από πολλούς φίλους υποτακτικούς, ότι δεν θέλουν να κάνουν σεξ με την κυρία τους και ούτε οι κυρίες τους με αυτούς, φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

    Άλλοι πάλι λένε ότι κάνοντας σεξ με την κυρία τους, αισθάνονται ότι κυριαρχούν στην κυρία τους οπότε αυτό του ξενερώνει, περισσότερα όμως μπορούν να μας πουν οι ίδιοι οι υποτακτικοί.
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    χμμμ.. 2 επισημάνσεις

    1. Δεν αμφισβητουνται οι υποτακτικοι άνδρες, υπάρχουν κάποιοι.
    Δεν συμφωνει όμως ο αριθμός αυτών με το νουμερο που προκυπτει αν αθροίσεις το στατους "υποτακτικος".

    2.Η διαφορα αυτή δεν προκυπτει μόνο στους άνδρες υποτακτικούς, αφορά όλα τα στατους.

    Το συγκεκκριμένο νημα αναφέρεται στους ανδρες υπο, γι αυτό και επικεντρώθηκε σ αυτους, υπαρχουν αλλα τόσα νηματα αμφισβητήσεων, για τους άνδρες κυριαρχους-ικούς, τις γυναικες κυριαρχες -ικες, και φυσικα και για τις γυναίκες υποτακτικές, κανείς δεν ξεφέυγει  

    Θα αποφύγω να αναφέρω την δική μου κοσμοθεωρία σχετικα την κυριαρχια και την υποταγη των ημερών μας, της παρεξηγημένης συναίνεσης, που οδηγει σε συμφωνίες παιχνιδιών ίσων όρων, με προκαθορισμενους τρόπους, ποσοτητες κλπ κλπ καθως ειναι ιδιαιτέρως αιρετική αν οχι μηδενιστική.

     

    Την καλησπέρα μου
     
  11. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Οσο ζω μαθαινω. Αυτο δεν το ηξερα λοιπον. Εξου και η ερωτηση μου. Αλλα το θεμα δεν ειναι να επικεντρωθουμε στο παραδειγμα μου, που μπορει στο πλαισιο του βδσμ να ειναι αστοχο.

    Τελος παντων εαν η ερωτηση μου οσον αφορα την ικανοποιηση των αναγκων δεν ειναι σαφης, ας μην απαντηθει.  
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    πφφφ

    μα τι μονοδιάστατοι άνθρωποι ,αν ήταν σχεδιαστές δεν θα τους προτιμούσα στο γραφείο μου ...