Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρόνος εκσπερμάτωσης.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 30 Αυγούστου 2019.

1. Top30Thessaloniki

Top30Thessaloniki New Member

μεσα το στοιχημα οποτε θες......      

2. Katemou

Katemou Εκτός λειτουργίας

Θεωρώ πως ναι,έχει να κάνει με το εγκεφαλικό κομμάτι..και τους ψυχολογικούς παράγοντες..αλλά πιστεύω πως και το οπτικό"πεδίο" παίζει τον ρόλο του.

3. Katemou

Δεν είναι το θέμα αν μπορείς ή όχι..
    Έχει να κάνει με τον χρόνο τον οποίο χρειάζεται να επιτευχθεί ο οργασμός.
    Το όποτε θέλεις είναι λιγο...too much

4. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Εξαρτάται το μοτίβο.
    Αν γίνεται συνεχως, πρόωρα, όχι δεν έχει να κάνει με το οπτικό πεδίο. Είναι μια boosting δικαιολογία όμως. .

5. Katemou

Μου έχει τύχει @οφηλία να μου λέει ο άλλος αργώ πολύ..και στην πράξη να τελειώνει την μια φορά πίσω από την άλλη.
    Άρα το{έχω να το κάνω πολύ καιρό και τελειώνω γρήγορα} είναι μια δικαιολογία.

6. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

7. Katemou

Μπορεί να είμαι και λάθος..αλλά πιστεύω ότι παίζει τον ρόλο του και πόσο "καυλωνεις" με τον παρτενέρ που έχεις δίπλα σου.

8. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Όλα θέμα μυαλού είναι.

9. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Όταν αναφέρομαι σε εγκεφαλικό/ψυχολογικό επίπεδο, όλα παίζουν ρόλο. Δεν έχει να κάνει τόσο με το πόσο τον καυλώνεις όμως, αλλά πώς το μεταφράζει στο μυαλό του τη δεδομένη στιγμή και θα στο δώσω με ένα απλό παράδειγμα. "Με καυλώνει, με καυλώνει τόσο πολύ, είναι τόσο καύλα .. τελειώνω" και "Με καυλώνει απίστευτα και δεν θέλω να τελειώσω, πόσο καύλα είναι, δεν θα σταματήσω το πήδημα ούτε μέχρι αύριο, με καυλώνεις τόσο που θα πηδιόμαστε όλο το βράδυ".

10. Katemou

Μου έχει τύχει με κάποιον ο οποίος είχε τόσο αυτοσυγκράτηση!του επερνε ώρες να τελειώσει.Κρατουσε τη φλόγα όμως συνεχώς αναμμένη.
    Μου έχει τύχει με κάποιον άλλον που κάναμε φοβερό σεξ, κάποιες φορές όχι απλώς να αργεί..να έχει μέχρι και στυτική δυσλειτουργία.

11. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ειναι σπαστικο να τελειωνει προωρα η αλλη, πριν καλα καλα προλαβεις να χυσεις,
    και να να σου εχει σπασει τα τυμπανα με τις κραυγες.... δυο και τρεις φορες.
    Ε, σκασε μωρη κι ασε με να χυσω κι εγω σαν ανθρωπος !

12. Katemou

Γιατί υπάρχουν τα φίμωτρα αγαπητέ Λύκε;;