Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 1 Φεβρουαρίου 2012.

1. aspa1987

aspa1987 Regular Member

Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Ναι ειναι κατι που πρεπει να μαθαινεται στην αρχη! Να μου πεις εγω που τ γραφω αυτα δεν μπορω να κλεισω ακομα την σχεση μου!

Αλλα αρχικα δεν εχει τελειωσει ακομα η εκπαιδευση μου και δευτερον ειμαι σε καλητερο επιπεδο τωρα παρα τοτε! Τωρα μπορω να ζησω χωρις εκεινον οταν πρεπει! Στην αρχη και μεχρι πριν λιγο καιρο δεν αντεχα ουτε μια μερα χωρις Εκεινον!

Και πρεπει μαλιστα να δηλωσω οτι δεν εχει "τελειωσει" ακομα η σχεση μας οι λογοι που θελω ΕΓΩ να το τελειωσω ειναι που ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ και δεν την αντεχω και για κανεναν αλλο λογο!   

Τι να κανουμε εμενα δεν μ αρεσει ο σωματικος πονοσ αλλα ο ψυχικος:conf:   

2. Vakhos

Vakhos Regular Member

Συμφωνώ απόλυτα σ'αυτό . Γιατί πολλές φορές παραλείπεται αυτό το θέμα απο την εκπαίδευση με
    σκοπό την απόλυτη εξάρτηση του υ απο τον Κ .

Last edited by a moderator: 7 Δεκεμβρίου 2013
  3. aspa1987

aspa1987 Regular Member

Μακαρι να παραλειποταν γι αυτο το λογο Vakshe με λυπη παρατηρω οτι παραλειπεται λογο αμαθειας του τι σημενει MASTER και τι Slave!

Last edited by a moderator: 7 Δεκεμβρίου 2013
  4. Vakhos

Vakhos Regular Member

5. aria

aria Regular Member

Mα ακριβώς όταν ο σκοπός είναι η απολυτή εξάρτηση είναι που πρέπει να εκπαιδεύεται η υποτακτική στην αυτοδυναμία.

6. aspa1987

aspa1987 Regular Member

Αν ηταν ετσι και εγω θα επρεπε να ημουν η τελεια σκλαβα για να μη τον χασω! Εγω να δεις ποσο ανασφαλεια ειχα! Ποτε ομως δεν επεσα σε τετοιο τρυπακι!
    Δεν με αφησε βασικα! Και να σου πω και την μαυρη μου αληθεια? Ποθ και αυτο μπορω να το καταλαβω τωρα?

Ο Κ ειναι πιο πολυ εξαρτημενος απο το U ειδικα εαν ο Κ ειναι πολυ δυσκολος ανθρωπος και οχι στο σεξ ξαναλεω!

7. Vakhos

Vakhos Regular Member

Να εξηγήσω λίγο τι εννοώ. Για μένα ο σκοπός πρέπει να είναι η απόλυτη υποταγή και όχι η απόλυτη εξάρτηση. Ο πλήρως υποταγμένος μπορεί να ζει και αυτοδύναμα. Ο πλήρως εξαρτημένος πιστεύω όχι.

8. aspa1987

aspa1987 Regular Member

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Καλα δεν μπορουμε να πουμε οτι ο Μαστερ ειναι πληρως υποταγμενος! You Know what i mean! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

9. Emiris

Emiris Regular Member

Τελικά έχω πάρει απαντήσεις πολύ χρήσιμες που πραγματικά μου έμαθαν καινούργια πράγματα που δεν ήξερα. Ευχαριστώ πολύ.

Αυτό το να την εκπαιδεύσεις να μάθει να ζει μόνη της δεν το πολυκαταλαβαίνω. Όταν τη γνώρισες μια χαρά δεν ήξερε να ζει μόνη της;

Δηλαδή αν το κοριτσάκι είναι ανεξάρτητο, και αυτάρκες, και όλα τα κάνει μια χαρά, γιατί μένει μόνο του, και ξαφνικά γνωρίζει τον μεγάλο του έρωτα που είσαι εσύ, και σου δίνεται, και σιγά-σιγά καλλιεργείς την υποτακτικότητα της, και αρχίζει να στηρίζετε όλο περισσότερο σε εσένα, και εσύ ελέγχεις όλο και περισσότερο τη ζωή της, και αυτή αισθάνεται όλο και μεγαλύτερη ανακούφιση, και τρόμο στη σκέψη να γυρίσει στην πρώτιστη ζωή της, τότε τι γίνεται;

10. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Δεν θεωρώ οτι η πλήρης εξαρτηση ή μη, βασίζεται αποκλειστικά στην εκπαίδευση που θα κάνει ο Κ..

Και πόσο ξεκάθαρα είναι δηλαδή τα όρια της απόλυτης υποταγής απο την εξάρτηση?. Για μενα απόλυτη υποταγή χώρις στοχεία εξάρτησης(δεν είπα να πεθάνει κιόλας) είναι ενα δέσιμο που αναπάσα στιγμή μπορεί να αντικατασταθεί..

11. BABINOS1

BABINOS1 New Member

Αν κ θα ήθελα κ εγώ να έχω μια άποψη επειδή δεν έχω ιδέα προτιμούν να ακούσω όλους τους ειδικούς?!

12. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Χωρισμός υποτακτικής κοπέλας

Νόημα στην Ελληνική δε βγαίνει κανένα.