Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

  1. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Η αμφισβητηση ειναι θεμιτη. Ετσι και οι χαρακτηρες και τα στατους καλως αμφισβητουνται. Ολα μεχρις αποδειξεως του εναντιου. Τιποτε δεν ειναι δεδομενο και απλα αποδεικνυεται η δεν αποδεικνυεται στην πραξη. Οι αερολογιες ειναι για καταναλωση, οι πραξεις ομως χειροπιαστες.

    Συμφωνω απολυτα με αυτη την αποψη!
     
  2. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    ..Το να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει κάτι-οτιδήποτε-για τον εαυτό του ή για οποιονδήποτε άλλον,πέραν του ότι προκαλεί ανόητο ανταγωνισμό,δείχνει πρώτα απ'όλα αφβισβήτηση της ίδιας του της προσωπικότητας και έλλειψη αυτοπεποίθησης..
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Σχετικα με τα παραπανω, και ειδικοτερα τα bold... rep-aroun

    Όσο για την κοσμοθεωρια μου, ευχαριστως να την μοιραστω μαζι σου σε πμ, αλλα ως μη gold δεν νομιζω οτι έχω αυτη την δυνατοτητα. 

    ---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:20 ----------

    Δεν διαβασες το νημα για την κυριαρχια του πέους, γι αυτο δεν το καταλαβαινεις.  , ειχα κ εγω καποτε αυτη την απορια, εκει μου απαντηθηκαν όλα όμως. 
     
  4. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    για εμένα όλη η ουσία είναι σε αυτήν την φράση.
     
  5. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Καλέ μου subby, γνωρίζω ότι η εύκολη λύση είναι πάντα να τασσόμαστε υπέρ των θυμάτων αλλά και εδώ θα με βρεις λίγο ανορθόδοξη. Ισχύει το "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς" και το "ο,τι έσπειρες, θα θερίσεις" όσο ακριβώς ισχύει και το ότι υπάρχουν πολλές κακές μιστρεσούδες εκεί έξω, που σας βλέπουν ως πορτοφόλια, τσιράκια, αυλοκόλακες, κατασκόπους, χαμάληδες και πάει λέγοντας. Δεν τα βάζω με αυτές, παραπάνω από όσο τα βάζω με εσάς, που ενώ δηλώνετε και είστε σκεπτόμενοι και έξυπνοι, πάτε και την δίνετε (την υποταγή προφανώς), όπου κάτσει απλά επειδή θέλετε να ανήκετε κάπου. Γι αυτό μιλάω για συνειδητοποιημένη υποταγή, γιατί θεωρώ ότι η άλλη/ ο άλλος πρέπει να την έχει κερδίσει με το σπαθί του από εσένα. Είναι δικό "σου" λάθος το να θες να τα δώσεις/ζήσεις/κάνεις όλα από το πρώτο κιόλας σέσιον για να μη σου πω από τον πρώτο χρόνο. Γνώρισέ την, τέσταρέ την, παρακολούθησέ την και άσε και το χρόνο να την δοκιμάσει, όπως ακριβώς θα όφειλε να κάνει και εκείνη με σένα, πριν αρχίσετε να μιλάτε για απόλυτη υποταγή και απόλυτη κυριαρχία.
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    ένας ερωτευμένος υποτακτικός είναι τυφλός. Δεν είναι ότι απλά θέλει να ανήκει, έχει ερωτευθεί κιόλας. Να προσέχουμε να μην ερωτευόμαστε λοιπόν καλύτερα, δίκιο έχετε, είναι βολικό, και έχω πεισθεί πια ότι είναι το καλύτερο που έχω να κάνω. Πιστεύω λίγο πολύ οι περισσότεροι στο bdsm θεωρούν τον έρωτα ξένο σώμα και κακό σύμβουλο. 'Ισως έχουν δίκιο τελικά. 'Ισως ήταν καλό να προσθέσω στο προφίλ μου "σας υπόσχομαι δεν θα σας ερωτευθώ ποτέ", ωστόσο εγγυήσεις δεν έχω ότι δεν θα ερωτευθώ κι ούτε θέλω να πάψω να ερωτεύομαι. Για καμμιά ασφάλεια και κανένα bdsm να αξίζει να σκοτώσεις τον έρωτα μέσα σου. Ο έρωτας είναι παιχνίδι με τη φωτιά, δεν είναι ασφάλεια και επιφυλακτικό δώσιμο. Θα'λεγα τελικά μήπως να ξεκαθαρίζουμε στους νεομύητους ότι bdsm και έρωτας δεν πάνε μαζί ή ότι ο έρωτας είναι άκρως επικίνδυνος σε bdsmική σχέση. Να έχουμε και ένα ερωτόμετρο τη μέρα της πρώτης συνάντησης, κι αν πιάσει κόκκινο να λέμε όχι, δεν θα σας υποταχθώ ολοκληρωτικά Κυρία, φοβάμαι τον έρωτα.
     
  7. Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    ο ερωτας τυφλωνει ανεξαρτητως απο το αν ειναι καποιος υποτακτικος-ή πάντως...
     
  8. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    αλλά κάποτε το νοητικό τυφλοπάνι πρέπει να αφαιρείται

    έχουν δίκιο οι προλαλήσαντες

    κάποια μέρα βλέπεις
     
  9. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    ο ενθουσιασμός από τον έρωτα, χωρίζονται με μία πολύ λεπτή γραμμή που συνήθως δεν την βλέπουμε (την γραμμή). Κάτι οι ανασφάλειες, κάτι τα "θέλω", συντελούν στο να μην μπορούμε να την διακρίνουμε... Η λύση δεν είναι να μην ερωτευόμαστε, γιατί το παιχνίδι το χάσαμε πριν καν αρχίσει... απλά ψυχραιμία και ενίοτε ψυχραιδύο!  
     
  10. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    @hephestus
    Έχω την εντύπωση ότι κρίνεις τους άντρες υποτακτικούς βάσει των δικών σου εμπειριών. Κάνεις λάθος, δεν γίνονται τυφλοί όλοι όσοι ερωτεύονται. Επιρρεπείς σε λάθη ναι, αλλά πολλές φορές είναι και εις γνώσιν τους αυτά τα λάθη, οπότε μετά δεν έχουν και λόγο να παραπονεθούν.
    Κι εμείς εδώ αντίστοιχα, να έχουμε να λέμε γι αυτούς αν τους εκμεταλλεύθηκαν ή όχι.
     
  11. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    μιλάμε μάλλον για τελείως διαφορετικά πράγματα και βαθμό υποταγής. Ο έρωτας σε τέτοια σχέση ακραίας υποταγής είναι επικίνδυνος, αυτό είναι το point μου, εφόσον δεν παίζεις με τους δικούς σου κανόνες και δεν έχεις επιλογές από την αρχή εφόσον επέλεξες M/s. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο, δεν έχεις καμμία ένδειξη ότι κάτι μπορεί να πηγαίνει στραβά και προχωράς άφοβα και ενθουσιασμένος.'Οταν συντρέχουν λοιπόν όλοι αυτοί οι λόγοι αρχικά, μπαίνεις εξ αρχής με το δεδομένο ότι θα παραδώσεις ολοκληρωτική εξουσία και θα το ρισκάρεις. Μιλάω για πολύ συγκεκριμένο ακραίο μοντέλο σχέσης που έχω βιώσει, όχι θεωρητικά, και συνιστώ προσοχή σε όσους δεν το έχουν βιώσει. Κάπου αλλού το αποκάλεσα ρώσικη ρουλέτα και μια σκλάβα έσπευσε να συμφωνήσει, γιατί μόνο ένας σκλάβος που το έχει ζήσει μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε άνθρωπο, ούτε στην αρχή, ούτε στη μέση της διαδρομής, και πολλές φορές χρειάζεται να περάσει πάρα πολύ χρόνος μαζί για να καταλάβεις το λάθος σου που ήταν να παραμείνεις πολύ περισσότερο απ'οσο χρειάζεται ενώ είχες σημάδια, επειδή είσαι ερωτευμένος, ειδικά αν ο Κ. σου δώσει εξ αρχής το δικαίωμα να είσαι ερωτευμένος μαζί του (πχ όταν είναι μονογαμική που κοινή της επιθυμία είναι 24/7). Χρειάζονται δηλαδή να συντρέχουν πολλοί λόγοι και συνθήκες για να συμβεί αυτό και φυσικά δεν τυφλώνεσαι κάθε φορά. Αυτές είναι σχέσεις δέσμευσης, όσο διαρκούν. 'Οσοι το έχουν ζήσει ξέρουν πόσο "τοξικό" όμως είναι, είτε ο Κ. είναι τέλειος και καθαρός, είτε όχι. 'Εχω συζητήσει και με άλλους που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο με άλλα πρόσωπα, και κανείς δεν μου είπε ότι ήταν εύκολο να φύγει. Απ'αυτούς με τους οποίους μίλησα, υπήρχαν ακόμα κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους ακόμα σκλάβους ακόμα και αν έχει περάσει πολύ καιρός μετά το release τους...
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Απορίες, απορίες, και πάλι απορίες:

    Ο έρωτας είναι το πρόβλημα ή το ότι κάποιος δέχεται να κάνει σχέση "ακραίας", όπως την ονομάζεις, υποταγής μ' ένα άτομο για το οποίο δεν είναι απόλυτα σίγουρος; Πώς μπορεί η υποταγή εξ' αρχής να είναι απόλυτη; Κάτι τέτοιο δεν προϋποθέτει άλλα πράγματα, όπως εμπιστοσύνη, σεβασμό, εκτίμηση, τα οποία, όπως είναι φυσικό, δεν προκύπτουν από τη μία στιγμή στην άλλη;

    Επιπλέον, δε μπορώ να καταλάβω πώς ένας Κ μπορεί να δώσει το "δικαίωμα" σε κάποιον υ να είναι ερωτευμένος μαζί του. Τα συναισθήματα, εξ' όσων γνωρίζω, δεν προκύπτουν κατόπιν αδείας.