Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 5 Νοεμβρίου 2008.

  1. Black_Storm

    Black_Storm Regular Member

    [Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει έρωτας ή αγάπη προς κάποιον για να εκδηλωθεί η Κυριαρχικότητα ή αντίστοιχα η υποτακτικότητα του. Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα είναι πηγαία, αυθόρμητα και εκδηλώνονται με φυσικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων που τις διαθέτουν. Για παράδειγμα αν δω ότι κάποιο αρσενικό το παίζει "καμπόσος" από εδώ και από εκεί και μπροστά μου λιώνει, θα θεωρήσω ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν. To έχω σίγουρο, πως αν κάποια στιγμή συνάψω σχέση D/s μαζί του, αργά ή γρήγορα, θα δω και εγώ αυτή την πτυχή του χαρακτήρα του . Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω, ότι κάποιος από τους δυο του χαρακτήρες δεν είναι αληθινός ή κάποιος από τους δυο υπερισχύει. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να βάλω από την αρχή delete στο προσωπικό μου ενδιαφέρον ή αν γουστάρω φάση μαζί του, να περιοριστώ σε ένα Kinky παιχνίδι ρόλων και από εδώ πάνε και άλλοι. Αν αυτό που αναζητώ είναι μια καλή σχέση, θα στρέψω το βλέμμα μου σε κάτι πιο σίγουρο και πιο κατασταλαγμένο.
    Η δική μου συμπεριφορά δεν αλλάζει επειδή μπορεί να ερωτευτώ. Τα μόνα που μπορεί να αλλάξουν είναι κάποια ελάχιστα δεδομένα.

    Για να δώσω απάντηση στο αρχικό ερώτημα που αφορά το θέμα της ανδρικής υποτακτικότητας, δεν την βρίσκω καθόλου χλωμή ή ανέφικτη. Είναι πανεύκολο να την βρεί κανείς για ένα kinky παιχνίδι και όχι ακατόρθωτο να την βρει για σχέση ζωής. Όλα εξαρτώνται από τι ζητάμε, από ποιον διεκδικούμε υποταγή και στην συνέχεα από τον τρόπο που κρατάμε το τιμόνι.
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    εξαρτάται από το τι θέλει να εφαρμόσει κάποιος και σε ποιο σημείο του σώματος.   'Ενα είδος αυτοσχέδιου bondage κάνει όλη βανίλια Ελλάδα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις εφαρμογής και το strapon δίνει και παίρνει ακόμα και μεταξύ βανίλια. Πρόκληση σωματικού πόνου, μαστίγωμα, ταπείνωση, worship, περιλαίμια, χαστούκια και όλα αυτά όμως ναι, τα σιχαίνεται μια βανίλια. 'Αμα όμως την διακόψεις και δεν σου πει ένα μη με διακόπτεις φανερά δυσαρεστημένη ή άμα δεν σου πει και κανένα είσαι αδιάκριτος άμα ρωτήσεις κάτι που δεν θέλει ή κανένα άντε, τι σόι κυριαρχικού χαρακτήρα είναι μια γυναίκα. Για μένα η αυταρχική κυρία είναι τσαμπουκάς θρασύς τύπος με υπερισχύοντα ανδρικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς. 'Ολες οι άλλες είναι περσόνες.
     
  3. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Φυσική συμπεριφορά Αφέντρας ίσον με αυτή της "νταλικέρισσας".
    Σύμφωνα με ποιον ή τι;
    Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις προτιμήσεις σου, βρίσκω τελείως αντιαισθητικό από μία γυναίκα (και άντρα όμως) τον τσαμπουκά και το θράσος. Τις δέχομαι ως δικές σου προτιμήσεις σαφώς, αλλά δε σημαίνει ότι έτσι οφείλει να είναι η κάθε μία εκεί έξω.
    Για μένα πχ φυσική συμπεριφορά Κυρίαρχου ατόμου είναι το να φέρεται με ευγένεια και σεβασμό προς τους γύρω του ασχέτως status και να μην κάνει σα να πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει πόσο uber είναι. Μοναδική εξαίρεση, αυτός που του έχει δώσει το δικαίωμα και την ελευθερία να του φέρεται αλλιώς. Ο/η υπό του.
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    τσαμπουκάς και θράσος με την καλή έννοια. 'Οχι τρομοκράτης εκβιαστής, ούτε γύφτισα ξεδιάντροπη να χυδαιολογεί μπροστά σ'ολο τον κόσμο. 'Ενα μέτρο παντού. Απλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας πολύ μη μου άπτου και προσεκτικός άνθρωπος θα μπορούσε να βγάλει κυριαρχικότητα κατ'ιδίαν το ίδιο εύκολο όπως ένας πολύ αυθόρμητος ή πληθωρικός. Εύχομαι να διαψευστώ κάποια μέρα αλλά μέχριτώρα όσες αφέντρες γνώρισα ήταν χύμα τύποι.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    You justified your nick..!

    ---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

    Aυτό είναι που αποκαλώ, αυθεντική δήλωση επιβάτη...
    Tι να σου κάνουν τα rep κοπελλάρα? Η παρουσία σου και μονο, είναι rep!
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    αφού συμφωνείτε με τόσο ενθουσιασμό, να υποθέσω ότι εσείς Master αν ερωτευθείτε κάποια μπορεί να γίνετε και σκλάβος της και αν σας ρίχνει και κανα χαστούκι που και που θα σκύβετε το κεφάλι ;
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Αγαπητέ Ήφαιστε,
    το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό για να σου απαντήσω, το έκρινα κοινότυπο...
    Πιστεύω όμως πως είσαι πολύ ευφυής, εύστροφος και περπατημένος και μάλλον θα κατάλαβες τι εννοώ...
    Εκτός άλλου τα βιώματά σου ενάμισυ χρόνο σου έχουν δώσει την απάντηση...
     
  8. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    εγώ όμως ήμουν ξεκάθαρος και απάντησα και είπα ότι ανεξάρτητα με ποιά γυναίκα θα βρισκόμουν, να μου έβγαινε μαστεριλίκι δεν θα μου έβγαινε ούτε αν με πλήρωναν. Γιατί ; Γιατί είμαι υποχωρητικός, και κάπως συνεσταλμένος τύπος και γενικά μου αρέσει να δέχομαι εντολές και να περιορίζομαι. Εσείς δεν μου απαντήσατε, αν ερωτευόσασταν κάποια κυριαρχική γυναίκα, θα θυσιάζατε το μαστεριλίκι ; γιατί εγώ μπορεί να θυσίασα χίλια πράγματα στη σχέση, αλλά το υποτακτιλίκι μου όχι. Η Νinevi έγραψε ότι ακόμα και ο κυριαρχικός μπορεί να γίνει υποτακτικός αν βρει κάποια που θα ερωτευθεί. Η άποψη μου είναι ότι τότε απλά θα καταλάβει ότι είναι switch. Δεν ξέρετε από την δυστυχία και τον πόνο του να μην μπορείς να αλλάξεις τη φύση σου.
     
    Last edited: 20 Οκτωβρίου 2010
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Φταίω εγώ αν η Μistress σoυ ήταν faux bijoux ?
    ...ίνα μη τι χείρον είπω...
    Γίνεται μια σχέση να μην είναι διαδραστική?
     
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    τι σημαίνει αυτό ; το θέμα μας είναι αν η υποτακτικότητα είναι χλωμή ή όχι, και λέμε ότι δεν είμαστε όλοι χλωμοί και μην μας υποτιμάτε, η υποτακτικότητα δεν χλώμιασε ούτε όταν της στέρησαν τα βίτσια. Δεν είμαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, πολλοί και πολλές δεν χλώμιασαν. Είναι κόλλημα αυτό, υπάρχουν και φανατικοί υποτακτικοί που προτιμούν τα σκληρά ναρκωτικά (τάδε έφη blinfold όταν με σύστησε κάπου χαχα)

    ακόμα δεν μου απαντήσατε στην ερώτηση αλλά δεν επιμένω, ευχαριστώ και συγνώμη.
     
  11. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    Αυτη η περιπτωση που αναφερεις παντως αποδεικνυει οτι τελικα ειναι πολλες φορες "χλωμη",εκτος απο την ανδρικη υποτακτικοτητα,και η ανδρικη Κυριαρχια...
     
    Last edited: 20 Οκτωβρίου 2010
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Χλωμη η ανδρικη υποτακτικοτητα?

    +10 @ Ninevi



    Αγαπητέ hephestus

    Η εικόνα κυριαρχικής που έχεις, ειναι η λαιτ έκδοση της γνωστης εικονας νταλικερη, που έχει και η πλειοψηφια όσων δηλώνουν υποτακτικοί και που έχετε καταφέρει να την περάσετε ως προτυπο γυναικειας κυριαρχικοτητας βάζοντας μια μεγαλη μεριδα τοπ γυναικων στο τρυπάκι να προσπαθουν να την υποδυθούν.

    Ευγε σας  
    Τα αποτελεσματα αυτης της εικονας, τα ξερετε καλυτερα εσεις, για να μας πειτε και κατα πόσο αποδιδουν.  

    Η εικονα που έχω Εγώ για εναν κυριαρχικο άνθρωπο -ασχετως φυλου- ειναι ακριβως η αντιθετη.
    Προαπαιτει ευγενεια, σεβασμο - όπως πολύ σωστα αναφερει η Νinevi- ηρεμια, και κυριως να μην νοιώθει την αναγκη να βροντοφωναζει προς πάσα κατευθυνση -μηπως και κάποιος δεν το καταλαβε- το "προσέξτε με" ειμαι ΕΓΩ γ@@ω και δέρνω.

    Αν πρέπει να υψωθει ο τόνος της φωνης, σημαινει οτι η παρουσια σου δεν αρκει για να επιβληθεις..   οποτε μιλάμε για παιχνιδι, χαμενο μεν, παιχνιδι δε.