Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Το σώμα μπορεί να γαμηθεί με μερικούς τρόπους, συμβατικούς ή τους λεγόμενους παρά φύση. Το μυαλό μπορεί να γαμηθεί με έναν. Με έντονα στοιχεία ελέγχου και σαδισμού, ψυχικού/νοητικού ή σωματικού. 'Ολη η ιστορία δεν είναι η φύση του σεξ αλλά ο έλεγχος (και) με το όπλο του σεξ, αλλά και στοιχεία έλέγχου και σαδισμού μέσα στο σεξ. Αν δεν γαμηθεί το μυαλό πρώτα... Είναι ένας από τους λόγους που μου αρέσει τόσο το bdsm, γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος του αρέσκεται στο να γαμάει μυαλά πριν γαμήσει τα σώματα. Πολύ μαζοχιστής  
     
  2. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    α) Ακόμα κι αν ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, δεν είναι θέσφατα. Παίζει ρόλο μέχρι και η διάθεση της στιγμής.

    β) Σόρι αλλά αυτή η καραμέλλα ότι οι άνδρες έχουν ισχυρότερη λίμπιντο είναι του 19ου αιώνα και πιο πίσω ακόμα, για να δικαιολογούν για ποιο λόγο οι άνδρες ξενοπηδούσαν τότε. Είναι *απολύτως* λάθος.
     
  3. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Ενα παραδειγμα ειπα να δωσω και εγινε νημα απο μονο του. Εαν ειναι απολυτως λαθος, μηπως θα μπορουσες να μου δειξεις τις ερευνες που το υποστηριζουν; Διοτι απ'οτι ειδα εγω οι ερευνες διυστανται. Γερνουν μια απο εδω και μια απο εκει. Αλλα ας γινει στο "εκτος θεματος" παρακαλω γιατι εχουμε ξεφυγει. Ευχαριστω  
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Με κάλυψες, ειδικά με το 1.  
     
  5. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    φιλτατε εύγε και λίγα λες
    Τα έχουμε πει και σκληρότερα μάλιστα θα σου έλεγα
    Ποιο παρτακια από τις δηθεν αφεντρες δεν υπάρχουν
    Γι αυτό και τελικά οι πιοτεροι υπό πανε καλια τους και βσανιζονται και βασανίζουν τελικά σε και μέσα στις βανιλα σχέσεις
    Κυρίως βασανίζουν αδίκως τη βανιλα γυναίκα με την παραμεληση την σεξουαλικη πείνα την απαξίωση
    Κι αυτό είναι άδικο άτομο και ασχημο
     
  6. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Νεε μου σαν να βλέπω τον εαυτό μου
    Ελπίζω να σε γνωρίσω σε καμία μας μαζωξη
    Έχουμε να πούμε πολλά
    τελικά είναι αυτό που λέω είμαστε Κ μέσα στην υποτακτικοτητα μας αφού εμείς θελουμε να υποδεχθούμε καθαρά σαρκικα για το ρολ πλέι αφού εκείνες δεν μπορούν παρά δεν θέλουν να υποταξουν το μυαλό και να κάνουμε τότε άνοιξα όσα επιθυμουν
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?


    Φίλτατε, ευχαριστώ που μας κατέθεσες την άποψη σου, σ΄αυτό το νήμα έχουν μεγάλη βαρύτητα οι απόψεις των υποτακτικών αντρών που βιώνουν την υποταγή τους μέσα από διάφορες εμπειρίες τους.
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Απορία: Αναφέρεσαι σε υποτακτικούς ή σε άτομα που απλά μπαίνουν κατά καιρούς σε bottom mode, νομίζοντας πως υπηρετούν κάποια Κ (ενώ στην ουσία το μόνο που κάνουν είναι να ικανοποιούν αποκλειστικά και μόνο τα δικά τους θέλω), επιστρέφοντας μετά στη "φυσιολογική" ζωή τους, όπου το σεξ εννοείται πως υπάρχει; Υποθέτω πως το σεξ είναι απαραίτητο, αν όχι για όλους, τουλάχιστον για τους περισσότερους, ανεξαρτήτως status και, κατά συνέπεια, κάποια στιγμή θα το αποζητήσουν, είτε στα πλαίσια μίας D/s σχεσης είτε εκτός.

    Επιπλέον, ποτέ μου δεν κατάλαβα από πού κι ως που η διείσδυση είναι πράξη κυριαρχίας. Με το να κάνω σεξ με κάποια δε σημαίνει απαραίτητα πως κατισχύω πάνω της. Ενίοτε, μπορεί να σημαίνει κι ακριβώς το αντίθετο...
     
  9. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Πολύ θα ήθελα να τη διαβάσω αν ποτέ αποφασίσεις να την μοιραστείς. Αν όχι εδώ, ίσως σε pm;  

    Όχι μόνο δεν αμφισβητώ την ανδρική υποτακτικότητα αλλά και την βρίσκω άκρως ερωτεύσιμη όταν αυτή συνοδεύεται με μερικές ακόμα αρετές που υπάγονται στο δικό μου, καθαρά υποκειμενικό γούστο. Αυτό το οποίο αμφισβητώ και θα συνεχίσω, είναι η ταύτισή της με φετιχιστικές τάσεις, βίτσια και την παθητικότητα στο sex ή σε ένα session.
    Ανέφερα τον έρωτα και την αγάπη ως καταλύτες στο να εκδηλωθεί αυτή πλήρως και να πάψει να είναι απλώς μια έμφυτη προδιάθεση. Πειράζει που την βαθιά υποταγή την διαχωρίζω από την τυφλή υπακοή και την θεωρώ προϊόν κατάκτησης; Δεν μπορώ να φανταστώ να (μου) την δίνουν στο πιάτο (και δεν την θέλω έτσι). Αυτό δείχνει μανία εκπλήρωσης απωθημένου, ασχέτως ποιον ή τι έχουμε μπροστά μας. Η υποταγή είναι ειλικρινής όταν είναι συνειδητοποιημένη πάνω από όλα. Για να είναι, πρέπει να έχεις γνωρίσει, να θαυμάζεις, να σέβεσαι, να αγαπάς και να λατρεύεις αυτόν/ήν στον/ην οποίο/α τη δίνεις.
    Το "υποτάσσομαι στην απόλυτη γυναικεία/ανδρική ανωτερότητα" μου φαίνεται ένα εντελώς ηλίθιο αστείο. Όλοι είμαστε ίσοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, ακόμα και αν αυτό το μέχρι, είναι το 1ο δευτερόλεπτο.
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    δεν έχω παρά να συμφωνήσω ,καθώς και η ιστορία συμφωνεί μαζί σου ...

    τα πρώτα ερωτικά διηγήματα (στη δυτική λογοτεχνεία τουλάχιστον) είναι γεμάτα από ιστορίες ιπποτών που καταφέρναν διάφορα κατορθώματα στο όνομα κάποιας πριγκίπησας ή για να κερδίσουν την εύνοια της ή για να τη σώσουν
    αλλά όπως και να έχει οι ιππότες καβάλα στο άτι που έρχοντε να πάρουν τη πριγκιπέσα να τη πάνε στο κάστρο είναι τα απόλυτα sub symbols ..! (ένα συγνώμη στις φαντασμένες σκλαβίτσες   )

    να προσθέσω επίσης στο κόμματι "Η υποταγή είναι ειλικρινής όταν είναι συνειδητοποιημένη πάνω από όλα. " ότι έχει ανάγκη να είναι και αποδεκτή/θεμιτή συνηδειτά επίσης ,δυστηχώς συνήθως είναι εκμεταλεύσιμη και έτσι βλέπουμε διάφορα παραδείγματα με άσχημες καταλήξεις.

    στη δημοσίευση αναφέροντε επίσης καταστάσεις όπως λατρεία/αγάπη/σεβασμός/έγνοια και ναι αυτό είναι η υποταγή . δυστηχώς στις εποχές που ζούμε ,αυτές της εικόνας ,οι άνθρωποι ψάχνουμε την υποταγή μέσα από εικόνες ,δλδ ένα κολάρο ,αυστηρές και σκληρές δερμάτινες μπότες ,ένα πειθήνιο βλεμματάκι κλπ ,τις θεωρώ λανθάνουσες και κυριώς περιοριστικές για τη φαντασία μας τις εικόνες ...

    τέλος όσους έχω ακούσει να παρουσιάζουν το έταιρο φύλλο ως ανώτερο είναι κυριαρχικοί/κυνηγοί και θέλουν με αυτό το τρόπο να επιδείξουν πόσο σπουδαίοι είναι που επιβάλονται σε κάτι "θεωρητικά" ανώτερό τους ...
    βέβαια δεν λείπουν και οι εξ ορισμού απαισιόδοξοι ,αλλά αυτοί ακόμα και τον ευατό τους τον βλέπουν κατώτερο από ένα μυρμήγκι ... (μου έχει τύχει επίσης και τους καταλαβαίνω ελπίζω ότι το ξεπέρνω πάραυτα ... )

    υ.γ. καλά ζητάτε τη κοσμοθεωρία από άλλες το δικό σας γούστο όμως ;  
     
  11. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Το πώς επιλέγει και το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας ένα status(master,slave,vanilla κλπ) είναι προσωπική υπόθεση και θέμα ατομικής οπτικής και κριτιρίων.Δεν υπάρχουν-ευτυχώς-αυστηροί κανόνες και δόγματα που να το επιβάλουν.Η συζήτηση για το ποιός αντιπροσωπεύει-καλύτερα ή όχι-ένα status δεν μπορεί παρά να γίνεται μέσα από ένα υποκειμενικό πρίσμα και η προσπάθεια δημιουργίας προτύπων θα έχει μάλλον μικρή επιτυχία.`Ομως η αμφισβήτηση ενός οποιουδήποτε status(έστω και όταν τα status είναι από πριν δοσμένα και εμείς δεν εφευρίσκουμε αλλά επιλέγουμε κάποιο απ'τα ήδη υπάρχοντα για τον εαυτό μας)νομίζω πως δεν είναι καθόλου ευγενική σαν πράξη και προσβάλει την επιθυμία για αυτοπροσδιορισμό,που σε ένα forum ειδικά σαν αυτό,υποτίθεται πως είναι σεβαστή..`Οπως και νάχει,πιστεύω ότι τελικά-περισσότερο από ότι δηλώνουμε ή κάνουμε-είμαστε ότι νιώθουμε.
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Μου το έχουν πει και πραγματικοί υποτακτικοί, αλλά και απ΄ αυτούς που ψάχνουν αφέντρες για μια ώρα μέχρι να ικανοποιήσουν την καύλα τους, φυσικά υπάρχουν όπως έγραψα και εξαιρέσεις, δηλαδή υποτακτικοί που θέλουν να κάνουν σεξ με την αφέντρα τους.