Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Rep από μένα αγαπητέ hephestus...

    ΥΓ. Αυτά που λες ισχύουν και για πολλές γυναίκες υποτακτικές και για τους αντίστοιχους Κυρίους. Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου αίσθηση από τον χώρο. Είμαι πολύ απογοητευμένη, ειλικρινά.
     
  2. xalakat

    xalakat Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Σαφώς και υπάρχουν αμιγώς υποτακτικοί άντρες, όπως εγώ για παράδειγμα.
     
  3. Eri

    Eri

    hephestus εισαι ωραιος.....
     
  4. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Με κίνδυνο να ακουστώ αιρετική σε κάποιους, θα πω ότι τόσο η υποτακτικότητα όσο και η κυριαρχία, αποτελούν μεν προδιαθέσεις στους ανθρώπους αλλά ουσιαστικά εκδηλώνονται πλήρως και *ισχύουν* μόνο όταν ο άνθρωπος ερωτεύεται ή/και αγαπάει. Όλα τα άλλα πριν είναι απλά role play.
    Για να θες να ασκήσεις επιρροή/έλεγχο στη ζωή κάποιου, θα πρέπει να σε ενδιαφέρει πολύ αυτός ο κάποιος ούτως ώστε να επενδύσεις το χρόνο και την ενέργεια που απαιτείται. Το ίδιο και στο να αφήσεις να σου κάνουν κάτι τέτοιο και όλοι ξέρουμε πόσο ισχυρά κίνητρα δίνει ο έρωτας. Μέχρι και υποτακτικούς πρώην Κυρίαρχους φτιάχνει. Δεν το λέω με καμία αίσθηση ειρωνείας αυτό.
    Κυριαρχικός άντρας, με αγάπησε, δέχτηκε και "υπηρέτησε" ως Κυρίαρχη (απέναντι στον ίδιο), πολύ πιο βαθιά και αληθινά από αυτοαποκαλούμενους bottoms ή subs, που το μόνο που αποδείχθηκε ότι αγάπησαν σε εμένα, ήταν η ωραία εικόνα και κυρίως η δική τους θέση μέσα σε αυτήν, στημένοι όπως εκείνοι (θα) ήθελαν.

    Μία τελευταία σκέψη που κάνω σχεδόν από τότε που γράφτηκα σε αυτό το forum.

    Τελικά οι πολλές τσόντες βλάπτουν την υποτακτικότητα.
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Τι είδους υποτακτικός μας ενδιαφέρει?

    Το απλουστερο καλέ μου.
    Ειλικρινής!
    Πρώτα με τον εαυτό του και στην συνέχεια με την κυρία του.


    Θα μπορουσα να επεκταθώ σε αυτα που αναφέρεις, εισαι όμως συναισθηματικα πολύ φορτισμένος ακόμη και δεν ειναι η σωστή στιγμή.
    Επιφυλάσσομαι εν καιρώ..



    Μαρία
     
  6. Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    εννοείται και από εμένα ρεπ
    κατάθεση ψυχής Ηφαιστε
     
  7. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

       
     
  8. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

     Η εμπειρία του hephestus είναι ενδεικτική και εκφράζει νομίζω,μαζικά τον "καημό" των υποτακτικών ατόμων.Από την άλλη πλευρά,"νιώθω" τον σκεπτικισμό που διατυπώνεται από την Ninevi σχετικά με τις προθέσεις των υποτακτικών(η τάση για απόλυτη παράδοση και αφοσίωση σε έναν άλλο άνθρωπο συχνά φαντάζει αδιανόητη σ'αυτό το κόσμο που ζούμε).`Οταν όμως έρχεται ο έρωτας,πιστεύω ότι όλες οι ταμπέλες(Κ-υ,Τοp-bottom,κλπ) καταρρέουν και αυτό γιατί στον έρωτα προορισμός είναι η απόλυτη ταύτιση.H ικανοποίηση των επιθυμιών που προκαλεί η όποια προδιάθεση αποκτά τροχιά γύρω από αυτό το προορισμό.Υπερισχύει δηλαδή το ερωτικό πάθος για ταύτιση από οποιοδήποτε εγγενές αφροδίσιο πάθος.Ως γνωστόν όμως,ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης και εμείς έκπληκτοι ανακαλύπτουμε ότι τελικά δεν είχαμε απαλλαγεί από εκείνα τα "άθλια πάθη" που μας συντρόφευαν μια ζωή,όπως αρχικά νομίσαμε κατά τη διάρκεια που είμασταν ερωτευμένοι(πολύ συχνά με μεγάλη απογοήτευση)..Και είτε πέφτουμε με τα μούτρα πάλι στα γνωστά και οικεία είτε ψάχνουμε για καινούρια(μερικοί τα αποκαλούν "διεξόδους").Αρκετοί προσπαθούν να τα καταπιέσουν,να τα σβήσουν.Μέγα λάθος:"Διώξε τα πάθη σου και αυτά θα επιστρέψουν καλπάζοντας".Ο προσωπικός αγώνας του καθένα μας είναι η προσπάθεια να ταυτίσει το γνωστό,αγνό έρωτα με τα ατομικά του πάθη.Δύσκολος αγώνας αλλά αν πιστεύαμε ότι είναι μάταιος πολλοί δεν θα βρισκόμασταν εδώ(..και δεν εννοώ μόνο το forum!..).Αλλά όποια έκβαση και νάχει αυτός ο διαρκής αγώνας,για μένα αξίζει από μόνος του πολύ περισσότερο από έναν συμβιβασμό..Συμφωνώ με την Mikra Psemata.`Ενα μεγάλο πρώτο βήμα στο μονοπάτι-για όλες/ους οποιασδήποτε τάσης και προδιάθεσης-είναι η ειλικρίνεια.  
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Διαφωνώ τελείως, δεν μου βγήκε ποτέ το κυριαρχικό όταν ερωτεύτηκα, ούτε άλλαξε ποτέ αυτό. Με απέριπταν απλώς επειδή ήμουν υπό και μου έμενε ο έρωτας. Δεν υποκρίνομαι εγώ για να έχω την εκάστοτε που ποθώ. Αν τους κάνω υποτακτικός, αλλιώς μπακούρι. Σχετικά με την απόλυτη παράδοση και την ολοκληρωτική υποδούλωση, επίσης ποτέ δεν το έθεσα ως όρο για να κάνω κάτι, ούτε απορίπτω τα παιχνίδια, αλλά θεωρώ απαραίτητη προυπόθεση ένα βαθμό ελέγχου και κυριαρχίας πέρα από το role play και να βλέπω τσαμπουκά και θράσος από την πλευρά των γυναικών. Θα μπορούσα δηλαδή να παραβλέψω το role play αλλά δεν θα μπορούσα με τίποτα να παραβλέψω το να μην έχει ανοιχτά, έντονα, φυσικά και αυθόρμητα αυταρχικό χαρακτήρα και συμπεριφορά μια γυναίκα. Ladies μπορώ να βρω πολύ εύκολα, και αναγνωρίζω πολύ εύκολα γύρω μου, γυναίκες τσαπουκάδες, θρασείς και αυταρχικές εκ φύσεως πολύ πιο δύσκολα.
     
  10. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    ..Μήπως μπερδεύεις την καθημερινή-δημόσια συμπεριφορά μιας γυναίκας με την ερωτική της?..
     
  11. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    by the way στο πάρτυ ξεχώρισα τουλάχιστον 10 πρόσωπα υποτακτικές που έτσι μου ερχόταν να τους φιλήσω το χέρι και να γονατίσω. Κάτι ζουμερές κουκλάρες, κάτι επιβλητικοί σωματότυποι, κάτι συμπεριφορές όλο μπριο, δεν ήθελα να τους αφήσω το χέρι. Κάποια μόνο που δεν μου'πε σκάσε όταν της είπα ότι πίνει πολύ και να προσέχει. Γιατί βρε κορίτσια χαντακώνεστε και θέλετε να είστε δούλες ;  

    ---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

    Μα στην καθημερινή φαίνεται πολύ πράμα. Στο session μπορεί να υποκρίνεται κιόλας ή να'ναι ρόλος που μετά γυρνάει το διακόπτη. Ξέρεις πόσες vanilla μ'εχουν ανάψει απλά επειδή είχαν την φυσική συμπεριφορά αφέντρας χωρίς να ξέρουν ότι είναι Αφέντρες και χωρίς να'χουν ιδέα από bdsm ; Φαίνεται αυτό, είναι αυθόρμητο, βγάζουν αμέσως κάτι πληθωρικό ή κάτι πολύ αυστηρό ή και τα δυο μαζί. Εκπέμπουν δύναμη.
     
  12. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    ...Ok..Αλλά όταν έρχεται η ώρα για πρακτική εφαρμογή συνήθως γίνονται σχεδόν υποτακτικές... ..