Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χωρίς κανέναν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 3 Δεκεμβρίου 2022.

1. Xtx

Xtx Ούτε καν βανίλια, σκέτος χωνάκης

Συνηδειτά ή ασυνήδειτα εχει έρθει και ήμουν ενταξει με αυτό. Εκανα μια φορα το λάθος να την σπάσω για να νιώσω πιο "φυσιολογικός" αλλα μετα πνιγόμουν. Οπότε ποτέ ξανά σχέση αν δεν το νιώθω απο την αρχή. Όταν οι ορμόνες βαρανε και η αγαμία αρχίζει να επηρρεάζει αρνητικά στην καθημερινότητα, ναι θα αρκεστώ σε μια παρτενερ που θα με καλύπτει σε αυτο το κομματι και στην βασική επικοινωνία που χρειάζεται για να γίνει. Αν βρεθει, καλώς. Αν όχι συνεχίζουμε.

2. bd.bd

bd.bd Regular Member

Περνάω τόσο καλά μόνος μου που έχω ενοχές επειδή και σε αυτό "ανώμαλος" είμαι.
    Από παιδί είχα την πετριά της γυναικείας κυριαρχίας και πολλές φορές έχω προσπαθήσει να φτιάξω τον μικρόκοσμό μου. Με περιορισμένη επιτυχία είναι αλήθεια.
    Νεαρός έκανα απλές σχέσεις που στην συνέχεια προσπαθούσα να τις ταιριάξω στις φαντασιώσεις μου. Χωρίς επιτυχία, τώρα το ξέρω πως είναι εξαιρετικά σπάνιο αν όχι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο.
    Από μικρός προτιμούσα τα χόμπι μου από παρέες ανάγκης. Και δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία πολλά χρόνια.
    Αντίθετα έχω μετατραπεί σε μια τέλεια γεροντοκόρη!  

3. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Το χειρότερο είναι να μου στερουν τη μοναχικοτητα αφήνοντάς μου και αίσθηση μοναξιάς από πανω.

Συναισθηματικά εχω γινει πληρως αυτάρκης.
    Ίσως και λιγο αποφευκτικος πλέον. Παντως απολαμβάνω τρομερά την πρωτόγονη ζωή εντεπως μονος, οπότε έχω την ευκαιρία, ακομα και μεσα στο καταχείμωνο.

Σε περιόδους αποσυρσης, γίνομαι πολυ δημιουργικός και σα να αυξάνεται η ευφυΐα μου και η αντίληψη μου, καταλαβαινω πιλυ περισσότερα για τον κόσμο γύρω μου απο όταν είμαι σε καθημερινή τριβή με καποια.

Σεξουαλικα, στις φάσεις αποσυρσης, αν δεν με εμπνεύσει καποια ιδιαιτερα, με εμπνέουν δημιουργικά κατι σαν το απο κατω

4. AlphaMaleMaster

AlphaMaleMaster Regular Member

Best seller worldwide....Είναι να σε βάζει σε σκέψεις

5. lotus

lotus Silence

Ε! όχι και γεροντοκόρη από αυτή την ηλικία κάτσε έχεις χρόνο ακόμη και πρέπει να αποκτήσεις και γάτα χα χα

6. lotus

lotus Silence

Δεν ξέρω τι δεν καταλάβατε αλλά ας το προσπαθήσουμε.
    Ποιος είμαι, τι σκοπό έχω σε αυτή τη ζωή (πραγματικό κι όχι αυτό που εγώ νομίζω) και πως αυτοπροσδιορίζομαι ως ύπαρξη.
    Αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία στήνουμε όλη την πορεία της ζωής μας.
    Και υπάρχουν πολλές λάθος στροφές με πολλές πιθανές αρνητικές καταλήξεις.
    Εξεταζόμενο από την σκοπιά την οποία συζητήσαμε πάντα.

7. Iagos

Iagos Contributor

Σας ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

Τώρα, Μου είναι όλα φανερά και ξεκάθαρα...

Last edited: 11 Ιανουαρίου 2023