Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χωρίς καμιά συναίνεση, θα σου τραβήξω ένεση!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Master Electro-pain, στις 16 Δεκεμβρίου 2019.

1. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

είπα εγώ για αναβολικά σαν εναλλακτική αλλά δεν εισακούστηκα

2. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

3. kinvara

kinvara Δική Του

Ακριβώς έτσι @espimain και ας μην λέμε πράγματα ως δέδομένα όταν δεν γνωρίζουμε που θα μπορούσαν να βλάψουν κατά την εφαρμογή τους.

4. kinvara

kinvara Δική Του

Επίσης να πούμε ότι και η χρήση του αθώου φυσιολογικού ορού δεν είναι τόσο ακίνδυνη. Ο φυσιολογικός ορός περιέχει Na δλδ αλάτι κάτι απαραίτητο για τον οργανισμός μας, όμως σε έναν άνθρωπο που έχει θέματα με την πίεση του (υψηλή) εγκυμονεί κινδύνους. Η σε έναν αρκετά αφυδατωμένο οργανισμό, αφού το αλάτι κάνει κατακράτηση.

5. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Εάν είναι να πάρουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει θέματα με την πίεσή του, είναι αφυδατωμένος και αντιμετωπίζει και δυο-τρια ακόμη θεματάκια υγείας και τον πάμε για session, ξύλο, τέντωμα και... ηλεκτροσόκ, ε πάει! Τον τελειώσαμε! Ζωή σε μας!

Πέρα από πλάκα, όμως, έχετε δίκιο.
    Παντού πρέπει να δίνεται η δέουσα προσοχή στα θέματα υγείας και ασφάλειας, Όχι μόνο στα edge. Παντού!
    Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σε sessions και session events του εξωτερικού, συνήθως παρίσταται και ιατρός!
    Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι καλώ τον ΙΣΑ* στα sessions μου! Μπορώ, όμως, να πω πως σε κάθε βήμα μου -και για κάθε υ/σ φυσικά- είχα συμβουλευτεί γιατρούς, περιγράφοντάς τους επακριβώς το τι σκοπεύω να κάνω και ακούγοντας προσεκτικά τις συμβουλές τους για τις αντίστοιχες προφυλάξεις.

Συνειδητοποίησα, σε μεγαλύτερο βαθμό, την αναγκαιότητα των παραπάνω, από νωρίς, καθώς ένα -πέραν της εικοσαετίας- υ μου έχει Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, με όσα άλλα θέματα/προβλήματα τον ακολουθούν. Με δεδομένες τις αγαπημένες μου πρακτικές (ρεύμα, χαράκωμα, κάψιμο, aspyxiation κ.λ.π.) θα την είχα... χάσει προ πολλού εάν δεν αναζητούσα ιατρικές συμβουλές για το τι μπορώ να της κάνω και τι όχι...

-------------------------------------------------------------------------
    * είναι αξιοσημείωτο, όμως, το πόσα υ/σ που "έπεσαν" στον δρόμο μου, έτυχε να είναι γιατρίνες ή μέλη νοσηλευτικού προσωπικού. Να είναι οι... ευθύνες της δουλειάς? Λέω, τώρα..!
    Θα μου πείτε, ίσως ο καθένας έλκει συγκεκριμένο τύπο. Φίλος Master "πέφτει" συνεχώς σε δικηγορίνες. Φίλη Mistress, διαρκώς σε... μηχανολόγους. Τι να πει κανεις!  

6. kinvara

kinvara Δική Του

@Master Electro-pain δεν έχω να προσθέσω τίποτα παρά μόνο ότι γέλασα και ακόμα γελάω με την υποσημείωση    

7. mpaxari

mpaxari Regular Member

Ο δυνητικός κίνδυνος δεν οφείλεται στην διαταραχή της ομοιοστασης του οργανισμού από το νάτριο αλλά από την ίδια την εστία ηδονής. Δηλαδή από τα πιεστικά συμπτώματα λόγο χωροταξικης παρέμβασης στη περιοχή. 

8. kinvara

kinvara Δική Του

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Όμως έχετε δίκιο και σε αυτό που λέτε

9. mpaxari

mpaxari Regular Member

Αυτό που λέω είναι ότι ο αφυδατωμενος και ο υπερτασικος δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο από την εκχυση N/s στο υποδοριο. Ίσως από την ένταση της σκηνής υπό προϋποθέσεις αλλά όχι από την πρακτική αυτή καθεαυτή.

Ούτε στον υπερταστικό θα επιδεινωθεί η υπέρταση από τον όγκο και το νάτριο ούτε στον αφυδατωμένο που εξ ορισμού θα έχει περίσσια νατρίου και ένδεια όγκου. Σκεφτείτε το λίγο καλύτερα κάπου τα έχετε μπερδέψει.

Πολύ βοηθητικό έως και θεραπευτικό θα ήταν το κλύσμα με ποσότητες Ν/S στον αφυδατωμένο. Έτσι για να δίνουμε και καμιά ιδέα    

Last edited: 13 Ιανουαρίου 2020
  10. kinvara

kinvara Δική Του

@Mpaxari ,
    Προσωπικά σας ευχαριστώ αλλά θα μου επιτρέψετε να επιμένω δεχόμενη πως ότι γίνεται στον υποδόριο ιστό είναι σαφώς πιο ακίνδυνο και βασιζόμενη σε όσα ανέφερε νωρίτερο ο @Master Electro-pain
    *Σε αφυδατωμένους οργανισμούς με θέματα υπέρτασης απαγορεύεται η λήψη N/S.
    Χορηγείται dextrose 5% και εάν μιλάμε για διαβητικό τότε καταστρέφουμε τη γλυκόζη που περιέχει με την συνιστώμενη δόση ινσουλίνης.

11. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

12. kinvara

kinvara Δική Του

@lizard_ το παραχ*σαμε ε;   
    Σταματάω εδώ